Edyta M 07.08.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) Dzień dobry Piękny dzień wstał po nocnej burzy. Czekam Edytko z niecierpliwością , wracaj już do nas. Anusia Jeszcze troche mi to zajmie , ale ........... moja Kochana Forumkowa Rodzine w pierwszej kolejnosci odwiedzam :wave:nie ma mnie juz w Polsce ................. HO HO HO .... i troche Buziaki i milego dnia zycze :hug:Anus , a jutro pomodle sie i zapale swieczke w kosciele w ( wiadomej ) intencji Jutro tez mija rowny miesiac od smierci Taty mojej serdecznej Przyjaciolki ..... , a 21 sierpnia 10 lat jak zmarl moj Tato .............. jakie to zycie smutne czasami jest .................. Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 07.08.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Aniu ja także się pomodlę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.08.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Dziękuje za modlitwę, to dla nas ważne. Dziewczyny , usunęłam zdjęcie . Wtedy naszła mnie taka potrzeba,ale teraz wolę żeby moje uczucia pozostały we mnie. Nie chcę żeby było tu smutno, mój smutek noszę w sercu i niech tak zostanie. Mariomili mam prośbę. Mogłabyś usunąć post z moim cytatem? Dzięki z góry. Trzymajcie się dziewczynki ciepło w tę słoneczną niedzielę ( u nas jest słoneczna , a jak z pogoda u Was? ) Edytko dla Twojego Taty i koleżanki Taty również i dla moich Dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.08.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 witaj Aniu :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.08.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Cześć Atijka (hmmmm. to jak Perfekcyjna Pani Domu) Wpadam tylko powiedzieć, że jestem:yes::yes: Buziaczki Kochana:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.08.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Hej Karollinko Yuka siostro ma :) Do Perfekcyjnej Pani Domu to mi daleeekooo:) Atija to słowo ze słownika mojego syna jak miał 1,5 roku. Niemiłosiernie wszystko przekręcał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.08.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Czesc Aniu Wylewki ładnie wyglądaja -równo Miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.08.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Cześć Emilko Z Panów posadzkarzy jestem naprawdę zadowolona. Sprawnie , czysto i niedrogo . Mogę ich polecać. Ponowię moja prośbe , bo może Ci umknęła. Mogłabyś usunąć swój post z moim cytatem ? Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.08.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Cześć Emilko Z Panów posadzkarzy jestem naprawdę zadowolona. Sprawnie , czysto i niedrogo . Mogę ich polecać. Ponowię moja prośbe , bo może Ci umknęła. Mogłabyś usunąć swój post z moim cytatem ? Proszę. ale który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 10.08.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 ulalallalal, ale te Wasze domki rosną, to jest jakaś masakra, ale taka in a positive way . Trzymam kciuki za postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.08.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Mariomili Już. Dziękuję :) Bożenko witaj , dawno Cię u mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.08.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Hej Anuś I do jakich wniosków doszłaś z tą wełną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 12.08.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Atija, Twój dziennik jest genialny! Masz świetny styl i czyta się jak fajną książkę do poduchy, a przy tym można się sporo dowiedzieć ... Pozdrawiam i czekam na dalszy ciąg, L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 12.08.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Atija, Twój dziennik jest genialny! Masz świetny styl i czyta się jak fajną książkę do poduchy, a przy tym można się sporo dowiedzieć... Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy, L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.08.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 hej:) Aniu Ty dopiero niedawno zaczęłas budowe a już masz wylewki, aż mi wstyd że ja tak daleko w tyle zostałam, ja to nie wiem jak to organizacyjnie połączyć, pracę jedna, drugą, trzecią, dziecko, pilnowanie ekip, szukanie pomysłów na domek a doba ma tylko 24 h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.08.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 My Anie jesteśmy dobrymi organizatorkami Budowa idzie "śmigiem" Aniu, wygląda na to, że idziemy łeb w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 14.08.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Hej, hej Aniu miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.08.2010 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Hejka Aniu Milego weekendu i usmiechu Papulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.08.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Hej Aniu, Miłej nocki życzę Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2010 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Cześć Dziewczynki :wiggle: Nie było mnie parę dni ( awaria kompa) i myślałam , że jajko zniosę z tęsknoty Ale, ale ... już jestem i nadrabiam Yuka, gdzie Ty się podziewasz? Byłam u Ciebie w dzienniku i czekam na relację z zalewania. Wełna musi mieć współczynnik przenikania ciepła 0,035, to chyba jest najniższy? Dobre opinie ma toprock i superrock z Rockwoola. Ale Ty przecież to wiesz. Lidia Cieszę się, że moje wypociny Ci się podobają a jeszcze bardziej cieszy myśl, że są pomocne Zapraszam częściej Karollinka W jakim tyle? Ja teraz to dopiero mam tyły . Cały miesiąc cisza , bo z ta organizacją u mnie wpadka na całego . AGP-ka lepiej sobie radzi. Właśnie Imienniczko moja jaki łeb w łeb ? U Was już tynki i brama i nie wiem co jeszcze , bo dopiero do Was lecę a u mnie CISZAAA....... buuuu........... Ola Jola Edytka Mariomili DZIEKUJĘ WAM KOCHANE. Weekend był niczego sobie. Sobota w basenie , a niedziela na jarmarku Św. Dominika. kupiłyśmy sobie z moją Oleńką świecidełek i buziuchny uchachane, Chłopcy czyt. Małż i Syn byli na kajakach. Wszyscy zadowoleni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts