Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chetnie ... nawet zrobiona w dzien wizyty u fryzjerki tylko , ze " zwyklym " KODACZKIEM , ale .... przepuszcze przez scaner i zobaczymy czy sie wgra ......

http://img541.imageshack.us/img541/821/dlugiewlosyedytki.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Sorrki za jakosc .....

Pozdrowionka ;)

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:- i to by było na tyle jak chodzi o mój komentarz :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

nie ma, nie ma też byłam zdziwiona, że to "przemieliło":) a to pewno wtedy kombinowali jak Niwunia wgrywała fotki z ostatniej relacji- co to nie mogła wkleić więcej niż 1 :( ...

a tera to se można szaaaaaaleć ;):wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:hheheeheheheheheheheheheheheheheh:D:D:D:D:D

ino pozostaje mnie przoprosić Anię za zaśmiecanie Komentów :oops: wybać siostra :hug:, pliiiiiiiiiiiiiiiiis :)

Edytowane przez Niwa
bo przeraszam za zaśmiecanie :)

Witam moją imienniczkę .

Przybiegłam z rewizytą co prawda Twój dziennik śledzę od ponad miesiąca ale jakoś nigdy się nie wpisałam i to błąd, bo zasługujecie na masę komplementów a uważam ze takie komentarze są mobilizujące i czytając je robi się naprawdę ciepło na sercu :rolleyes:

Idziecie do przodu w tempie błyskawicy :jawdrop: Czytając wpisy z ostatnich tygodni normalnie nie mogłam za wami nadążyć .

Z tego co widzę macie taką samą dachówkę jak my, monza plus? tyle że kolorek inny .

Dzięki za komplementy na temat dachu , nieskromnie przyznam że rzeczywiście prezentuje się superowo i jesteśmy z niego dumni :oops:

Jeśli można zapytać to kiedy chcecie się wprowadzić , bo przy takim tempie to chyba jeszcze w tym roku :cool:

pozdrawiam

Ania

Cześć Edytko :)

Miły tydzień, powiadasz? Hmmm..., no cóż :cool: już po urlopie (miesięcznym ) to ciężki to będzie tydzień , oj ciężki . Zanim wpadnę na obroty:)

Karollinko :)

A Ty już po urlopie? Dlaczego do mnie nie przyjechałaś, byłaś tak blisko:(

Witaj u mnie Aniu Pawciuniu :)

Pisz ile chcesz, a jak komplementy to już w ogóle duuuużoooo :wiggle:;)

Dobrze widzisz, nasza dachówka to Roben monza plus, trochę z przypadku,ale jestem z niej zadowolona, trochę mniej z dekarzy:mad:. Ale co począć , włosów z głowy rwać nie będę. Najważniejsze, że nie cieknie:)

Z przeprowadzką czekamy do przyszłego roku. Niech chałupka trochę przeschnie, osiądzie co ma osiąść. Może w międzyczasie uda się sprzedać mieszkanie to będzie na wykończeniówkę.:)

Teraz tempo drastycznie zmalało, a wręcz stoimy w miejscu, bo za późno się obudziłam ,żeby zaklepać tynkarzy. Gamoń ze mnie i tyle :)

Życzę udanego urlopu i pozdrawiam

Czy ja dobrze przeczytałam miesięczny urlop :jawdrop: szczęściara.

Przestojem się nie przejmuj , u nas też spokojnie, a z tynkarzami to i tak mamy gorzej ( nie żebym się licytowała :roll:)

Kilka tygodni temu pisałam w dzienniku że znaleźliśmy tynkarzy , cena była przystępna termin wolny i nagle gdy chcieliśmy przyjechać zobaczyć jak prezentuja się tynki w wykonaniu tejże ekipy kontakt z Panem się urwał , może i dobrze bo widocznie nie mieli się czym pochwalić ale zostaliśmy na lodzie .

I tak po długi i dogłębnym procesie tentegowania w głowie .........wymyśliliśmy że spróbujemy sami wytynkować :eek: zaczniemy od garażu i kotłowni z przyczyn oczywistych jak nie będzie wychodzić to będziemy się martwić i szukać ekipy :razz:

Ech... Pawciuniu

urlop był i się zmył ,teraz trzeba dobrze zasuwać , bo jest jasny i wyraźny cel - wykończeniówka. ;)

tynkarze ? Dobrze, że nie weszli do Ciebie jak nie mieli czym się pochwalić. Jeśli ktoś ma się uczyć robić tynki w Waszym domku, to lepiej , że to będziecie Wy. Swoja drogą , podziwiam.Ja bym się na to nie porwała. Brak czasu i umiejętności.:)

Jola

to wypoczywaj , ładuj akumulatory i baw się dobrze Kochaniutka. Fajnie być na starcie urlopowym. Niestety, u mnie było ,minęło

Chetnie ... nawet zrobiona w dzien wizyty u fryzjerki tylko , ze " zwyklym " KODACZKIEM , ale .... przepuszcze przez scaner i zobaczymy czy sie wgra ......

http://img541.imageshack.us/img541/821/dlugiewlosyedytki.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Sorrki za jakosc .....

Pozdrowionka ;)

Witam wieczorowo Aneczko:wiggle:

Edyta dzięki za wyczerpującą odpowiedż:jawdrop: i co z tymi włosami zrobiłaś.......... na pamiątkę czy na perukę sprzedałaś?????