yuka 14.05.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Ach, daj spokój z tą pogodą, przecież to masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 14.05.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 dziś u nas padało tylko rano. Teraz jest całkiem ładnie.. Jest akcja - noc w muzeum i pełno ludzi jest w mieście, świecą lampy, jest gwarno i przytulnie (właśnie wróciłam). Fajnie było a z naszym budowanem.. pewnie, że to nie wyścigi. Nam się jakoś specjalnie nie spieszy, nie planujemy mieszkać przed zimą.. Cieszymy się z tych ludzi którzy nam budują i jak potrzebują przerwy, to dlla nas to nie problem. A co twój mąż robi dziś w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.05.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Aniu, imienniczko moja, przyszłam z rewizytą. Wciągnąl mnie twój dziennik i ... już sie mnie nie pozbędziesz Co do porządku u nas na budowie, to poczatkowo mój osobisty małż (AGP-ON) troszkę musiał majstrów przyuczyć. Nie zawsze jest cukierkowo, ale jeśli nie jest to AGP-ON dba, żeby żona w histerię nie wpadła i spazmów nie dostała. Może w mieszkanku nie zawsze chce mu się sprzątać, to przyznam, że na budowie mnie zaskakuje. Bardzo pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.05.2010 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Pani Smith Krzyś z racji wykonywanego zawodu czasami jeździ po całej Polsce. Taką wieeelką lawetą przewozi jeszcze większe maszyny typu kopara gigant;) AGP Ciszę się, że dobrze się czujesz w moim dzienniku. Zapraszam częściej i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.05.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Hejka ATIJA wpadlam do Ciebie Pozdrawiam cieplutko .......... miluchny ten Twoj domek Buziaczki P.S. Wpadaj do mnie ...... moze na ciacho jak lubisz ... dzisiaj szarlotka :popcorn:moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 15.05.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 piknie, piknie rosnie Twoj domek , nie to co moj, a co do deszczu to tez bym go z checiem wygonila od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.05.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Edytko uwielbiam szarlotkę już do Ciebie lecę Bożenko Wczorajsze tańce w komentach Yuki przyniosły efekt:eek: póki co nie pada!!! nawet pranie schnie jest pochmurno, to trzeba jeszcze potańczyć, żeby wyjrzało słonko:wave::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.05.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 :wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.05.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Jeeesooo to działa!! Nasze tańce działają!!!Świeci słońce :D:D:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.05.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Hejka, no też jestem w szoku, ale to działa tańczmy, tańczmy dziewczyny, może jeszcze kilka dni uda się ten deszcz utrzymać z daleka. :wiggle::wiggle: atija, a Ty miotaj Siostra te przykleństwa, nie zważaj na starszych, w końcu cel wart takiego poświęcenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.05.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Dziś pięknie, słonecznie. To dla utrzymania pogody :wiggle: i jeszcze ,żeby wypogodziło się też u AGP-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.05.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Hejka:hug:Było nieźle, ale dzisiaj to już traga u nas:mad:Atija, nie masz czegoś na rozgrzewkę, bo grzaniec u mnie już się kończy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.05.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Kochana, gdyby nie pierwsze zdjęcie:mad:, to reszta to malinka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.05.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Yuka może być ? Ja lubię, ale jeśli Ty wolisz coś łagodniejszego to znajdzie się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.05.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Wow, może być Przy okazji "STAŁEGO BYWALCA" opijemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.05.2010 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 NOOO to pijmy aż do dna:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.05.2010 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 :hug:Hejka Aniu Buziaki w tym d....ym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 18.05.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 oj, tance pomogly, ale na krotko ;( niestety . U mnie nic sie nie rusza, no chyba ze ziemia, podmoknieta ziemia . A pogoda iście tylko do popijania dobrego czerwonego winka . Niestety albo stety czas sie ruszyć do pracy . Pozdrowionka dla wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 18.05.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Atija, zapraszałaś tak skromnie... ja wpadam, patrzę a tu niezla imprejzka sie szykuje ..... Co prawda chciałam wpaść do Cię już wcześniej, ale troszku ja sie wstydzila... Jak jużem trafiła na obchody Stałego Bywalca to kurna, jak Siostro Mojej Siostry pozwolisz, to będę Twoim "stałym gościem :D" Ahah, jakby kto tam zapodał jaki kawałek to ja chętnie w :wiggle::wiggle::wiggle: tany, tany uderzę, bo deszcze nieeeespokojne... Cieplutko pozdrawiam, cmok, cmok, cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.05.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nie wstydź się tylko zaglądaj kiedy tylko chcesz. Przyjmę z otwartymi ramionami:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts