Edyta M 23.07.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Hejka Anulka Kolejny krok do przodu ...... GRATULACJE Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.07.2010 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Nie w garażu podłogówki nie ma, tylko ze względu na ciężar samochodu trza wzmocnić. Edytko to ja czekam na to ciacho:). Z ELEKTRYKUSEM I HYDRAULIKUSEM to rzeczywiście jest tak jak piszesz, pod warunkiem , że umawiasz się na to , że oni sami kupują materiał. Ty płacisz ustaloną cenę za całość i gra. Warto też uzgodnić czy chcesz materiał droższy, ale NIE CHIŃSKI. A na etapie budowy to już tak jest, wiecznie krzyczą ....MAŁO Ale już niedługo i hawirki bedą stały :wiggle: a my będziemy latać za meblami. Kurczę, chyba zaczyna mi się podobać ta myśl ....... chyba nawet sklepy nie będą mi straszne.... bo ten mój dom robi się taki domowy....... a jak będą już tynki to w ogóle........... czad.....i ...odjazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.07.2010 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Ja elektryka juz mam , hydraulik tez zaklepany ( to ten sam chlopak ktory robi u mnie ogrzewanie i rekuperator ) wiec licze na solidny upust na robociznie . Materialy tak szczerze to daje bardzo dobre do domku ....... wiem , ze mnie CHALPECZKA przezyje , ale jak cos robic to juz porzadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.07.2010 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 I słusznie, lepiej dać parę groszy więcej ( no czasami to nie jest PARĘ groszy) i nie martwic się za 10 lat koniecznością remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.07.2010 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Ania, fajny kominek wyniuchałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.07.2010 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Taki MODERN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.07.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 U mnie klinkierowy zawrot glowy ............. dlugo sama siebie nie moglam przekonac do wykonczenia kominow klinkierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.07.2010 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Nooooo lubię MODERN :) tylko nie taki całkiem na maxa wolę spokój, a ten kominek podejrzałam kiedyś u Bartyś super wyglądał u niej w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.07.2010 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Jeśli kominek ma ważnym źródłem ciepła, a nie tylko dekoracją, w której od czasu do czasu zapłonie ogień, to proponuję żebyś nie sugerowała się aż tak bardzo ceną.Opał robi się coraz droższy więc warto pogrzebać i sprawdzić jaką sprawność mają interesujące Cię wkłady kominkowe.Na zdjęciach nie widzę podejścia do kaloryferów.Nie będzie ich, czy rury pójdą w(na) ścianach ?Zobaczysz ile tynki zmienią.Dom będzie szary, ale już się zrobi domowo.Ja poczułem że dom to dom, po tynkach i wylewkach, bo wcześniej to było budowanie czegoś nieokreślonego.Widzę, że jak na razie jesteś zadowolona z Desto.I dobrze:)Kawał dobrej roboty.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 24.07.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Juz biegne robic truskawkowca z bita smietanka ( oczywiscie 0% ) ....... Niwus ja tego etapu sie nie boje bo bedziesz miala jednego Pana od rurek i jednego od kabelkow elektrycznych to jakos idzie to wytrzymac ..... szczerze to mnie bardziej meczy to co teraz sie dzieje ... ciagle domowienia materialow ( gwozdzie , papy , cement , wapno ...... ) totalitarny chaos budowlany , a do mnie tylko W-Z splywaja jak deszcz meteorytow ...... Niby material na budowe byl juz zakupiony dawno .......to jednak jakies braki zawsze wychodza . Dlatego Niunia jak przyjdzie ELEKTRYKUS powie co i jak , uzgodnicie cene i glowa przestaje bolec bo On juz sam martwi sie o wszystko Ty tylko na poczatku mowisz tu i tu chce " gniazdka " , a HYDRAULIKUS jeszcze latwiejszy bedzie wkladal rurki zgodnie z projektem domu wiec nawet tego nie musisz pilnowac . No właśnie Edytuś, a ja sierotka Niwusia za cholerę ie wiem, gdzie powinny być te pie.rdzielone gniazdka, włączniczki, pstryczki, i inne duperałki i to nie żart ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 24.07.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 i kurna nie zdążyłam wsiego czytnąć, ........ lecimy- tu samochodem - na działeczkę ..... to odrobię zalegałości w średnik 3majcie się siostrzyczki Moje Kochane :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.07.2010 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Napisałam dłuuugaśnego posta i mi go WCIĘŁO :bash: To w skrócie: Marjucha kominek od wielkiego dzwonu. Do grzania piec taki samiuśki jak Twój ( zadowolony jesteś z niego, jaki koszt grzania tej zimy ??) Grzejniki z podejściem od dołu, gdzieś na fotach są Mały pozdrowiony Dziękuje i również pozdrawia. Desto spoko, będę całkiem chwalić jak skończą, żeby nie zapeszyć Czekam na te tynki, oj czekam a potem będę marudzić, że już chcę mieszkać Już wylewki dużo zmieniły a tynki tooooo........... już całkiem domowo ,oby tylko ładne były:yes: Niwa a dlaczego dopiero w środę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 25.07.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witaj Aniu Mam pytanko, czy podłogówkę masz jako układ zamknięty - chodzi i sterowanie jej temperaturą? Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 25.07.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 zaglądam jak co kilka dni i zostawiam ślad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.07.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witam Jolu Tak , podłogówka ma swoje sterowanie. Zapraszam częściej Pani Smith miło mi, że zaglądasz i zostawiasz ślad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.07.2010 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Hejka Aniu .... Milego tygodnia zycze Kochana , u mnie jeszcze w tym tygodnu cisza tzn. ja korzystajac z " niebudowania " dokladniej przygladam sie projektowi mojego domku i dzisiaj doznalam kolejnego OLSNIENIA .... W poniedzialek dzwonie do wykonawcow z zapytaniem czy aby ta scianka dzialowa jest potrzebna ??? jeszcze jest czas na takie pomysly .... a Oni juz sie przyzwyczaili do moich " wymyslunkow " . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.07.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Hej Edytko tydzień pewnie będzie miły, to ostatni urlopowy ale powrót do pracy tez nie jest taki straszny, kiedy mam przed oczami te kafle, farby i inne na które trzeba zarobić Chciałabym już mieszkać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.07.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji imienin http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/3/2/5/3257_35723257_761.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.07.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Dziekuję i .... wzajemnie Kochaniutka , wzajemnie :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.07.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Dziekuję i .... wzajemnie Kochaniutka , wzajemnie :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts