atija 18.04.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 :D Jego jedyne szczęście, że grzecznie i równo po zalaniu leżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.04.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 :welcome:Grzecznie się witam, bo Ty groźna babeczka jesteś, skoro się nawet przez telefon Ciebie boją A mury masz piękne:D Pozdrawiam cieplutko i dalej takiego tempa życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.04.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witaj yuka co z tego,że się boją jak i tak swoje robią, a właściwie nie robią:D Chociaż muszę przyznać, że dziś transport był, też spóźniony, ale trochę mniej jak wczoraj;) Ja nie jestem groźna, tylko nie lubię, oj bardzo nie lubię jak ktoś mnie lekceważy. i właśnie z tego powodu zmienię hurtownię. W tej obecnej traktują mnie jak intruza, który ośmiela się żądać przywiezienia materiału, za który dawno zapłacono. Dziwna jakaś chyba jestem. Po co mi ten materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 25.04.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 hej! Już tydzień minął od twojego ostatniego wpisu. Co tam u was się dzieje? Jak budowa?Widzę, że styl budowania inny niż u moich, ale idzie im ładnie całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.04.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Hej:D, to ja mogę być tą pierwszą osobą do ściskania:hug:I możesz mi piszczeć budują mi domek, budują mi domek hi hi. a ja poskaczę o popiszczę razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.04.2010 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 yuka Ja wiedziałam, że na Ciebie można liczyć Gęba mi się roześmiała jak sobie wyobraziłam nas obie piszczące:lol2: Taka radość jest podobno zaraźliwa, to kto jeszcze? Chętnie jeszcze się pościskam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.04.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 O proszę, następna posiadaczka lasu!!! Atija, tempo niesamowite:jawdrop: Ty też tropiki na weekend???:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.04.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Niee, tropików brak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.05.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Oj Anulka pitulam:hug:Chwila słabości każdemu się zdarza (wiem, co mówię, bo kilka dni temu ryczałam w komentach u siebie) ale już! smutasy w kąt, uśmiech na twarzyczkę Pamiętasz, jak niedawno razem piszczałyśmy w radości?? Poczytaj sobie tamte posty i zobaczysz, że humorek wróci:yes::yes: A jutro koniecznie na budowę i bez zdjęć swieżych mi się nie pokazywać proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 08.05.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 hej! super, że udało wam się znaleźć tańszy beton, 1000zł to spora różnica. My za nasz strop zapłaciliśmy 4000zł (strasznie dużo ), Trzymam kciuki za pogodę u was i życzę powodzenia. Będzie wszystko dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.05.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Oh dziewczyny moje kochane. Yuka,czytałam jak ryczałaś w komentach przykro mi a powodu Taty. Razem damy radę . A na wspomnienie piszczenia od razu zrobiło mi się weselej. I na dodatek dzisiaj świeci słonko. Pani Smith U nas betonu trzeba sporo, już w tej tańszej betoniarni wychodzi ponad 5000. Aaaaaaaaaaaa..................:D Dzwonił właśnie Krzyś, że leją beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 09.05.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 gratuluję zalania! ( a właścieie obu zalań ) jesteśmy zatem na tym samym etapie! Czy wy też po tym laniu robicie przerwę w budowie? (my stoimy jeszcze 2 tygodnie) pogoda też super jak na ten etap (znów od rana leje..) a betonu faktycznie chyba musicie mieć więcej, bo my zapłaciliśmy 4.000zł (chyba, że wy kupowaliście drożej?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.05.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Hi hi oba zalania były całkiem miłe. Jakaś przerwa pewnie będzie, ale jak długa nie wiem. Zostawiam to mężczyznom. Za beton płaciliśmy 230pln za m3 plus 250pln za pompę. W naszym rejonie to dobra cena, ale może u was jest taniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 09.05.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 my zapłaciliśmy dokładnie 4100zł za 18,5 m3 B20, w tym pompa.to wychodzi trochę taniej niż u was bo jakieś 220zł/m3 i bez dodatkowej opłaty za pompę.. ALe ja myślę, że cena zależy od regionu. Jak jest mała konkurencja to można ją podnosić bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.05.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Super, też gratuluję!!! A te urodziny szwagra to w Twoim nowym domku były?? Bo tyle ludzisków się tam kręci w tej Twojej tajdze;) A dachóweczkę Tondachu to jaki model Ci się podoba? Holenderka, czy może stodo? i jaki to kolor? Byłam ostatnio u ludzi którzy mają Tondach na dachu już trzeci rok i bardzo sobie chwalili. Podpytałam ich trochę, bo wtedy też byliśmy na etapie wyboru i szczerze zachwalali :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.05.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Yuka tondach to Samba am. (cokolwiek to znaczy) glazura wiśnia. Ale chyba będzie jednak Roben, bo mam fajną cenę Ludziska w mojej tajdze to siostra z córkami i moja Ola. Urodziny były później:cool: Pani Smith W okolicach trójmiasta betoniarni full, ale to i tak była najlepsza cena. U nas podobno ,jak w Warszawie wszystko drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 10.05.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Roben ma teraz chyba jakąś promocję, bo jak ściągnęlam cennik z ich strony jako producenta, to wyszło że mają drożej niż mój przedstawiciel handlowy Dlatego też i my się na ich dachówkę zdecydowaliśmy.. Ponoć dobra, ludzie chwalą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.05.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Anula, gratuluję "dachu z głowy":wave: A z więźbą to na pewno uda Ci się odkręcić, no bo końcu kto, jak nie Ty może takie rzeczy załatwić:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 14.05.2010 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 hej! wylany wieniec - gratuluję! Już nas prześcignęliście trzymam kciuki za powodzenie w sprawie drewna i dawaj jakies zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.05.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Yuka A skąd wiedziałaś ? Pani w tartaku nie robiła problemu:D Teraz tylko mam malutkiego stresa,żeby nie okazało się, że coś pochrzaniłam w mailu i przywiozą nie to co trzeba ( bo ja przecież tylko kobietką jestem). Krzyś w Krakowie i nie ma dostępu do kompa. Mój stres w porównaniu z jego to pikuś:D:D. Nie wierzy we mnie czy jak??:eek: Hi hi Pani Smith Spoko, przecież to nie wyścigi. A patrząc na efekty pracy Twojej ekipy to jak się wezmą to piorunem będzie jak u mnie albo i dalej:D:yes: Pozdrawiam z deszczowych Żuław. Ps. Czy u Was też tak leje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts