Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć i czołem Kobietki

Lena

Pewnie ,że pomogę.Tylko pewności nie mam czy ja się nadaję . Moje ekipy jeszcze nie zaczęły, więc wszystko wyjdzie w praniu, czy to były dobre wybory;)

Jak na razie to się nam udał Bob do SSO. On też miał podwykonawcę do dachu i tu już mi się nie bardzo podoba jeśli chodzi o estetykę. Mam tylko nadzieję, że nie będzie ciekło bo....... wtedy żal mi ich......

Lecę oglądać Twój Z40

Czy budujesz gdzieś niedaleko?

Edytko

jesteś usprawiedliwiona;)

Ola

weekend niczego sobie, a że już mija to fajnego tygodnia życzę;):)

Jutro okna trala la lallaaaa:wiggle:

hej Ania

oczywiście, że się przydasz

a ja jeszcze nie mam SSO

nie mam chudziaka bo majster z kierbudem dali :spam: i teraz to my mamy problem.

po krótce obaj nie powiedzieli nam, że podczas zasypywania należy zagęszczać piach a teraz to aż strach wylewać chudziak bo jak piach osiądzie to nam chudziak popeka.

Przez to nie mamy też ścianek działowych, bo nie ma chudziaka, no i tynków też nie będzie zbyt szybko, ach szkoda mówić.

nie piszę więcej bo aż strach ile tej goryczy sie ze mnie wyleje.

a ty budujesz się w okolicach Kwidzyna?

moja droga

jak mam się wyżalać to dokończe wylewanie goryczy

nie dość że podczas zasypywania nie ubijano piachu to jeszcze budujemy na glinie i mamy problem z polewaniem wodą, bo jak wiadomo woda przez glinę nie przeleci i nam sie bajoro w fundamentach zrobi.

siedem nieszczęść

i już mi lepiej

nie strasz:eek:

u nas też glina a wodą polewali i nikt nic nie mówił, ze woda zostanie w ławach.

a propo siedmiu nieszczęść.. ..ja to widzę inaczej. Trzeba zmierzyć się z problemem, wziąć go na klatę i rozwiązać. lub przeczekać;)

W Twoim przypadku przeczekać. Uszy do góry i nie martw się, Dasz radę:)

dam dam ale...

mielismy się budować bez stresu a tu czas ucieka a u nas kolejne opóżnienia

zaczynalismy budowę podobnie a ty masz już dach i inne elementy domu, których u mnie nie ma i nie wiadomo kiedy będą.

trochę szkoda bo tak chcielismy na wiosnę sie tam wprowadzić, a tynki zrobić jeszcze przed jesienią, aby miały czas na schnięcie.

takie tam lekkie marudzenie - nic innego

Marjucha

A skąd wiesz?:yes:;)

Powiedz mi jeszcze proszę kto robił u Was wylewkę.?

Tynkarz, co to nie znałam jego nazwiska :).. to Pan Berent. Może i posadzkarza przejmę po Tobie;)

Mówisz, że zamknąć oczy i brać polecanego Małego? Hm.. intuicja tak właśnie mi podpowiada....

Posadzki robił pan Zenek.

Namiar dostałem od pana Berenta i nie żałuję.

Robili we dwóch(on z pomocnikiem) cały dom cztery dni bo reszta ekipy była na urlopie.

Wyszło super bo posadzka mocna i naprawdę równa.

Sam kładłem terakotę to sprawdziłem:).

Namiaru muszę poszukać bo mam w starym telefonie.

Lenko

Pomarudzić zawsze można, byle nie za często, bo wejdzie w nawyk;)

yuka

No jak nie wstaję, jak wstaję:) Jutro też;)

Edytko

Tydzień zaczął się urwaniem głowy i taki zapowiada się do końca, ale ja lubię jak coś się dzieje;):wiggle:

Marjucha

mam tel. pana Zenka od pana Berenta

Dzięki

Anusia, najpierw do Ciebie przypędziłam okienka zobaczyć:wiggle::wiggle::wiggle:

CUUUUUUDNEEEEE. Jak pięknie domek się prezentuje z okienkami, nie??

A kolor masz złoty dąb?:cool:

Chyba tylko tę folię musisz pozrywać szybko, bo potem to podobno odejść nie chce:eek::eek::eek:

Buziaki zostawiam i pędzę dalej:hug:

Aniu super okna i fajny kolor:) co do tych folii to nam kobitka z oknoplasta powiedziała ze niby mamy wciągu 3 miesiecy zerwac folie ale jak przygrzeje słonko i to dziadostwo przylepi sie do okna to ciężko bedzie zerwac i tym samym tracimy gwarancję, wiec nie czekałam długo, z tydzien chyba i pokazałam światu okna w całej okazałości:)