Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

Niwusia, nie zazdraszczaj tylko przyjeżdżaj.:)

A Ty wiesz, że ja jeszcze nie byłam na plaży, chyba bym umarła w ten upał, Wolę basen pod domem.

Wybieram się , żeby pojechać wieczorkiem nad morze, ale wiecznie mi coś wypadnie.

Aniu jak ja Ci zazdroszczę tej bliskosci do morza, ech............

uwielbiam te klimaty, nadmorskich kafejek, spacerów wieczornych po plaży....:)

ale to tak jest przeważ nie że jak sie ma coś na codzień to juz powszednieje i tak nie cieszy.

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nigdy nie bylam nad morzem :eek:..........

Uwielbiam GORY ....... ale jak wroce do Polski to juz w planach mam zwiedzanie naszego pieknego Kraju i nad morzem tez sie zjawie :wave: , wiec ANULKA po cichutku licze na zaproszenie :rolleyes:;)

Edytko

masz jak w banku. :) Czuj się zaproszona. U mnie wprawdzie tylko Zatoka Gdańska ale szumi i pachnie pięęęknie.:)

Dzieki Kochana :rolleyes:

Ja to sie umiem urzadzic ;) .... Siostry po calej Polsce " porozrzucane " i tylko wpraszac sie na WIZYTACJE :wiggle:

Do siebie tez oczywiscie zapraszam .... a na co mi taki duzy domek bez GOSCIOW !!!!!! :wave:

Cześć Siostry "po całym świecie porozrzucane"

Do mnie też po drodze z południa na pólnoc zapraszam na małe conieco:stirthepot::D

I też chciałabym się do Waszych pięknych domków wprosić:oops:

Kochana ZAPRASZAM !!!!!!! :)

Mariomili

nie zapomniałam o żadnej z Was, może troszkę mniej czasu spędzam przed kompem. :)

A prace idą i owszem , mam nawet nowe foty, tylko synuś coś mi ulepszył :bash: w kompie i nie mogę zgrać zdjątek. jutro go ścignę, żeby mi znów przyspieszony kurs obsługi nowoczesnych ustrojstw zafundował.;), to wstawię

melduję grzecznie, że elektryka zrobiona, hydraulika też na tyle na ile można i trzeba przed tynkami., posadzki wylane. Czekam na tynkarzy, do sierpnia, więc już całkiem niedługo. Jak tynki wyschną to zostanie montaż pieca i wszelkich pomp , sterowników i innych różnych takich.potrzebnych w kotłowni:). Potem trzeba będzie wziąć się za ocieplenie poddasza i.... łooo matko.... kto wybierze i kupi te wszystkie farby, kafle , wanny, brodziki i inne gadżety do wykończenia?????????????

I najważniejsze ... kto na to zarobi?????...... i kiedy?????????

wtedy prace moooocnoooo zwolnią

Edytko

to kiedy te placki pieczesz? bo mi już ślinka cieknie:)

-ja poproszę owocowe :D

Anusia, ja znów nie powiem, że zazdraszczam - tylko podziwiam CIę/Was, żeśta przez to przebrnęli- mnię osobiście tematy hudrauliczno- elektropstryczne przerażają i przyprawiają o ból głowy :roll: Kto się zamieni na "ten" etap budowy??? :(

Juz biegne robic truskawkowca z bita smietanka ( oczywiscie 0% ) .......

Niwus ja tego etapu sie nie boje bo bedziesz miala jednego Pana od rurek i jednego od kabelkow elektrycznych to jakos idzie to wytrzymac ;) ..... szczerze to mnie bardziej meczy to co teraz sie dzieje ... ciagle domowienia materialow ( gwozdzie , papy , cement , wapno ...... ) totalitarny chaos budowlany , a do mnie tylko W-Z splywaja jak deszcz meteorytow ...... Niby material na budowe byl juz zakupiony dawno .......to jednak jakies braki zawsze wychodza . Dlatego Niunia jak przyjdzie ELEKTRYKUS powie co i jak , uzgodnicie cene i glowa przestaje bolec bo On juz sam martwi sie o wszystko Ty tylko na poczatku mowisz tu i tu chce " gniazdka " , a HYDRAULIKUS jeszcze latwiejszy bedzie wkladal rurki zgodnie z projektem domu wiec nawet tego nie musisz pilnowac . :cool: