Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj AGP-ka

jeszcze jak cieszy :wiggle::wiggle:

Jakoś tak domowo się robi, a jak przyjdą tynki i wylewki..... to już w ogóle odjazd....

No własnie to wczoraj powiedziałam AGPowi. Mamy już częściowo tynki i zrobiło się tak... domowo ;-)

Edytowane przez AGP

Hejka dziewczyny

słoneczny ten weekend, aż za bardzo.

Słońce grzeje, że z domu wyjść nie można. normalnie UPAŁ.

A wczoraj późnym wieczorem byliśmy w Gdańsku na Długiej posłuchać muzyki na żywo .Zespoły z całego kraju grały szanty...a noc była taka cieplutka..... piękna.....romantyczna

super było:)

Ech.... dziewczyny. Z ta pogoda to szok normalnie. najpierw zima nie chciała puścić, potem powódź a teraz Afryka sie robi, a podobno klimat u nas umiarkowany.....

Yuka szczerze współczuje tego 10 piętra, mieszkanie pewnie jeszcze od dachu się nagrzewa:eek:

U mnie na parterze masakra, ale ja mieszkam w starym poniemieckim domu i dopóki mury się nie nagrzały było super. na zewnątrz gorąco, a w mieszkaniu ( hm, zawsze pisałam w domu, ale to nie jest dom tylko mieszkanie nie?, dom jest Tam NA BUDOWIE ;))chłodno

A teraz mury się nagrzały i kiedy temp na zewnątrz spada, oddają ciepło do środka :bash:

Atijuś tak od ok.10 do 21 z przerwami pczywiście ogarniałam pierdzielone śliwki przy ogrodzeniu - że w sensie tępiłam dziadostwo to troszkie w cieniu byłam, ale tak grzało, że w cieniu też nie dało rady wytrzymać.... pot potem, ale w głowie się kręciło i juz zaczynałam fatamorgany widzieć :o

Hejka Atijka

Normalnie ja to chyba w maju jak snieta mucha bylam ....... bo dzisiaj przegladajac Twoj dziennki zauwazylam w nim swoje 3 wpisy :bash::bash::bash:

Sorrencja siostra ..... juz je wykasowalam .

:rolleyes:

Dobry i basenik nawet taki tyci coby tylko jeden półdupek zamoczyć :)

chętnie bym Cię odwiedziła, nie powiem :) ino to taaki kawał :roll: ja? sama? to bym chyba miała pełne machy jakbym się w taką podróż sama wybrała .... i to bez przesady :oops: ale pomysł gites ;) jest kto chętny z Mazowsza?? to jadziem ;)