Karollinka 18.07.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Niwusia, nie zazdraszczaj tylko przyjeżdżaj. A Ty wiesz, że ja jeszcze nie byłam na plaży, chyba bym umarła w ten upał, Wolę basen pod domem. Wybieram się , żeby pojechać wieczorkiem nad morze, ale wiecznie mi coś wypadnie. Aniu jak ja Ci zazdroszczę tej bliskosci do morza, ech............ uwielbiam te klimaty, nadmorskich kafejek, spacerów wieczornych po plaży.... ale to tak jest przeważ nie że jak sie ma coś na codzień to juz powszednieje i tak nie cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.07.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Nigdy nie bylam nad morzem .......... Uwielbiam GORY ....... ale jak wroce do Polski to juz w planach mam zwiedzanie naszego pieknego Kraju i nad morzem tez sie zjawie , wiec ANULKA po cichutku licze na zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.07.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Edytko masz jak w banku. Czuj się zaproszona. U mnie wprawdzie tylko Zatoka Gdańska ale szumi i pachnie pięęęknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.07.2010 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Edytko masz jak w banku. Czuj się zaproszona. U mnie wprawdzie tylko Zatoka Gdańska ale szumi i pachnie pięęęknie. Dzieki Kochana Ja to sie umiem urzadzic .... Siostry po calej Polsce " porozrzucane " i tylko wpraszac sie na WIZYTACJE Do siebie tez oczywiscie zapraszam .... a na co mi taki duzy domek bez GOSCIOW !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Dzieki Kochana Ja to sie umiem urzadzic .... Siostry po calej Polsce " porozrzucane " i tylko wpraszac sie na WIZYTACJE Do siebie tez oczywiscie zapraszam .... a na co mi taki duzy domek bez GOSCIOW !!!!!! Edytko jak juz zamieszkasz w swoim pięknym, wymarzonym domku to pewnie nie sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.07.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Cześć Siostry "po całym świecie porozrzucane" Do mnie też po drodze z południa na pólnoc zapraszam na małe conieco:stirthepot: I też chciałabym się do Waszych pięknych domków wprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 20.07.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam Piękny domek, podobny do naszego Robota Wam szybko poszła, mam nadzieję , że nasz stan SSO też powstanie w tak krótkim czasie. będziemy teraz podziwiać Wasze postępy z "wykańczaniem" się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.07.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ale będzie fajnie zobaczyć Was w realu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.07.2010 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Madzia z tym wykańczaniem to może być różnie, najpierw trzeba troszkę zarobić ,żeby się wykończyć Lecę do Twojego dzienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.07.2010 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Edytko jak juz zamieszkasz w swoim pięknym, wymarzonym domku to pewnie nie sama... A pewnie , ze sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.07.2010 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Cześć Siostry "po całym świecie porozrzucane" Do mnie też po drodze z południa na pólnoc zapraszam na małe conieco:stirthepot: I też chciałabym się do Waszych pięknych domków wprosić Kochana ZAPRASZAM !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.07.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Dzieki Kochana Ja to sie umiem urzadzic .... Siostry po calej Polsce " porozrzucane " i tylko wpraszac sie na WIZYTACJE Do siebie tez oczywiscie zapraszam .... a na co mi taki duzy domek bez GOSCIOW !!!!!! Edyta nie boj sie jak zjawisz się w Pl ( kiedy?) to my do Ciebie ruszamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.07.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Cześć Aniu przyszłam z wizyta cobyś nie zapomniała o mnie;) Prace widzę idą ku lepszemu:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.07.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Edyta nie boj sie jak zjawisz się w Pl ( kiedy?) to my do Ciebie ruszamy;) Nie chwalac sie dobrze gotuje i placuszki tez umiem piec wiec wyzera bedzie ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.07.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Mariomili nie zapomniałam o żadnej z Was, może troszkę mniej czasu spędzam przed kompem. A prace idą i owszem , mam nawet nowe foty, tylko synuś coś mi ulepszył w kompie i nie mogę zgrać zdjątek. jutro go ścignę, żeby mi znów przyspieszony kurs obsługi nowoczesnych ustrojstw zafundował., to wstawię melduję grzecznie, że elektryka zrobiona, hydraulika też na tyle na ile można i trzeba przed tynkami., posadzki wylane. Czekam na tynkarzy, do sierpnia, więc już całkiem niedługo. Jak tynki wyschną to zostanie montaż pieca i wszelkich pomp , sterowników i innych różnych takich.potrzebnych w kotłowni:). Potem trzeba będzie wziąć się za ocieplenie poddasza i.... łooo matko.... kto wybierze i kupi te wszystkie farby, kafle , wanny, brodziki i inne gadżety do wykończenia????????????? I najważniejsze ... kto na to zarobi?????...... i kiedy????????? wtedy prace moooocnoooo zwolnią Edytko to kiedy te placki pieczesz? bo mi już ślinka cieknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.07.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Atijka, to faktycznie pociągnęliście do przodu to Wasze budowanie w niezłym tempie. Czekamy na fotki w takim razie:DBuziaczki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.07.2010 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Placki ..... juz biegne do kuchni czekam tylko na haslo jakie maja byc ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.07.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 -ja poproszę owocowe Anusia, ja znów nie powiem, że zazdraszczam - tylko podziwiam CIę/Was, żeśta przez to przebrnęli- mnię osobiście tematy hudrauliczno- elektropstryczne przerażają i przyprawiają o ból głowy Kto się zamieni na "ten" etap budowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.07.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 -ja poproszę owocowe Anusia, ja znów nie powiem, że zazdraszczam - tylko podziwiam CIę/Was, żeśta przez to przebrnęli- mnię osobiście tematy hudrauliczno- elektropstryczne przerażają i przyprawiają o ból głowy Kto się zamieni na "ten" etap budowy??? Juz biegne robic truskawkowca z bita smietanka ( oczywiscie 0% ) ....... Niwus ja tego etapu sie nie boje bo bedziesz miala jednego Pana od rurek i jednego od kabelkow elektrycznych to jakos idzie to wytrzymac ..... szczerze to mnie bardziej meczy to co teraz sie dzieje ... ciagle domowienia materialow ( gwozdzie , papy , cement , wapno ...... ) totalitarny chaos budowlany , a do mnie tylko W-Z splywaja jak deszcz meteorytow ...... Niby material na budowe byl juz zakupiony dawno .......to jednak jakies braki zawsze wychodza . Dlatego Niunia jak przyjdzie ELEKTRYKUS powie co i jak , uzgodnicie cene i glowa przestaje bolec bo On juz sam martwi sie o wszystko Ty tylko na poczatku mowisz tu i tu chce " gniazdka " , a HYDRAULIKUS jeszcze latwiejszy bedzie wkladal rurki zgodnie z projektem domu wiec nawet tego nie musisz pilnowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.07.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Oj Anuś, jak już pięknie u Ciebie:wiggle::wiggle: Gratuluję pięknych podłóg:wave: W garażu też robiliście podłogówkę??? EDIT: Doczytałam, że chyba jednak nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts