LenaM 27.06.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 witam chciałabym dodać swoje trzy grosze do komentarzyAtija, zauważyłam, że twój projekt bardzo podobny jest do mojego Z40Życzę powodzenia i obiecuję sprawdzać postępy budowy. mam nadzieję, że pomożesz przy wyborze fachowców koleżance z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.06.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Cześć i czołem Kobietki Lena Pewnie ,że pomogę.Tylko pewności nie mam czy ja się nadaję . Moje ekipy jeszcze nie zaczęły, więc wszystko wyjdzie w praniu, czy to były dobre wybory;) Jak na razie to się nam udał Bob do SSO. On też miał podwykonawcę do dachu i tu już mi się nie bardzo podoba jeśli chodzi o estetykę. Mam tylko nadzieję, że nie będzie ciekło bo....... wtedy żal mi ich...... Lecę oglądać Twój Z40 Czy budujesz gdzieś niedaleko? Edytko jesteś usprawiedliwiona;) Ola weekend niczego sobie, a że już mija to fajnego tygodnia życzę Jutro okna trala la lallaaaa:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 27.06.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 hej Ania oczywiście, że się przydasz a ja jeszcze nie mam SSO nie mam chudziaka bo majster z kierbudem dali i teraz to my mamy problem. po krótce obaj nie powiedzieli nam, że podczas zasypywania należy zagęszczać piach a teraz to aż strach wylewać chudziak bo jak piach osiądzie to nam chudziak popeka. Przez to nie mamy też ścianek działowych, bo nie ma chudziaka, no i tynków też nie będzie zbyt szybko, ach szkoda mówić. nie piszę więcej bo aż strach ile tej goryczy sie ze mnie wyleje. a ty budujesz się w okolicach Kwidzyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.06.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Czytałam u Ciebie o chudziaku. Teraz rzeczywiście lepiej nie ryzykować i poczekać aż to wszystko osiądzie. Wylewaj gorycz z siebie dziewczyno, to będzie Ci lżej. Wysłucham , przytulę i pocieszę jeśli trzeba My budujemy pod Gdańskiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 27.06.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 moja droga jak mam się wyżalać to dokończe wylewanie goryczynie dość że podczas zasypywania nie ubijano piachu to jeszcze budujemy na glinie i mamy problem z polewaniem wodą, bo jak wiadomo woda przez glinę nie przeleci i nam sie bajoro w fundamentach zrobi. siedem nieszczęśći już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.06.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 nie strasz:eek: u nas też glina a wodą polewali i nikt nic nie mówił, ze woda zostanie w ławach. a propo siedmiu nieszczęść.. ..ja to widzę inaczej. Trzeba zmierzyć się z problemem, wziąć go na klatę i rozwiązać. lub przeczekać W Twoim przypadku przeczekać. Uszy do góry i nie martw się, Dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 27.06.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 dam dam ale...mielismy się budować bez stresu a tu czas ucieka a u nas kolejne opóżnienia zaczynalismy budowę podobnie a ty masz już dach i inne elementy domu, których u mnie nie ma i nie wiadomo kiedy będą.trochę szkoda bo tak chcielismy na wiosnę sie tam wprowadzić, a tynki zrobić jeszcze przed jesienią, aby miały czas na schnięcie.takie tam lekkie marudzenie - nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.06.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Hejka Siostra:hug: Nie wstajesz jutro wcześnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Hejka Aniu Milego tygodnia zycze ...... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.06.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Marjucha A skąd wiesz? Powiedz mi jeszcze proszę kto robił u Was wylewkę.? Tynkarz, co to nie znałam jego nazwiska .. to Pan Berent. Może i posadzkarza przejmę po Tobie;) Mówisz, że zamknąć oczy i brać polecanego Małego? Hm.. intuicja tak właśnie mi podpowiada.... Posadzki robił pan Zenek. Namiar dostałem od pana Berenta i nie żałuję. Robili we dwóch(on z pomocnikiem) cały dom cztery dni bo reszta ekipy była na urlopie. Wyszło super bo posadzka mocna i naprawdę równa. Sam kładłem terakotę to sprawdziłem:). Namiaru muszę poszukać bo mam w starym telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.06.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Lenko Pomarudzić zawsze można, byle nie za często, bo wejdzie w nawyk;) yuka No jak nie wstaję, jak wstaję Jutro też Edytko Tydzień zaczął się urwaniem głowy i taki zapowiada się do końca, ale ja lubię jak coś się dzieje;) Marjucha mam tel. pana Zenka od pana Berenta Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.06.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 witaj Aniu, wakacjujesz troche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.06.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 ja też, ja też gratutuluję :okien na świat: i wraz z Luckiem, który mnie właśnie podgryza w łokieć, hę, czekamy na fociszcze:) buziaki Anusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.06.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 KarollinkoJeszcze nie wakacjuję, ale to już prawie finisz. od poniedziałku....uuurlooop . Szkoda ,że stacjonarny, na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.06.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Anusia, najpierw do Ciebie przypędziłam okienka zobaczyć:wiggle: CUUUUUUDNEEEEE. Jak pięknie domek się prezentuje z okienkami, nie?? A kolor masz złoty dąb? Chyba tylko tę folię musisz pozrywać szybko, bo potem to podobno odejść nie chce:eek::eek: Buziaki zostawiam i pędzę dalej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.06.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Yuka siostro moja;) Kolor okien to orzech. panowie od montażu mówili, że folia może być nawet miesiąc, ale ja im tak do końca nie wierzę. Jutro , no najpóźniej pojutrze jadę ja zrywać, tym bardziej , że słonko mocno grzeje. Spadam spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.06.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Dobrej nocki Siostra:sleep:P.S. Okna pięęęękne:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Yooooo :oAnusia ale masz fajoooowe oookna:o WoW i kolorek badzio ładni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.06.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Domek pieknie się prezentuje z okienkami,naprawdę super:)No i ten kolorek .....najlepszy z możliwych.....mam taki sam:p. I ja, i ja:D Jeszcze nie mam, ale takie są zamówione:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.07.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Aniu super okna i fajny kolor:) co do tych folii to nam kobitka z oknoplasta powiedziała ze niby mamy wciągu 3 miesiecy zerwac folie ale jak przygrzeje słonko i to dziadostwo przylepi sie do okna to ciężko bedzie zerwac i tym samym tracimy gwarancję, wiec nie czekałam długo, z tydzien chyba i pokazałam światu okna w całej okazałości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts