Niwa 30.07.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Nooo Władcy Móch lecooom. Chyba czas pogonić. Niwa a czy Ty już nie spałaś przypadkiem? no jużci własnie wtedyż, kiedym to pisała spała jam jużci i dlategóż, uprzejmie odpisowuję dopieroż teraz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.07.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Chetnie ... nawet zrobiona w dzien wizyty u fryzjerki tylko , ze " zwyklym " KODACZKIEM , ale .... przepuszcze przez scaner i zobaczymy czy sie wgra ...... http://img541.imageshack.us/img541/821/dlugiewlosyedytki.jpg Uploaded with ImageShack.us Sorrki za jakosc ..... Pozdrowionka EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:- i to by było na tyle jak chodzi o mój komentarz :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.07.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 cześć i czołgiem Siostry tak w ogóle dzisiaj z wieczorka sierot Niwka, wchodzi i sie nie wita ..... no ja nie mogę, jak tak można ... buziolinki przyjszedłam pozostawić, gdyyyyż........... a bo tak cmok, cmok, cmok no i :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.07.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 (edytowane) Hejka Siostry i czytacze;) Niwuś, coś Ty tyle buziek nawstawiała??? To już nie ma ograniczenia do 10????????????????:jawdrop::jawdrop: :rolleyes::rolleyes::rolleyes: EDIT: ano patrz, nie ma:D:D:D Edytowane 30 Lipca 2010 przez yuka bo nie ma ograniczeń;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.07.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 (edytowane) nie ma, nie ma też byłam zdziwiona, że to "przemieliło":) a to pewno wtedy kombinowali jak Niwunia wgrywała fotki z ostatniej relacji- co to nie mogła wkleić więcej niż 1 ... a tera to se można szaaaaaaleć :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:hheheeheheheheheheheheheheheheheh:D:D:D:D:D ino pozostaje mnie przoprosić Anię za zaśmiecanie Komentów wybać siostra , pliiiiiiiiiiiiiiiiis Edytowane 30 Lipca 2010 przez Niwa bo przeraszam za zaśmiecanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.07.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Hejka Siostry A po czemu Wy jeszcze nie spita ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.07.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Hejka Siostry A śmiecić możecie ile chcecie. Miło mi , że zaglądacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 01.08.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Oj dawno do Ciebie nie zaglądałam! Tyle już zrobiliście! Moje gratulacje U mnie też tak trochę było z tymi terminami... Ale jakoś wszystko udało się idealnie poskładać Miały być najpierw tynki a potem wylewki, jest odwrotnie. Oby tylko tynkarze posadzek nie zniszczyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.08.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Hejka Emilus Fajnie Cię widzieć. Pan tynkarz mi obiecał.... zobaczymy co jest warte jego słowo..... Lecę do Ciebie podglądać postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.08.2010 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Hejka Siostra milego tygodnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.08.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 cześć Aniu, wpadłam z samego rana zajrzeć co nowego u Ciebie:)miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 02.08.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam moją imienniczkę . Przybiegłam z rewizytą co prawda Twój dziennik śledzę od ponad miesiąca ale jakoś nigdy się nie wpisałam i to błąd, bo zasługujecie na masę komplementów a uważam ze takie komentarze są mobilizujące i czytając je robi się naprawdę ciepło na sercu Idziecie do przodu w tempie błyskawicy Czytając wpisy z ostatnich tygodni normalnie nie mogłam za wami nadążyć . Z tego co widzę macie taką samą dachówkę jak my, monza plus? tyle że kolorek inny . Dzięki za komplementy na temat dachu , nieskromnie przyznam że rzeczywiście prezentuje się superowo i jesteśmy z niego dumni Jeśli można zapytać to kiedy chcecie się wprowadzić , bo przy takim tempie to chyba jeszcze w tym roku pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.08.2010 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Cześć Edytko Miły tydzień, powiadasz? Hmmm..., no cóż już po urlopie (miesięcznym ) to ciężki to będzie tydzień , oj ciężki . Zanim wpadnę na obroty:) Karollinko A Ty już po urlopie? Dlaczego do mnie nie przyjechałaś, byłaś tak blisko:( Witaj u mnie Aniu Pawciuniu Pisz ile chcesz, a jak komplementy to już w ogóle duuuużoooo Dobrze widzisz, nasza dachówka to Roben monza plus, trochę z przypadku,ale jestem z niej zadowolona, trochę mniej z dekarzy:mad:. Ale co począć , włosów z głowy rwać nie będę. Najważniejsze, że nie cieknie:) Z przeprowadzką czekamy do przyszłego roku. Niech chałupka trochę przeschnie, osiądzie co ma osiąść. Może w międzyczasie uda się sprzedać mieszkanie to będzie na wykończeniówkę. Teraz tempo drastycznie zmalało, a wręcz stoimy w miejscu, bo za późno się obudziłam ,żeby zaklepać tynkarzy. Gamoń ze mnie i tyle Życzę udanego urlopu i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.08.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 I tak trzymaj Olu. fajnie tak sobie poprawić samopoczucie nie? Ja z moich włosów tez jestem zadowolona. No i nie ukrywam , ze jest mi bardzo miło słuchając komplementów. A powiem nieskromnie ,że wiele ich teraz słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 02.08.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Czy ja dobrze przeczytałam miesięczny urlop szczęściara. Przestojem się nie przejmuj , u nas też spokojnie, a z tynkarzami to i tak mamy gorzej ( nie żebym się licytowała ) Kilka tygodni temu pisałam w dzienniku że znaleźliśmy tynkarzy , cena była przystępna termin wolny i nagle gdy chcieliśmy przyjechać zobaczyć jak prezentuja się tynki w wykonaniu tejże ekipy kontakt z Panem się urwał , może i dobrze bo widocznie nie mieli się czym pochwalić ale zostaliśmy na lodzie . I tak po długi i dogłębnym procesie tentegowania w głowie .........wymyśliliśmy że spróbujemy sami wytynkować zaczniemy od garażu i kotłowni z przyczyn oczywistych jak nie będzie wychodzić to będziemy się martwić i szukać ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 02.08.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witaj Aniu pourlopowo A ja mam urlopek do 20 sierpnia i jeszcze trochę dni w zapasie bo zostały mi z tamtego roku. Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 02.08.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 ATIJA, masz kupę racji, mamy teraz długów pewnie do końca życia, ale za to Własny Wymarzony Dom Fajnie tak się cieszyć razem Dzięki - to a propos Twojego posta w moich komentarzach. Aż miło czytać takie radosne posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.08.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Ech... Pawciuniu urlop był i się zmył ,teraz trzeba dobrze zasuwać , bo jest jasny i wyraźny cel - wykończeniówka. tynkarze ? Dobrze, że nie weszli do Ciebie jak nie mieli czym się pochwalić. Jeśli ktoś ma się uczyć robić tynki w Waszym domku, to lepiej , że to będziecie Wy. Swoja drogą , podziwiam.Ja bym się na to nie porwała. Brak czasu i umiejętności. Jola to wypoczywaj , ładuj akumulatory i baw się dobrze Kochaniutka. Fajnie być na starcie urlopowym. Niestety, u mnie było ,minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.08.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Archi no to cieszmy się :wiggle: , a ratami będziemy się martwic później nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.08.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Chetnie ... nawet zrobiona w dzien wizyty u fryzjerki tylko , ze " zwyklym " KODACZKIEM , ale .... przepuszcze przez scaner i zobaczymy czy sie wgra ...... http://img541.imageshack.us/img541/821/dlugiewlosyedytki.jpg Uploaded with ImageShack.us Sorrki za jakosc ..... Pozdrowionka Witam wieczorowo Aneczko:wiggle: Edyta dzięki za wyczerpującą odpowiedż i co z tymi włosami zrobiłaś.......... na pamiątkę czy na perukę sprzedałaś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts