yuka 16.08.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Cześć Anuś My część wełny już kupiliśmy:) Kupiliśmy Isovera 10cm Uni-Maty (wsp. 0,039) i 15cm Super-Maty (0,033). A teraz pędzę do siebie uzupełnić dziennik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Hej Yuka Jak dobrze Cię tu widzieć ( czytać ) Uzupełniaj , uzupełniaj chętnie zerknę. Nie wiem tylko czy dziś dam radę ( rano pobudka brrr,...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.08.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 No wiem Atijka, że Ty rano wstajesz, ja za to wieczorem długo siedzę... ale ważne, że nie musimy być w tym samym czasie, żeby sobie jakieś wiadomości zostawić Buźki kochana:hug: i wyśpij się:sleep:, a do dziennika zapraszam, jak tylko chwilkę znajdziesz;):bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Hejka Anulka Wiesz jak jest kto rano wstaje ten ............... ma podkowy pod oczami . Fajnie , ze weekend Wam sie udal nie ma to jak wyprawa mamy z pociecha na babskie zakupy ...... Pozdrawiam i zycze owocnego budowania Anus , ale i tez spokojnego ...... jeszcze sie nabudujesz Kochana , a czasu spedzonego z Rodzina nigdy dosc ..... Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.08.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 cześć Aneczko:) ale wam zazdroszczę Jarmarku, jak byłam młodsza to co roku obowiązkowo był urlop w takim terminie żeby załapać się na to święto:) uwielbiam te klimaty ale cóż w tym roku nie było nam dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.08.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Yuka plan był przedni i przygoda niemała. Zwłaszcza dla córci. Edytko masz rację . Czas z rodziną : BEZCENNE Tyle ważnych chwil nam ucieka w tej ciągłej gonitwie. A to przecież dzieci są najważniejsze. Karollinko Jarmark jest fajny, owszem ale nie dla mieszkańców i tych co muszą do pracy w korkach stać . Gdańsk w remontach. masakra. Ale masz racje, klimat niesamowity. Te wszystkie starocie i świecidełka na każdym kroku, miooodzioo. W przyszłym roku też będzie jarmark.... Zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.08.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 W przyszłym roku też będzie jarmark.... Zapraszam:) Poważnie? Wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.08.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Yuka:D:D Nooooo poważnie Hi, hi będzie. mam nadzieję , że będziemy już mieszkać w naszej Agusi (warunkiem jest sprzedaż mieszkania ) to upchne wszystkie Siostry i kolezanki w goscinnym i i na salonach A jak nie będziemy mieszkać to bierzcie namioty i heja nad morze do atijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.08.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Hihihihi:lol2::lol2: Dowcipnisia:P Ale nic to, słowo się rzekło.... wakacje nad morzem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.08.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ale nic to, słowo się rzekło.... wakacje nad morzem;) Ano rzekło i pamiętaj , że nie rzucam słów na wiatr:) To do zobaczenia w przyszłym roku? urlop mam zawsze w lipcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.08.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Dostosuję się:D:D Najwyżej okna po budowie pomogę Ci machnąć ( w sensie umyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.08.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Bez studenta ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.08.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 A myślisz, że od razu po budowie nie trzeba będzie oszczędzać??Od razu student;)W sumie to czemu nie;)Ale do takiego mycia to wiesz, że ja pierwsza8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.08.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 :cool: ja też jak w Towarzystwie Twoim i studenta to ja mogę okna myć co tydzień I tym miłym akcentem kończę dzisiejszą bytność na forum . Idę spać. Może jaki student się przyśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.08.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) Śpij dobrze:sleep::sleep: Do juterka:bye::bye: zaglądnij jutro do mnie, właśnie tworzę:wiggle: Edytowane 17 Sierpnia 2010 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.08.2010 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Hejka Siostry Ja jak zwykle w czarnej D ..... wszystkie konwersacje mnie omijaja .... dobrze , ze podglad mam chociaz na FM-a to wieczorkiem czytam sobie w samotnosci o czym pisalyscie . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.08.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Yuka:D:D Nooooo poważnie Hi, hi będzie. mam nadzieję , że będziemy już mieszkać w naszej Agusi (warunkiem jest sprzedaż mieszkania ) to upchne wszystkie Siostry i kolezanki w goscinnym i i na salonach A jak nie będziemy mieszkać to bierzcie namioty i heja nad morze do atijki Ja sie piszę ( wpraszam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.08.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Hejka Siostry Ja jak zwykle w czarnej D ..... wszystkie konwersacje mnie omijaja .... dobrze , ze podglad mam chociaz na FM-a to wieczorkiem czytam sobie w samotnosci o czym pisalyscie . Buziaki Ty się nic nie martw, poczekamy na Ciebie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.08.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 :cool: ja też jak w Towarzystwie Twoim i studenta to ja mogę okna myć co tydzień I tym miłym akcentem kończę dzisiejszą bytność na forum . Idę spać. Może jaki student się przyśni Co Wy z tymi studentami Przyśniło się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.08.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Wiesz Emilko, w pewnym wieku... nazwijmy go ...postudenckim;) to babom się w głowie przewracać zaczyna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts