Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

Dzień dobry :)

Piękny dzień wstał po nocnej burzy.

Czekam Edytko z niecierpliwością , wracaj już do nas.:)

Anusia :)

Jeszcze troche mi to zajmie , ale ........... moja Kochana Forumkowa Rodzine w pierwszej kolejnosci odwiedzam :wave:nie ma mnie juz w Polsce ................. HO HO HO .... i troche ;)

Buziaki i milego dnia zycze :hug:Anus , a jutro pomodle sie i zapale swieczke w kosciele w ( wiadomej ) intencji :hug:

Jutro tez mija rowny miesiac od smierci Taty mojej serdecznej Przyjaciolki ..... , a 21 sierpnia 10 lat jak zmarl moj Tato .............. jakie to zycie smutne czasami jest ..................

Edytowane przez Edyta M

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuje za modlitwę, to dla nas ważne.

Dziewczyny , usunęłam zdjęcie .

Wtedy naszła mnie taka potrzeba,ale teraz wolę żeby moje uczucia pozostały we mnie. Nie chcę żeby było tu smutno, mój smutek noszę w sercu i niech tak zostanie.

Mariomili

mam prośbę. Mogłabyś usunąć post z moim cytatem? Dzięki z góry.

Trzymajcie się dziewczynki ciepło w tę słoneczną niedzielę:) ( u nas jest słoneczna , a jak z pogoda u Was? )

Edytko

dla Twojego Taty i koleżanki Taty również

i dla moich Dziewczynek

i544967..jpg

Cześć Dziewczynki :wiggle::wiggle:

Nie było mnie parę dni ( awaria kompa) i myślałam , że jajko zniosę z tęsknoty :)

Ale, ale ... już jestem i nadrabiam ;)

Yuka, gdzie Ty się podziewasz? Byłam u Ciebie w dzienniku i czekam na relację z zalewania. :)

Wełna musi mieć współczynnik przenikania ciepła 0,035, to chyba jest najniższy? Dobre opinie ma toprock i superrock z Rockwoola. Ale Ty przecież to wiesz.:)

Lidia

Cieszę się, że moje wypociny Ci się podobają a jeszcze bardziej cieszy myśl, że są pomocne ;)

Zapraszam częściej :)

Karollinka

W jakim tyle? Ja teraz to dopiero mam tyły . Cały miesiąc cisza , bo z ta organizacją u mnie wpadka na całego . AGP-ka lepiej sobie radzi.

Właśnie Imienniczko moja jaki łeb w łeb ? U Was już tynki i brama i nie wiem co jeszcze , bo dopiero do Was lecę a u mnie CISZAAA....... buuuu...........

Ola

Jola

Edytka

Mariomili

DZIEKUJĘ WAM KOCHANE.

Weekend był niczego sobie. Sobota w basenie , a niedziela na jarmarku Św. Dominika.

kupiłyśmy sobie z moją Oleńką świecidełek i buziuchny uchachane, Chłopcy czyt. Małż i Syn byli na kajakach. Wszyscy zadowoleni:)