Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

no powiem Wam, że my też już pomalutku poszukujemy pana od prundu- bo kurna rozeznanie chociaż trza zrobić, nieeem;)

Anusia,Gratuluję:D zakończenia castingu, bo to nie lada zadanie:)

A do kotków jeszcze wrócę- tio Nasz Lucjan(przypomnę, że ma teraz 5tygodni:roll:) jak sobie śpi tio jest git ale jak niechcący go obudzisz.... tio jest "mieeeeaaaaaau" i tu-życzy sobie gilać pod bródką i jest nadzieja, że jeszcze zaśnie:D aaahah, w sprawie sprzątania- zapomnij o odkurzaniu- boi się tegoż warkotu...i tak oto Ciocia Niwa oszczędza na prundzie;) bo lata z miotełką .....

buziaki :hug:

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Mariomili

Niwusia , szukaj fachowców i zaklepuj terminy. Dziś dzwoniłam do polecanego tynkarza i wiesz co mi odpowiedział??/ Że owszem , on może do mnie przyjść ale w ostatnim tygodniu WRZEŚNIA:jawdrop:

Przegapiłam, normalnie przegapiłam. :rolleyes:

Dzien dobry

koniec wrzesnia to duuuuuuuuuuzo czasu jeszcze, moze znajdziesz cos jeszcze, no chyba ze ten był sprawdzony.

:popcorn:

Heheheh:D Widzisz Anusiu a jednak się udało:)

jak podpis Siostry Yuki trąbi "Jeśli wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda!!!- no i się udało :hug:

Yuka, wie co dobre:)Tak się cieszę..... nie, żeby bezinteresownie- na to Euro cem się do Cię wbić, nieeem ;)

Buziolki Niunia:hug::hug::hug:

Witaj Amtla

w moich skromnych progach.

Tempo, owszem było nawet niezłe. Teraz już nie pójdzie tak pięknie. No może pójdzie , ale na pewno już nie tak efektownie. Prace w domku już nie będą takie widoczne. A co u Ciebie?

Niwusia na Euro to Ty już będziesz mogła zasiąść u siebie. Widziałam tempo Ojca Jacentego u Oz:jawdrop:

Jednakowoż jakby co, to zapraszam, zapraszam nawet na niewykończone skromne progi:)

Okna podobno w najbliższy poniedziałek:D

Aaaaaaa.... zapomniałabym... tynkarz chce 19 pln za m2 z materiałem. I w dodatku robił u znajomych, ładnie nawet:)

Niooo Anusia Nasza Kochana widzisz, nie ma tego złego;) udało się wybrać fojowego majsterka no i okna tuż tuż:) a Euro czy my u siebie???- wiesz, po dachu tio prace otro zwalniają, tio ni wim czy damy radę na euro- ale nie mówię, że nie chętnie;)zobaczymy która pierwsza cooom i u tej będzie BabskoForumoweEuro;):D:D:D:Dhę???

buziaczki Anusiu :hug:

Bardzo mi się podoba to Babsko Forumowe Euro

To prawda, że prace po dachu zwalniają. Mogłyby nie zwolnic tak bardzo gdybym na czas poumawiała ekipy fachmanów, ale cóż. Domek troszkę postoi , powietrzy się, zanim go zamkniemy. Na dobre mu to wyjdzie

Karolinka

oby to tempo dotyczyło też przybywania kaski na koncie to byłoby super ;):rolleyes: