Niwa 21.06.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 no powiem Wam, że my też już pomalutku poszukujemy pana od prundu- bo kurna rozeznanie chociaż trza zrobić, nieeem;) Anusia,Gratuluję zakończenia castingu, bo to nie lada zadanie:) A do kotków jeszcze wrócę- tio Nasz Lucjan(przypomnę, że ma teraz 5tygodni:roll:) jak sobie śpi tio jest git ale jak niechcący go obudzisz.... tio jest "mieeeeaaaaaau" i tu-życzy sobie gilać pod bródką i jest nadzieja, że jeszcze zaśnie:D aaahah, w sprawie sprzątania- zapomnij o odkurzaniu- boi się tegoż warkotu...i tak oto Ciocia Niwa oszczędza na prundzie;) bo lata z miotełką ..... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.06.2010 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Cześć Mariomili Niwusia , szukaj fachowców i zaklepuj terminy. Dziś dzwoniłam do polecanego tynkarza i wiesz co mi odpowiedział??/ Że owszem , on może do mnie przyjść ale w ostatnim tygodniu WRZEŚNIA:jawdrop: Przegapiłam, normalnie przegapiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 21.06.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 a to dałaś ciałka z tym tynkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.06.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Faktycznie, nieciekawy ten termin, całe lato w plecy... To może lepiej poszukać jakiejś innej ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.06.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Szukaj, szukaj, jestem pewna, że coś znajdziesz, bo ATIJA, JAK NIE TY TO KTO??? :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.06.2010 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Hejka ANECZKO witam Letnio i Slonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.06.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Cześć Mariomili Niwusia , szukaj fachowców i zaklepuj terminy. Dziś dzwoniłam do polecanego tynkarza i wiesz co mi odpowiedział??/ Że owszem , on może do mnie przyjść ale w ostatnim tygodniu WRZEŚNIA:jawdrop: Przegapiłam, normalnie przegapiłam. Dzien dobry koniec wrzesnia to duuuuuuuuuuzo czasu jeszcze, moze znajdziesz cos jeszcze, no chyba ze ten był sprawdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.06.2010 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Czeee Laski moje kochane No właśnie był sprawdzony i m2 z materiałem kosztuje u niego 20pln:bash: Inny krzyknął 25pln Głupia pinda ze mnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 22.06.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 hmmm to może warto poczekać w końcu 2000 zł piechotą nie chodzi a może w międzyczasie znajdziecie kogo dobrego w tej cenie albo temu się termin zwolni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.06.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Jestem wielka!!! I wcale nie piję dużo mleka;) Mam hydraulika, tynkarzy i chyba panów od posadzki tra la la la:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 22.06.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 no to szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 22.06.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Heheheh:D Widzisz Anusiu a jednak się udało:) jak podpis Siostry Yuki trąbi "Jeśli wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda!!!- no i się udało Yuka, wie co dobre:)Tak się cieszę..... nie, żeby bezinteresownie- na to Euro cem się do Cię wbić, nieeem Buziolki Niunia:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór, Wpadłam z rewizytą i ...podziwiam tempo budowania. Bardzo fajny ten Wasz domek Teraz czekam na fotorelację z oknami ...i cieszę się, że udało się jednak załatwić fachowców pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.06.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witaj Amtla w moich skromnych progach. Tempo, owszem było nawet niezłe. Teraz już nie pójdzie tak pięknie. No może pójdzie , ale na pewno już nie tak efektownie. Prace w domku już nie będą takie widoczne. A co u Ciebie? Niwusia na Euro to Ty już będziesz mogła zasiąść u siebie. Widziałam tempo Ojca Jacentego u Oz:jawdrop: Jednakowoż jakby co, to zapraszam, zapraszam nawet na niewykończone skromne progi:) Okna podobno w najbliższy poniedziałek Aaaaaaa.... zapomniałabym... tynkarz chce 19 pln za m2 z materiałem. I w dodatku robił u znajomych, ładnie nawet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.06.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 jestem wielka!!! i wcale nie piję dużo mleka;) mam hydraulika, tynkarzy i chyba panów od posadzki tra la la la:) aaaaaaa.... Zapomniałabym... Tynkarz chce 19 pln za m2 z materiałem. I w dodatku robił u znajomych, ładnie nawet:) Ja wiedziałam, że tak będzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2010 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Anulka tak trzymac .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.06.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 cześć Aniu ale u Ciebie sie dzieje, nie było mnie kilka dni a tu ekipy wybrane, okna lada dzień będą, aby pozazdrościc takiego tempa robót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.06.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Niooo Anusia Nasza Kochana widzisz, nie ma tego złego;) udało się wybrać fojowego majsterka no i okna tuż tuż a Euro czy my u siebie???- wiesz, po dachu tio prace otro zwalniają, tio ni wim czy damy radę na euro- ale nie mówię, że nie chętnie;)zobaczymy która pierwsza cooom i u tej będzie BabskoForumoweEuro;):D:D:Dhę??? buziaczki Anusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.06.2010 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Bardzo mi się podoba to Babsko Forumowe Euro To prawda, że prace po dachu zwalniają. Mogłyby nie zwolnic tak bardzo gdybym na czas poumawiała ekipy fachmanów, ale cóż. Domek troszkę postoi , powietrzy się, zanim go zamkniemy. Na dobre mu to wyjdzie Karolinka oby to tempo dotyczyło też przybywania kaski na koncie to byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.06.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Cześć Siostra:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts