atija 02.08.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam wieczorowo i niestety uciekam spać. Jutro pobudka 4.40 . Muszę się przyzwyczaić na nowo. Całkiem jestem po tym urlopie rozregulowana:cool: Pa do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 02.08.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.08.2010 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) Edyta dzięki za wyczerpującą odpowiedż i co z tymi włosami zrobiłaś.......... na pamiątkę czy na perukę sprzedałaś????? Hejka 30Agulka niedowiarku TY ...... Wlosy farbowane nie naddaja sie na sprzedaz , a niestety moje takie byly .... na pamiatke tez nie zostawialam bo co to za pamiatka ( zdjecia sa ) Mama chciala zebym Jej do Polski wyslala , ale .................... wyrzucilam . Wrzucam zdjecie po wizycie u fryzjerki ... totalna przemiana zrobilam wszystko co mozlowe na swojej glowie .... odkulam sie za wszystkie lata . Wizyta kosztowala mnie 150 $ , ale wiesz co bylo warto , nigdy tez nie zalowalam decyzji obciecia wlosow .... Przez kilka dni ludzie mnie nie poznawali i sama tez dotykalam co chwile glowe czy aby wlosy na niej sa ..... http://img442.imageshack.us/img442/3593/powizycieufryzjera.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.08.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam wieczorowo i niestety uciekam spać. Jutro pobudka 4.40 . Muszę się przyzwyczaić na nowo. Całkiem jestem po tym urlopie rozregulowana:cool: Pa do juterka Anulka Widze , ze o podobnych porach wstajemy ....... u mnie praca przez 6 czasem 7 dni .............. Myslisz , ze warto Aniu ???? dla tego kawalka dachu nad glowa ???? Buziaczki , milej pracy i USMIECHU Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.08.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Hejka Edytko warto ,pewnie że warto Ja nie mam tak źle. Pracuję od 6.00 do 14.00 pięć dni w tygodniu. Ale Ty jesteś sobie szefową a ja nie Ja buduję na kredyt a Ty nie. To w sumie nie wiem kto ma lepiej a kto gorzej Ale...ale... nie ma co się licytować, ważne że chałupki rosną :wiggle: Twoje włosy zdecydowanie bardziej podobają mi się po wizycie u fryzjera Uśmiech mam dziś na zmianę z rozdzieranym sercem. Zbliża się ten cholerny ósmy sierpień.......to już dwa lata jak pijany kierowca zabił Kamile i Justynę : Staram się ...... po prostu żyć i Wy moje kochane mi w tym pomagacie. Dziś kupiłam farbę do włosów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 03.08.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Edyta warto było te włosy obciachać............ jest lepiej...... Hejka Edytko warto ,pewnie że warto Ja nie mam tak źle. Pracuję od 6.00 do 14.00 pięć dni w tygodniu. Ale Ty jesteś sobie szefową a ja nie Ja buduję na kredyt a Ty nie. To w sumie nie wiem kto ma lepiej a kto gorzej Ale...ale... nie ma co się licytować, ważne że chałupki rosną :wiggle: Twoje włosy zdecydowanie bardziej podobają mi się po wizycie u fryzjera Uśmiech mam dziś na zmianę z rozdzieranym sercem. Zbliża się ten cholerny ósmy sierpień.......to już dwa lata jak pijany kierowca zabił Kamile i Justynę : Staram się ...... po prostu żyć i Wy moje kochane mi w tym pomagacie. Dziś kupiłam farbę do włosów..... :hug: Poszperałam i juz wiem................ to jest smutne........... a w ogóle nie będę o tym pisała. Mocno ściskam. Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez 30Agulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.08.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Agulko Masz rację nie pisz. Dziękuję za ściskanie. Pomaga U Was też tak pada ? Ciemno się zrobiło i leje i leje brrrr Małż zabrał dzieciaki w roli kibiców i stawia jedną ściankę przy schodach. Nie chciało mi się z nimi jechać. Idę farbować włosy:) Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.08.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Anulka:hug::hug: A fryzurą pochwal się koniecznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.08.2010 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Aniu ....... http://img707.imageshack.us/img707/2886/aniolbn.jpg Uploaded with ImageShack.us Jestem z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.08.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Aniu ....... http://img707.imageshack.us/img707/2886/aniolbn.jpg Uploaded with ImageShack.us Jestem z Toba Aniu nie wiem kim były dla Ciebie te dziewczynki,ale strata dziecka jest czyms niewyobrażalnym, mojej mamy brat też zginął przez pijanego kierowcę, miał 23 lata, ta śmierć zmieniła całe nasze życie, odcisnęła na nas pietno i mimo że minęło już klika lat od wypadku to ból jest ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Anusia :hug:hug::hug: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii czekam na relację zdjęciowo- odczuciową po farbowaniu Ola U. witamy wśród ciemnowłosych Anusia- Ty z tym tynkarzem to jak my z hydraulikiem- czekamy na wycenę juz 2,5 tygodnia i se wziął oryginalny projekt wałek jeden i nawet telefonu nie odbiera wrrrrrrrrrrrrrrrrrr:mad: szyli, wiemy, że nie jest Nas wart :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 05.08.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 a ja powiem tylko, że nie mogę się doczekać zdjęć Twojej.... elewacjiwyczytałam, że masz ochotę, jak ja, na elewację w kolorze kawy z mlekiem.zatem z niecierpliwością czekam na realizację. Jak na razie też mamy w planie tynki zew. na przyszły rok, ale kto wie?jak masz jakieś już jakieś typy koloru/firmy to daj znać P.S. ja właśnie w niedzielę przefarbowałam włosy z mrożnego kasztanu na złocisty kasztan, czyli w efekcie z brązu na rudy, jasny brąz.zatem zyczę powodzenia w swojej zmianie, tyle, że u mnie w pracy nikt tej zmiany nie zauważył - wyobrażasz sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Cześć Aniu Ale mam zaległośći aż wstyd:oops: Wieczorkiem zasiadam i czytam Twój dzienniczek bo interesuje mnie wszystko o hudraulice Mnie to też już niedługo czeka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.08.2010 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Niwusia masz racje, taki niesłowny człowiek nie jest wart Waszego domku. Co by było gdyby już zaczął pracę?????????? Lenko z elewacji nici, w tym roku na bank nie badzie, Nie mam jeszcze niestety wieści na temat kolorów i firm. Nie rozglądałam się jeszcze. Może Ty pierwsza coś znajdziesz, to proszę o namiary. Moje włosy wszyscy zauważyli bo z jasnych pasemek machnęłam na taki ciemny fiolet aż prawie czarny .... Sama nie poznaję tej babki w lustrze. Mariomili. Służę radą w sprawie hydrauliki jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Straszne!! Piekne dziewczyny:* Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.08.2010 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Aniu :hug::hug::hug::hug::hug: a jak juz wroce do Polski to przyjezdzam do Ciebie !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.08.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Aniu :hug::hug::hug::hug::hug: a jak juz wroce do Polski to przyjezdzam do Ciebie !!!!!! hej, hej, hej a do mnie to co nie łaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.08.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 dzien dobry Aniu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.08.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Dzień dobry Piękny dzień wstał po nocnej burzy. Czekam Edytko z niecierpliwością , wracaj już do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.08.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 hej, hej, hej a do mnie to co nie łaska? Dziekuje za zaproszenie ..... No jasne , ze bede ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts