Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co do włosów to ja też w rodzinę ;) poszłam i ogólnie lubie na dłużej, ale jak przychodzi dzień, że chcem krótko, to nie ma zmiłuj chodzę z tematem z tydzień i przemyślam co i jak a na koniec i tak jest zawsze krótko- tylko u mnie ten problem, że jak mam krótkie włoski to zaraz robi mi sie "push up" na deszczu i o...ostatnio fryzjerka-koleżanka uświadomiła mnie, że ja w ogóle mam kręcone włoski :o- ja miłośniczka prostych jak drut :( i teraz się męczę, żeby mi odrosły ... :( aaaaale już nie długo ;)

A co do tynkarza to ...ojgh........ na miękko- to bardzo dobra metoda ;)

A w temacie włosów to ja postanowiłam zapuścić ;) ale nie wiem jak długo wytrzymam. Najczęściej mam poniżej połowy szyi.

Pozdrawiam - Jola :)

To wytrwałości życzę.

A kobieta jak wiadomo zmienną jest , to ja od dzisiaj tez zapuszczam :cool::wiggle:

Jola, Anuś-to ja tyż :D:D:D jak na razie przez niedbalstwo i wku.rwa- "bo znowu się nie układają"- ale zawsze (od listopada podrosły mi o jakieś 10cm może :roll: ) no to zapuszczajmy się razem, bo w kupie raźniej ;)

dobra, poszłam spać, bo połówek już hrrrrrrrrrrr, yhyrrrrrr, rrhyyyyyyyyyhrrrrryyyyyyyyyyyy .......pszzzzzzzszszszszszszszszszszszsz, yhrrrrrrrr hrrrrrrrrr hrrrryszszszszsz..... mi tu w ucho i jakos za oknem coś mi świergoli- jak to ktoś kiedyś powiedział"brzeszczoty jakie" i mi taaak błoogo, spokojnie i powieki mam coraz cięęższe i cięższe i hrrrryyyy yhrhhhrrrrrrr hrrrrrrhhhhhhhhhyryrryryrrrrrrrhhhhhhhhhhyyyyrrrrrrrrrrrrszszszszsz w tle i aaaaaaaaaach "Dobranoć" bo pożytku ju ze mnię nul :roll: ............................ :sleep:

buziaki i gorące uściski Siostrzyczki :hug::hug::hug:

do juterka :bye:

fotka kochana bo nie uwierzę.

A tak poza tym witam gospodynię tego wątku

Chetnie ... nawet zrobiona w dzien wizyty u fryzjerki tylko , ze " zwyklym " KODACZKIEM , ale .... przepuszcze przez scaner i zobaczymy czy sie wgra ......

http://img541.imageshack.us/img541/821/dlugiewlosyedytki.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Sorrki za jakosc .....

Pozdrowionka ;)