Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Atija pan od ocieplenia ma rację. Miałam to samo i musieliśmy skuwać,choć wcześniej dopłacałam,żeby mi domurowali. Ale była to ścianka od wewnątrz i murłatę miałam jakby w pudełku .Więc ten murek od wew.trzeba było przyciąć. Na Twoim miejscu wkleiłabym zdjęcie z murłatą i murkiem z 13.06 do wątku o ociepleniu.Od razu Ci odpowiedzą,bo inaczej możesz ponieść straty jak my. Od jutra rozpoczyna się u nas demontaż ocieplenia na poddaszu. Ale to temat rzeka.

Yuka

spadam spać, bo rano pobudka 4.30 jak co dzień

:D:D ....oby mi się nie śniły dachy, ich wentylacja i elektryk z rozdzielnicą..... :D:D

Atijka, koniecznie spać musisz iść.... Kto to słyszał o tak nieludzkiej porze wstawać.... Myślałam, że masz urlop:oops:

kolorowych snów kochana:hug:

Yuka

spadam spać, bo rano pobudka 4.30 jak co dzień

:D:D ....oby mi się nie śniły dachy, ich wentylacja i elektryk z rozdzielnicą..... :D:D

Mam to samo ........... czyli 4:30 :bash::bash::bash: " OLMOST EWRY DEJ " :D

kamlotek

wiem już,że pan od ocieplenia ma rację. Będzie poprawka:) Ciesze się, że wychwyciliśmy to teraz.

A o Twoim demontażu ocieplenia czytałam .:jawdrop:. Stalowe nerwy musisz mieć kobieto.

Yuka

Miałam wolny ubiegły tydzień (kryzys nas dopadł)

Teraz pracuję do drugiego lipca, a potem do końca miesiąca już planowany urlop:wiggle::wiggle:

Edytko

Moja Ty siostro i współtowarzyszko rannego wstawania:)

A przecież my LEWKI som, kotki co poleżeć lubią ( bynajmniej ja :cool:)

Emilus

Z dachówki też się cieszę, ale pojawiają się w mojej głowie poważne wątpliwości czy okna dachowe są prawidłowo osadzone, a właściwie czy dachówka przy nich leży jak trzeba.....lecę podglądać cudze dachy...

Aaaaaa.... dlaczego trzeba wszystkiego na każdym kroku pilnować????

Jutro, czyli w piątek idę złożyć wnioski do banków w Open Finance. Zgromadziłem już wszystkie potrzebne papierki, czy wszystkie to pewnie się okaże, bo już czytałem na forach jak to po złożeniu wniosku Banki co kilka dni wołają o doniesienie następnych :)

Liczę że za miesiąc już coś się z tego wykluje :)

A jak było u Was?

Cześć laski moje kochane;)

Niwusia, docieplenie to jeszcze w polu. Nie robimy na razie. Tylko konsultowaliśmy się z panem. Widzieliśmy jak ociepla domek nieopodal, zadałam kilka pytań i był tak miły i przyszedł do nas na wizję lokalną;). Jak już przyjdzie czas to pewnie on będzie u nas docieplał.

A na razie:..... casting na elektryka zakończony Ufff ...... ...albo nie.... powiem ufff jak skończy pracę i będzie ładniutko

Pozdrawiam słonecznie i już weekendowo

Dzień - dobry - wieczór.

Przyszłam się przywitać bo mnię tu jakoś jeszcze we wpisach nie było. Nie wiem jak to możliwe. Fstyt.

Ale przyjrzałam się waszej cudnej koci. ma tak ciemne umaszczenie jak nasz Maksiczek. Ciekawi mnie czy też jest nieugięta w dążeniu do osiągnięcia celu? Bo Maksiolotek to jak coś chciał to nie było mocnych, domagał się do skutku. Piszę w czasie przeszłym, bo chwilowo jest spokojniejszy przez tę chorobę ale chętnie posłucham znowu jego marudzenia.

Będę kończyła, bo jutro rano na kroplóweczkę lecimy a potem do domku troszkę może ścian pomalować i płytek dołożyć. Jeszcze się odezwę. Pozdrawiam a kocicę za uszkiem delikatnie miziam.

Witaj sipatka:):)

Nasza Suri uważa, że ona jest panią domu a my jesteśmy obok, aby dać jeść , pomiziać ( tylko kiedy pozwoli) i spełniać inne zachcianki.:D

wyćwiczyła dzieci i drzwi do ich pokoju muszą być ZAWSZE otwarte lub chociaż uchylone. W przeciwnym razie skacze na nie i zsuwa się a wyciągnietymi pazurkami . Dźwięk jaki przy tym powstaje .....uuhhh... a dzieciaczki biegiem lecą otwierać królewnie. I tak w obie strony, aż zostawią otwarte:):D

Edytko

na foty czekam z zalewania, mam jeszcze tańczyć czy już nie trza?

Eiremjp

Siła sióstr w sensie My z Wami a Wy z Nami, towarzystwo wzajemnej adoracji czyli babki budujące nawzajem się wspierające;):D:lol2::hug:

Elektryk....hmmm... nie zrobię przecież chłopu zdjęcia na dzień dobry ;) niech zacznie pracę to tak niby przypadkiem, zamiast kabelków coś mu cyknę. Ocenicie same. Czy taki jak nasz eksportowy hydraulik ? Nie wiem, jeśli chodzi o mnie to ten eksportowy nie był zupełnie w moim typie i pan elektryk też nie. Ale przemiły jest i budzi zaufanie, więcej o nim powiem jak skończy pracę;)