BozenaEwa 01.07.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 O kurka, ale jaja, jaka chata urosla, sie zrobila hhmmmm, albo sie wybudowala. Musze czesciej zagladac bo jestem do tylu . Well done!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.07.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 WitamAle idziecie szybko z ta budową, zaraz mnie przegonisz;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 02.07.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Anusiaaaaaa, nie wiem jak to się ogarnia takie tematy "koszowo-dachowe".........., aaaaale zajebowiszczo wygląda ta Twoja dachóweczka z blissssssska:) siuuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.07.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Anno, piękne okna do pięknego dachu :) Jeszcze raz utwierdziłaś mnie w dobrym wyborze Niestety, nie mam takiego kosza, tylko prościutki do samego końca, więc nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.07.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Hejka Dziewczyny;) Cieszę się, że podobają Wam się moje okna i dach. Teraz wiem że to były dobre wybory ( prawda Amtla? Dziś ściągnęliśmy folię ochronną i .....:wiggle: teraz dopiero jest miód malyna;) ( skromna jestem nie?) Zdjęcia niebawem Powiem Wam tylko ,że elektryk szaleje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.07.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Czeee Anuś Przebieram nóżkammi czekając na te Twoje zdjęcia:cool: Buźka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 04.07.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 potwierdzam okna mniej więcej takie jakie sama będę zamawiać - czyli super z niecierpilowością czekam na informacje z placu boju, przecież niedługo i ja bedę szukała elektryka.trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2010 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Atijka ... Kurcze zrypali Ci troche ten daszek ( kosz ) dachowka za daleko .... troche chyba ja wycieli . Kochana jest na forum chlopak nazywa sie Andrzej WILHELMI i wszelkich porad udziela w kwestii dachu .... wyslij do Niego fotke ..... On pomoze Ci w tym temacie . Dla ulatwienia znalazlam juz link dla Ciebie ..... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?60047-DACH-W-DOBRYCH-RĘKACH Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 05.07.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Edytko wielkie dzięki za linka. Właśnie wysłałam fotkę z zapytaniem A teraz lecę uzupełniać dziennik, bo Yuka i Lenka czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.07.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Czekają, czekają... i fajnie, że się doczekały:wave: Cześć Atijka Okienka cód, miód i.... malyna:D Kocio zarąbiaszczy:cool: a zapytam z ciekawości: ile metrów (czy km;)) kabla kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 05.07.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Yuka Nie mam pojęcia ile metrów lub kilometrów kabla potrzeba, bo zaznaczam, że prace ciągle trwają. Umówiłam się z Panami Elektrykami na wersję z materiałem . Oni kupują i robią. ja tylko wymyślam co chwila coś innego;) Ale mogę zapytać Umówiliśmy się na 6 800 za całość. Z rozdzielnią , doprowadzeniem prądu do domu i odbiorem. Będą też robili odkurzacz centralny, ale tego w umowie nie było, więc zapłacić trzeba będzie dodatkowo. Nie wiem jeszcze ile , bo pan nie policzył ile trzeba materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.07.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Nie kochana, nie musisz ich pytać, tak na prawdę nic mi to nie da, bo i tak inny dom budujemy;), tak mnie jakoś tylko zaciekawiło:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 05.07.2010 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Sęk w tym , że mnie też. .. To jednak zapytam:yes:.. Pod warunkiem , że nie zapomnę, bo pamięć to ja mam dobrą, tylko krótką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Edytko wielkie dzięki za linka. Właśnie wysłałam fotkę z zapytaniem A teraz lecę uzupełniać dziennik, bo Yuka i Lenka czekają Hejka Atijka Daj znac jaka otrzymalas odpowiedz Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 06.07.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Super Kocinkę Masz Aniu i ma takie śliczne oczka- chciałabym , żeby Lucjan zachował swój kocięcy niebieskawy kolorek, ale to tylko złudne marzenie;).... no i pajęczyny kabelków prondonośnych:D i nowych "gości" na budowie:D .... tylko kurna, żeby nie trzeba było tak wcześnie wstawać .... pozdrawiam i całuski Anusiu:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.07.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Niwa jakoś wstałam. Chociaż 7.15 na urlopie to szok normalnie. Ola widziałam co u Ciebie narobili i chyba wywieszę tablicę ostrzegawczą u mnie. jeśli spaprają to biada im , oj biada . tyle, że u nas robota będzie szła od dupy strony. Najpierw będą wylewki a potem tynki. Nie zgrałam terminów i dlatego tak wyszło. Edytko napiszę na pewno , jeśli tylko pan Andrzej wypowie się w kwestii mojego dachu. Yuka Pytałam jednak o tą długość kabla. Coś koło kilometra wychodzi:jawdrop: A w ogóle, to kochane jesteście, że tu zaglądacie. Uzależniłam się chyba. Dzień bez was to normalnie dzień do doopyyyy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.07.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Yuka Pytałam jednak o tą długość kabla. Coś koło kilometra wychodzi:jawdrop: A w ogóle, to kochane jesteście, że tu zaglądacie. Uzależniłam się chyba. Dzień bez was to normalnie dzień do doopyyyy:) :jawdrop: no nieźle, przecież kilometr to jest jak stąd aż taaaaaam;) A z tym uzależnieniem to niestety ja też wpadłam:cool::cool: ale dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.07.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 yuka a Ty wiesz, że mi też z tym uzależnieniem dobrze? Edytko otrzymałam odpowiedź w temacie mojego dachu. : jest wykonany niestarannie, krzywo i za szeroko przycięte dachówki. w kwestii przecieków, to ze zdjęcia trudno to ocenić. Cholera, człowiek wydaje grube pieniądze, żeby kupić dachówkę, a im nie chciało się wziąć miary do ręki ,żeby równo przyciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 07.07.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Aniu mogę powiedziec, że - kocina absolutnie cudowna - to jedna z tych, które podobaja mi się najbardziejelektryk trochę poszalał, ciekawe kiedy ja będę mogła pochwalić się takimi zdjęciami - chyba dopiero na jesieni.Trzymam kciuki i czekam na kolejne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.07.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Anuś, a może wziąć "za puste łby";) dekarzy i niech poprawiają- na własny koszt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts