Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Edytko

tydzień pewnie będzie miły, to ostatni urlopowy :(

ale powrót do pracy tez nie jest taki straszny, kiedy mam przed oczami te kafle, farby i inne na które trzeba zarobić ;)

Chciałabym już mieszkać.....

mam to samo ....... tzn. zapomnialam juz dawno co znaczy slowo WAKACJE , ale chyba tez chcialabym juz mieszkac :bash:

Hejka Siostry i Koleżanki

Dziękuję za życzonka , kwiatki i winko.

Wiecie co? Byłam dziś w Black Red White i mi się podobało :eek: Ja, która nie lubię takich wypadów do sklepów, rozglądałam się za obrazkami, meblami i wazonikami. Szok, proszę tylko wygraną w totka i przepadłam. Będę latać po sklepach i trwonić kaskę. BĘDĘ TRWONEM:jawdrop:

Boże, co własny dom robi z ludzi :jawdrop::jawdrop:

mam dziś wyśmienity humor i to tak bez powodu......:wiggle::wiggle::wiggle:

Hejka Siostry i Koleżanki

Dziękuję za życzonka , kwiatki i winko.

Wiecie co? Byłam dziś w Black Red White i mi się podobało :eek: Ja, która nie lubię takich wypadów do sklepów, rozglądałam się za obrazkami, meblami i wazonikami. Szok, proszę tylko wygraną w totka i przepadłam. Będę latać po sklepach i trwonić kaskę. BĘDĘ TRWONEM:jawdrop:

Boże, co własny dom robi z ludzi :jawdrop::jawdrop:

mam dziś wyśmienity humor i to tak bez powodu......:wiggle::wiggle::wiggle:

Anusia oby wiecej takich wesolych dni w Twoim kalendarzyku bylo ....... :wave:

Takich BEZPOWODOWYCH :rolleyes:

Dzięki Niwka i Jolciu.

UMAWIAJCIE FACHOWCÓW Z DUŻYM WYPRZEDZENIEM I DZWOŃCIE CO KILKA DNI, ŻEBY O WAS PAMIĘTALI !!!!!!

a dlaczego , napiszę później w dzienniku :bash::bash::bash:

Edytko

fajnie mieć dobry humor tak sobie ,bez powodu . Ale nie jest to łatwe niestety.

Pan tynkarz dziś mnie wk@#@$%%$# ł na maksa:mad:

To teraz historia jak z HORRORU ..... o moich wlosach :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Przez ponad 30 lat mialam dllllllllllllllllllllllllugie wlosy ( wierzcie lub nie ale byly do kostek :jawdrop: ) 4 lata temu postanowilam je obciac z dnia na dzien ...... pojechalam do fryzjera lalo jak z cebra , ale jak postanowilam , ze w tym dniu obetne to tak mialo byc ... fryzjerka nie chciala brac sie za robote bo bala sie ze jak sie rozmysle w polowie roboty to bedzie miala przerabane . W koncu podciela ....... tak do polowy lopatek ..... a mowilam krocej :bash:.

Tak to jest na kogos liczyc ...... przyjechalam do domu i CIACH CIACH skrocilam sama a co ???? .

Od tego czasu sa tylko podcinane , obecnie maja dlugosc do polowy szyji :):):)

To teraz historia jak z HORRORU ..... o moich wlosach :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Przez ponad 30 lat mialam dllllllllllllllllllllllllugie wlosy ( wierzcie lub nie ale byly do kostek :jawdrop: ) 4 lata temu postanowilam je obciac z dnia na dzien ...... pojechalam do fryzjera lalo jak z cebra , ale jak postanowilam , ze w tym dniu obetne to tak mialo byc ... fryzjerka nie chciala brac sie za robote bo bala sie ze jak sie rozmysle w polowie roboty to bedzie miala przerabane . W koncu podciela ....... tak do polowy lopatek ..... a mowilam krocej :bash:.

Tak to jest na kogos liczyc ...... przyjechalam do domu i CIACH CIACH skrocilam sama a co ???? .

Od tego czasu sa tylko podcinane , obecnie maja dlugosc do polowy szyji :):):)

fotka kochana bo nie uwierzę.

A tak poza tym witam gospodynię tego wątku