Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziś u nas padało tylko rano. Teraz jest całkiem ładnie.. Jest akcja - noc w muzeum i pełno ludzi jest w mieście, świecą lampy, jest gwarno i przytulnie (właśnie wróciłam). Fajnie było :)

a z naszym budowanem.. pewnie, że to nie wyścigi. Nam się jakoś specjalnie nie spieszy, nie planujemy mieszkać przed zimą.. Cieszymy się z tych ludzi którzy nam budują i jak potrzebują przerwy, to dlla nas to nie problem. A co twój mąż robi dziś w Krakowie?

Aniu, imienniczko moja, przyszłam z rewizytą. Wciągnąl mnie twój dziennik i ... już sie mnie nie pozbędziesz ;-)

Co do porządku u nas na budowie, to poczatkowo mój osobisty małż (AGP-ON) troszkę musiał majstrów przyuczyć. Nie zawsze jest cukierkowo, ale jeśli nie jest to AGP-ON dba, żeby żona w histerię nie wpadła i spazmów nie dostała. Może w mieszkanku nie zawsze chce mu się sprzątać, to przyznam, że na budowie mnie zaskakuje. Bardzo pozytywnie ;-)

Hejka ATIJA :yes: wpadlam do Ciebie

Pozdrawiam cieplutko .......... miluchny ten Twoj domek :hug:

Buziaczki

P.S.

Wpadaj do mnie ...... moze na ciacho jak lubisz ... dzisiaj szarlotka :popcorn:moze byc ?

Atija, zapraszałaś tak skromnie... ja wpadam, patrzę a tu niezla imprejzka sie szykuje ..... ;)

Co prawda chciałam wpaść do Cię już wcześniej, ale troszku ja sie wstydzila... :)

Jak jużem trafiła na obchody Stałego Bywalca to kurna, jak Siostro Mojej Siostry pozwolisz, to będę Twoim "stałym gościem :D"

Ahah, jakby kto tam zapodał jaki kawałek to ja chętnie w :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: tany, tany uderzę, bo deszcze nieeeespokojne...

Cieplutko pozdrawiam, cmok, cmok, cmok :hug: