Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edyta dzięki za wyczerpującą odpowiedż:jawdrop: i co z tymi włosami zrobiłaś.......... na pamiątkę czy na perukę sprzedałaś?????

Hejka :) 30Agulka :) niedowiarku TY ;) ......

Wlosy farbowane nie naddaja sie na sprzedaz , a niestety moje takie byly .... na pamiatke tez nie zostawialam bo co to za pamiatka :eek: ( zdjecia sa ) Mama chciala zebym Jej do Polski wyslala , ale .................... wyrzucilam .

Wrzucam zdjecie po wizycie u fryzjerki ... totalna przemiana zrobilam wszystko co mozlowe na swojej glowie :wiggle: .... odkulam sie za wszystkie lata . Wizyta kosztowala mnie 150 $ , ale wiesz co bylo warto , nigdy tez nie zalowalam decyzji obciecia wlosow .... Przez kilka dni ludzie mnie nie poznawali i sama tez dotykalam co chwile glowe czy aby wlosy na niej sa ..... :lol2:

http://img442.imageshack.us/img442/3593/powizycieufryzjera.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez Edyta M

Witam wieczorowo i niestety uciekam spać.

Jutro pobudka 4.40 . Muszę się przyzwyczaić na nowo. Całkiem jestem po tym urlopie rozregulowana:cool:

Pa :bye: do juterka

Anulka :wiggle:

Widze , ze o podobnych porach wstajemy ....... u mnie praca przez 6 czasem 7 dni ..............

Myslisz , ze warto Aniu ???? dla tego kawalka dachu nad glowa ????

Buziaczki , milej pracy i USMIECHU Kochana :)

Hejka :)

Edytko

warto ,pewnie że warto :)

Ja nie mam tak źle. Pracuję od 6.00 do 14.00 pięć dni w tygodniu. Ale Ty jesteś sobie szefową a ja nie ;) Ja buduję na kredyt a Ty nie. :) To w sumie nie wiem kto ma lepiej a kto gorzej ;)

Ale...ale... nie ma co się licytować, ważne że chałupki rosną :wiggle::wiggle:

Twoje włosy zdecydowanie bardziej podobają mi się po wizycie u fryzjera :)

Uśmiech mam dziś na zmianę z rozdzieranym sercem. Zbliża się ten cholerny ósmy sierpień.......to już dwa lata jak pijany kierowca zabił Kamile i Justynę :cry::(:

Staram się ...... po prostu żyć i Wy moje kochane mi w tym pomagacie.:)

Dziś kupiłam farbę do włosów.....

Edyta warto było te włosy obciachać............ jest lepiej......

Hejka :)

Edytko

warto ,pewnie że warto :)

Ja nie mam tak źle. Pracuję od 6.00 do 14.00 pięć dni w tygodniu. Ale Ty jesteś sobie szefową a ja nie ;) Ja buduję na kredyt a Ty nie. :) To w sumie nie wiem kto ma lepiej a kto gorzej ;)

Ale...ale... nie ma co się licytować, ważne że chałupki rosną :wiggle::wiggle:

Twoje włosy zdecydowanie bardziej podobają mi się po wizycie u fryzjera :)

Uśmiech mam dziś na zmianę z rozdzieranym sercem. Zbliża się ten cholerny ósmy sierpień.......to już dwa lata jak pijany kierowca zabił Kamile i Justynę :cry::(:

Staram się ...... po prostu żyć i Wy moje kochane mi w tym pomagacie.:)

Dziś kupiłam farbę do włosów.....

:hug::hug::hug:

Poszperałam i juz wiem................ to jest smutne........... a w ogóle nie będę o tym pisała.

Mocno ściskam.

Edytowane przez 30Agulka

Agulko

Masz rację nie pisz. Dziękuję za ściskanie. Pomaga :)

U Was też tak pada ? Ciemno się zrobiło i leje i leje brrrr

Małż zabrał dzieciaki w roli kibiców i stawia jedną ściankę przy schodach. Nie chciało mi się z nimi jechać. Idę farbować włosy:)

Edytowane przez atija

Aniu ....... :(

http://img707.imageshack.us/img707/2886/aniolbn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Jestem z Toba :hug:

Aniu nie wiem kim były dla Ciebie te dziewczynki,ale strata dziecka jest czyms niewyobrażalnym, mojej mamy brat też zginął przez pijanego kierowcę, miał 23 lata, ta śmierć zmieniła całe nasze życie, odcisnęła na nas pietno i mimo że minęło już klika lat od wypadku to ból jest ogromny.

Anusia :hug::hug:hug::hug::hug::hug:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii czekam na relację zdjęciowo- odczuciową po farbowaniu :)

Ola U. witamy wśród ciemnowłosych :D

Anusia- Ty z tym tynkarzem to jak my z hydraulikiem- czekamy na wycenę juz 2,5 tygodnia :o i se wziął oryginalny projekt wałek jeden i nawet telefonu nie odbiera wrrrrrrrrrrrrrrrrrr:mad: szyli, wiemy, że nie jest Nas wart ;)

:hug::hug::hug:

a ja powiem tylko, że nie mogę się doczekać zdjęć Twojej.... elewacji

wyczytałam, że masz ochotę, jak ja, na elewację w kolorze kawy z mlekiem.

zatem z niecierpliwością czekam na realizację. Jak na razie też mamy w planie tynki zew. na przyszły rok, ale kto wie?

jak masz jakieś już jakieś typy koloru/firmy to daj znać

P.S. ja właśnie w niedzielę przefarbowałam włosy z mrożnego kasztanu na złocisty kasztan, czyli w efekcie z brązu na rudy, jasny brąz.

zatem zyczę powodzenia w swojej zmianie, tyle, że u mnie w pracy nikt tej zmiany nie zauważył - wyobrażasz sobie?

Niwusia masz racje, taki niesłowny człowiek nie jest wart Waszego domku. Co by było gdyby już zaczął pracę??????????

Lenko

z elewacji nici, w tym roku na bank nie badzie, Nie mam jeszcze niestety wieści na temat kolorów i firm. Nie rozglądałam się jeszcze. Może Ty pierwsza coś znajdziesz, to proszę o namiary. ;)

Moje włosy wszyscy zauważyli bo z jasnych pasemek machnęłam na taki ciemny fiolet aż prawie czarny .... Sama nie poznaję tej babki w lustrze.;)

Mariomili.

Służę radą w sprawie hydrauliki jakby co :)