sipatka 24.06.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Wiedzialam, że się uda znaleźć innego tynkarza. Wszystko zależy od tego jak bardzo się chce - widać bardzo chciałaś A co do kotka i zamkniętych drzwi, to my mamy w jednych drzwiach wyciętą dziurę, żeby kocio mógł spokojnie wędrować po mieszkaniu. Zamknięte drzwi doprowadzają mojego kota do roztroju nerwowego - siedzi i się drze żeby mu otworzyć. Pół biedy gdy chodzi o pokoje, ale on tak samo wrzeszczy o drzwi wejściowe do domu i balkonowe (nawet gdy lodowato - to on sam musi to ocenić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.06.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Bardzo mi się podoba to Babsko Forumowe Euro To prawda, że prace po dachu zwalniają. Mogłyby nie zwolnic tak bardzo gdybym na czas poumawiała ekipy fachmanów, ale cóż. Domek troszkę postoi , powietrzy się, zanim go zamkniemy. Na dobre mu to wyjdzie Karolinka oby to tempo dotyczyło też przybywania kaski na koncie to byłoby super masz racje Aniu, po dachu roboty zwalniają, u nas nawet na jakis czas stanęły całkiem, najchetniej to bym wzięła do wszystkich prac fachowców bo nie ma czasu żeby samemu pchnąć budowę, ale znowu fachowcy=kasa a tej nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.06.2010 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Cześć Laski Moje Kochane;) Tynkarza chciałam , oj chciałam Teraz waham się w sprawie hydraulika, jeden wygląda jak ten eksportowy ( jak dla mnie nawet lepiej, bo w moim typie- czarne ślepia , włosy i uśmiech z reklamy pasty do zębów:cool:),natomiast nie kupuje grzejników i nie wiem dokładnie na jakich materiałach pracuje. Natomiast drugi bardzo, bardzo polecany ( znany z forum) dokładnie wypisał firmy, na których produktach pracuje, tyle, że cena wyższa Co robić? Kurczę, dlaczego tyle decyzji trzeba podejmować? Karolinko u nas też zwolni jak bank przestanie kasę dawać i wtedy temi ręcyma będziemy kończyć. Daj Bóg przed euro 2012;) Sipatka jednak te syjamy to są specyficzne;) Suri tylko dzieciom nie pozwala zamykać drzwi. Te na zewnątrz mogą być zamknięte, tylko wtedy gdy ona jest wewnątrz. W ogóle nie lubi wychodzić na zewnątrz, a jak już wyjdzie to drzwi MUSZĄ być otwarte. w przeciwnym wypadku drze japę jak wściekła, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.06.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witaj Olu Ciesze się ,że zajrzałaś. U nas tynki będą cementowo wapienne. Potem pewnie jakaś gładź jeszcze. Czyli koszty się zrównają Co do wykończeniówki , to nie tak prędko ( niestety) . Kasy z kredytu POWINNO wystarczyć na stan deweloperski, a reszta za swoje i jak sprzedamy mieszkanie. Czyli : ...To może potrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 25.06.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Nio tio co-? czekamy na BabskoForumoweEuro... a domek się przewietrzy to i lepiej myslę, nieeeee, bo niby technologia pognała na przód, ale lepiej jednak teraz odczekać troszkie nić potem zacierać gipsem spękane ściany. buźki NIunia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 25.06.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Przyszlam sie przywitac, cobys nie pomyslala, ze zniknelam. Zagladam tu every single day Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.06.2010 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witaj Bożenko zaglądaj, zaglądaj , zapraszam B. F.E no powiem Niwusia, że Ci to fajnie wyszło.Masz rację, niech się wietrzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 25.06.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Heheheheheh, bo ja w ogóle fajna jestem;) bo z fajnej rodzinki, nieeee siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.06.2010 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Noooom , a jakie masz siostry fajne;) A jakie skromne to całe towarzystwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 25.06.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 skromne, że nie ma to tamto , nieeem eeeee, tam co się przejmować w końcu w rodzinie i skromność nie zginie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.06.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Swoją drogą to gdzie się podziewa reszta Sióstr ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 25.06.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Ja też sie zastanawiam.....hmmm może zaganiane na budowie, albo świętują koniec roku czy cooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.06.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Pewnie świętują i budują, dwa w jednym ,bo to przecież nasze zdolne Siostry som, nieee?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.06.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Cześć Laski Moje Kochane;) Tynkarza chciałam , oj chciałam Teraz waham się w sprawie hydraulika, jeden wygląda jak ten eksportowy ( jak dla mnie nawet lepiej, bo w moim typie- czarne ślepia , włosy i uśmiech z reklamy pasty do zębów:cool:),natomiast nie kupuje grzejników i nie wiem dokładnie na jakich materiałach pracuje. Natomiast drugi bardzo, bardzo polecany ( znany z forum) dokładnie wypisał firmy, na których produktach pracuje, tyle, że cena wyższa Co robić? Kurczę, dlaczego tyle decyzji trzeba podejmować? Karolinko u nas też zwolni jak bank przestanie kasę dawać i wtedy temi ręcyma będziemy kończyć. Daj Bóg przed euro 2012;) Sipatka jednak te syjamy to są specyficzne;) Suri tylko dzieciom nie pozwala zamykać drzwi. Te na zewnątrz mogą być zamknięte, tylko wtedy gdy ona jest wewnątrz. W ogóle nie lubi wychodzić na zewnątrz, a jak już wyjdzie to drzwi MUSZĄ być otwarte. w przeciwnym wypadku drze japę jak wściekła, Jeśli ten drugi to "mały" to ja polecam. U mnie robili kotłownie i jestem baaaaardzo zadowolony. Ciężko coś więcej pisać bo wyjdzie że mam jakiś interes w tym, ale ja jestem naprawdę zadowolony. Co ważne, gdy miałem awarię małego zaworka po trzech godzinach przyjechali panowie, wymienili i bez żadnych kosztów bo w ramach gwarancji. No i kontakt telefoniczny bezproblemowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.06.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Marjucha A skąd wiesz? Powiedz mi jeszcze proszę kto robił u Was wylewkę.? Tynkarz, co to nie znałam jego nazwiska .. to Pan Berent. Może i posadzkarza przejmę po Tobie;) Mówisz, że zamknąć oczy i brać polecanego Małego? Hm.. intuicja tak właśnie mi podpowiada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.06.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Ola:) ja nie wiem , czy dotrwam do wykończeniówki;) Ja jakaś dziwna baba jestem : nie lubię latać po sklepach:eek: Najlepiej żeby ktoś zrobił to za mnie a ja poszłabym już mieszkać i siedzieć na ławeczce w ogródku.....albo wiem, hamak mógłby być Mówiłam , że dziwna jestem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.06.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Swoją drogą to gdzie się podziewa reszta Sióstr ??? Ja też sie zastanawiam.....hmmm może zaganiane na budowie, albo świętują koniec roku czy cooo ? Pewnie świętują i budują, dwa w jednym ,bo to przecież nasze zdolne Siostry som, nieee?? Same se popytały, same se odpowiedziały Jestem, jestem Ja to ta, która zakończenie roku świętowała:D Z okazji zakończenia roku zabrałam córcie do Portu Łódź na zkupy:) A co:wiggle: Należy się, po takim roku i za takie świadectwo:D:D Tzn. jednej świadectwo, druga to tak troszkę awansem, ale i tak coś tam kupić się udało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.06.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Ola:) ja nie wiem , czy dotrwam do wykończeniówki;) Ja jakaś dziwna baba jestem : nie lubię latać po sklepach:eek: Najlepiej żeby ktoś zrobił to za mnie a ja poszłabym już mieszkać i siedzieć na ławeczce w ogródku.....albo wiem, hamak mógłby być Mówiłam , że dziwna jestem:rolleyes: łooo niemożliwe:) ja to nawet jak nie mam potzrzeby to raz w tygodniu muszę sie przejść po galerii:) a jak pójde na rajd po sklepach wnętrzarskich itp to koniec, nic dla mnie nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.06.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Karolinka mówiłam, że ja dziwna baba jestem:cool: Yuka świętuj kochaniutka wakacjowo, świętuj na zdrowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2010 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Heja Siostry Sorrencja , ale kurde przez to budowanie to tak jakos opuscilam sie towarzysko !!!! milego weekendowania ... ja do pracy niestety w niedziele tez na kilka godzin musze Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts