marjucha 09.07.2010 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 No to Zenek niezły numer wykręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.07.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 (edytowane) Witaj AGP-ka jeszcze jak cieszy :wiggle: Jakoś tak domowo się robi, a jak przyjdą tynki i wylewki..... to już w ogóle odjazd.... No własnie to wczoraj powiedziałam AGPowi. Mamy już częściowo tynki i zrobiło się tak... domowo Edytowane 9 Lipca 2010 przez AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 09.07.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 obre podejście Anuś, NOwy PP będzie lepsiejszy a Zenek stracił zajebiaszą Inwestorkę i niech żałuje trąba jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.07.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Czeeeeeeeeeeeee wszystkim, miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 09.07.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Dzieki Aneczko:hug: My Tobie teeeż i udanego i obfitego łiiiiiikenda buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.07.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Hejka, Ja tylko wpadam słonecznego weekendu życzyć:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.07.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Hejka dziewczynysłoneczny ten weekend, aż za bardzo. Słońce grzeje, że z domu wyjść nie można. normalnie UPAŁ. A wczoraj późnym wieczorem byliśmy w Gdańsku na Długiej posłuchać muzyki na żywo .Zespoły z całego kraju grały szanty...a noc była taka cieplutka..... piękna.....romantyczna super było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.07.2010 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Hejka Atijka Milego tygodnia zycze buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.07.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 I wzajemnie Edzia, wzajemnie Czy u Ciebie też jest tak gorąco????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.07.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Hejka:) U nas normalnie masakra jakaś Już nie mogę się doczekać, kiedy przeprowadzimy się bliżej ziemi;) (mieszkamy na 10 piętrze w wieżowcu:)) Do domu z działki wracamy 21.30.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.07.2010 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 I wzajemnie Edzia, wzajemnie Czy u Ciebie też jest tak gorąco????? Anusia ..... temp. do 40 st. dochodza i jeszcze ta wilgotnosc powietrza :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.07.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Ech.... dziewczyny. Z ta pogoda to szok normalnie. najpierw zima nie chciała puścić, potem powódź a teraz Afryka sie robi, a podobno klimat u nas umiarkowany..... Yuka szczerze współczuje tego 10 piętra, mieszkanie pewnie jeszcze od dachu się nagrzewa:eek: U mnie na parterze masakra, ale ja mieszkam w starym poniemieckim domu i dopóki mury się nie nagrzały było super. na zewnątrz gorąco, a w mieszkaniu ( hm, zawsze pisałam w domu, ale to nie jest dom tylko mieszkanie nie?, dom jest Tam NA BUDOWIE )chłodno A teraz mury się nagrzały i kiedy temp na zewnątrz spada, oddają ciepło do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.07.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 cześć Aniu, ale ruszyliście z robotą, powiem Ci że te upaly wszystkich wykańczaja, u mnie i w domu i w pracy okna od polnocy i zacienione to tak nie grzeje ale jak wyjde na dwor to od razu pot mnie zalewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.07.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 (edytowane) Echhh.... ta pogoda jak przygotowania urlopowe? Lecę do dzienniczka:) Edytowane 13 Lipca 2010 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.07.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Atijuś tak od ok.10 do 21 z przerwami pczywiście ogarniałam pierdzielone śliwki przy ogrodzeniu - że w sensie tępiłam dziadostwo to troszkie w cieniu byłam, ale tak grzało, że w cieniu też nie dało rady wytrzymać.... pot potem, ale w głowie się kręciło i juz zaczynałam fatamorgany widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.07.2010 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 No to widzę, że w każdym zakątku naszej pięknej Polski praży niemiłosiernie Przetrwamy, nie takie rzeczy się wytrzymywało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.07.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 nooom ja tam ogólnie jestem cioplolubne stworzenie ino mnie kiejś pieron męczył i dziś tyżem łosłabiona ale łogulnie to gites zazdraszczam Ci kobito, że masz rzut torbą na zakupy do morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.07.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Niwusia, nie zazdraszczaj tylko przyjeżdżaj. A Ty wiesz, że ja jeszcze nie byłam na plaży, chyba bym umarła w ten upał, Wolę basen pod domem. Wybieram się , żeby pojechać wieczorkiem nad morze, ale wiecznie mi coś wypadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.07.2010 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Hejka Atijka Normalnie ja to chyba w maju jak snieta mucha bylam ....... bo dzisiaj przegladajac Twoj dziennki zauwazylam w nim swoje 3 wpisy :bash: Sorrencja siostra ..... juz je wykasowalam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 16.07.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Dobry i basenik nawet taki tyci coby tylko jeden półdupek zamoczyć chętnie bym Cię odwiedziła, nie powiem ino to taaki kawał ja? sama? to bym chyba miała pełne machy jakbym się w taką podróż sama wybrała .... i to bez przesady ale pomysł gites jest kto chętny z Mazowsza?? to jadziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts