30Agulka 29.07.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Z moimi włosami to już tak mam . Raz długie raz krótkie, lubię zmiany. oj ja też , raz czarne, raz bond, rude............itd............ ja chyba wszyskie kolory juz na włsoach miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.07.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Przecież włosy nie ręka -odrosną Trzeba trochę poeksperymentować Dzwoniłam dziś do pana tynkarza, że na niego poczekam. I niech mi lepiej zrobi ładne tynki ,bo nie ręczę za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.07.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Ja też zmiany lubię A że moja mama fryzjerką jest.... nawet w podstawówce często zmieniałam fryzury, na dodatek mi szybko rosły, to było tym łatwiej:D A tynkarza widzę wzięłaś "na miękko" i tak trzymaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 co do włosów to ja też w rodzinę poszłam i ogólnie lubie na dłużej, ale jak przychodzi dzień, że chcem krótko, to nie ma zmiłuj chodzę z tematem z tydzień i przemyślam co i jak a na koniec i tak jest zawsze krótko- tylko u mnie ten problem, że jak mam krótkie włoski to zaraz robi mi sie "push up" na deszczu i o...ostatnio fryzjerka-koleżanka uświadomiła mnie, że ja w ogóle mam kręcone włoski - ja miłośniczka prostych jak drut i teraz się męczę, żeby mi odrosły ... aaaaale już nie długo A co do tynkarza to ...ojgh........ na miękko- to bardzo dobra metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.07.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Oj dziewczynki:D:D Co ja bym bez Was zrobiła?:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 29.07.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 A w temacie włosów to ja postanowiłam zapuścić ale nie wiem jak długo wytrzymam. Najczęściej mam poniżej połowy szyi. Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.07.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 To wytrwałości życzę. A kobieta jak wiadomo zmienną jest , to ja od dzisiaj tez zapuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Oj dziewczynki:D:D Co ja bym bez Was zrobiła?:wiggle: no własnie ja też nie wiem co Ty byś Anusiu bez Nas zrobiła ;) taki joke, nieem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 A w temacie włosów to ja postanowiłam zapuścić ale nie wiem jak długo wytrzymam. Najczęściej mam poniżej połowy szyi. Pozdrawiam - Jola To wytrwałości życzę. A kobieta jak wiadomo zmienną jest , to ja od dzisiaj tez zapuszczam Jola, Anuś-to ja tyż :D:D jak na razie przez niedbalstwo i wku.rwa- "bo znowu się nie układają"- ale zawsze (od listopada podrosły mi o jakieś 10cm może ) no to zapuszczajmy się razem, bo w kupie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.07.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Hi hi Hi . No wiadomo kupa to kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 ale, ale kupa kupie nie równa a nasza je ta Równiejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 dobra, poszłam spać, bo połówek już hrrrrrrrrrrr, yhyrrrrrr, rrhyyyyyyyyyhrrrrryyyyyyyyyyyy .......pszzzzzzzszszszszszszszszszszszsz, yhrrrrrrrr hrrrrrrrrr hrrrryszszszszsz..... mi tu w ucho i jakos za oknem coś mi świergoli- jak to ktoś kiedyś powiedział"brzeszczoty jakie" i mi taaak błoogo, spokojnie i powieki mam coraz cięęższe i cięższe i hrrrryyyy yhrhhhrrrrrrr hrrrrrrhhhhhhhhhyryrryryrrrrrrrhhhhhhhhhhyyyyrrrrrrrrrrrrszszszszsz w tle i aaaaaaaaaach "Dobranoć" bo pożytku ju ze mnię nul ............................ buziaki i gorące uściski Siostrzyczki :hug: do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.07.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Pa Niwusia A ja idę buszować po forum. Dziecka pognałam, jedno w ciemną noc precz....do ciotki na noc. A drugie tylko się przerzuciło z tyłkiem od kompa na kanapę przed telewizornią Kurczę to niepedagogiczne chyba jest.... nieletnie o tej porze przed tv:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 a taaam, niepedagogiczne- wakacje som, nieeeem no i z resztą masz kontrolę nad tym co tam w tej Telewizorni łoglonda:D no, nom papatki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.07.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Nooo Władcy Móch lecooom. Chyba czas pogonić. Niwa a czy Ty już nie spałaś przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.07.2010 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 fotka kochana bo nie uwierzę. A tak poza tym witam gospodynię tego wątku Chetnie ... nawet zrobiona w dzien wizyty u fryzjerki tylko , ze " zwyklym " KODACZKIEM , ale .... przepuszcze przez scaner i zobaczymy czy sie wgra ...... http://img541.imageshack.us/img541/821/dlugiewlosyedytki.jpg Uploaded with ImageShack.us Sorrki za jakosc ..... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.07.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 :jawdrop: Tylko tyle napiszę:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 30.07.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Oh dear naprawdę długaśne włosy Edytko:rolleyes: Atijka i Niwuś - zatem kupą kobitki, kupą Pozdrowionka - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.07.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Najdluzszy koniec siegal do kostek ........ bardziej to ja je PRALAM niz glowe mylam , a o farbowaniu juz nie wspomne !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.07.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Łał Edytko robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts