Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka Anulka

Wiesz jak jest kto rano wstaje ten ............... ma podkowy pod oczami :cool: .

Fajnie , ze weekend Wam sie udal nie ma to jak wyprawa mamy z pociecha na babskie zakupy ......

Pozdrawiam i zycze owocnego budowania Anus , ale i tez spokojnego ...... jeszcze sie nabudujesz Kochana , a czasu spedzonego z Rodzina nigdy dosc .....

Buziaczki :wiggle:

Yuka

plan był przedni i przygoda niemała. Zwłaszcza dla córci.:)

Edytko

masz rację . Czas z rodziną : BEZCENNE

Tyle ważnych chwil nam ucieka w tej ciągłej gonitwie. A to przecież dzieci są najważniejsze.

Karollinko

Jarmark jest fajny, owszem ale nie dla mieszkańców i tych co muszą do pracy w korkach stać . Gdańsk w remontach. masakra. Ale masz racje, klimat niesamowity. Te wszystkie starocie i świecidełka na każdym kroku, miooodzioo.

W przyszłym roku też będzie jarmark.... Zapraszam:)

Hejka Siostry :wiggle:

Ja jak zwykle w czarnej D ..... wszystkie konwersacje mnie omijaja .... dobrze , ze podglad mam chociaz na FM-a to wieczorkiem czytam sobie w samotnosci o czym pisalyscie ;). Buziaki :wiggle:

Yuka:D:D

Nooooo poważnie ;) Hi, hi będzie.

mam nadzieję , że będziemy już mieszkać w naszej Agusi (warunkiem jest sprzedaż mieszkania ) to upchne wszystkie Siostry i kolezanki w goscinnym i i na salonach ;)

A jak nie będziemy mieszkać to bierzcie namioty i heja nad morze do atijki ;):wiggle:

Ja sie piszę ( wpraszam ) ;)