atija 18.08.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Kurczę , żaden student się nie przyśnił, niestety;) Trzeba męża osobistego oglądać i kochać, kochać, bo dobry chłop jest Edytko co Ty piszesz? Przecie Ty za wielką wodą w krainie mlekiem i miodem płynącej a nie w czarnej D... Emilko, miejsca ci u mnie dostatek. Mini pole namiotowe jakby co można zorganizować. A wyobraźcie sobie późnowieczorny wypad nad morze naszą forumową rodzinką.....Jakieś ognicho na plaży.... mmmmm miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.08.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Kusisz Anuś, kusisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.08.2010 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 STUDENTOWYCH snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.08.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Aniu i kto Ci się śnił, no kto?? ja tez planuję urlop na lipiec, oj cholercia to jeszcze 11 miesięcy:jawdrop::jawdrop:i z chęcia wybiorę sie znów nad mórz:) może bedzie okazja sie spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Czytam "planuję urlop na lipiec" i zastanawiam się co jest grane. Patrzę w kalendarz - u mnie sierpień. Hmmmm A wy tu plany na przyszły rok już robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.08.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Noooo fajnie byłoby się spotkać. To czemu nie nad morzem ? ZAPRASZAM, coś razem zorganizujemy przecież A student się nie śnił , niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.08.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Cześć Aneczko:D Powiem Ci, że ja niedawno też pomagałam przy remoncie mieszkania mojej kuzynki.... Ja to bardzo lubię W zasadzie już się przeprowadzili, ale jeszcze drobnych szlifów brakuje... A mnie się i tak wydaje, że nieźle wyszło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.08.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Cześć atija Poczytałam dziennik i zazdraszczam zaawansowania budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.08.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Moose U Ciebie też będzie ten etap i inni będą zazdraszczać Ja też przez to przeszłam Ola fajnie tak komuś doradzać, mówię bierz to bo fajne. Ale dziś patrzyłam na kafle pod kątem MOJEJ łazienki i co ? i zonk... nie wiem które. Te co fajne to cena z kosmosu. Inne ładne i cena dostępna to ma koleżanka .Dom taki sam to przecież nie zrobię takiej samej łazienki. Nie będę wiedziała czy jestem u siebie czy w gościach Dziś kolejny zakupowy dzień. I to nie tylko remontowo budowlany Kupiłam sobie torebkę i kilka (4 bo przeceny są ) bluzeczek. Ooooo....zaczyna mi się podobać to bieganie po sklepach. Tylko czemu teraz , jak trzeba pilnować wydatków ??? Yuka ja do ciężkiej roboty wynalazłam Pana. Nie brudzę rączek , o nie . Chociaż nie miałabym nic przeciwko , tylko czasu na razie brak.. Ja jestem od koordynacji zakupowo -wybieralnej;) ( jestem bardzo szczęśliwa, że udało mi się choć trochę wywołać uśmiech na twarzy mojej siostry . Choć na chwilę zapomina co ją spotkało.) To jest warte mojego biegania po sklepach choć jak już wspomniałam, podoba mi się tylko nóżki bolą , oj bolą. Dziś był wyjazd o 8.30 (w sobotę !!!!, nadmienię, że po tygodniu wstawania o 4.30. Tak się dla niej poświęciłam ) a wróciłyśmy po 17. To jakbym w pracy była , nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.08.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Cześć Anuś Ja też dzisiaj na zakupach byłam:) W sumie zazwyczaj w niedzielę nie zakupuję, ale ponieważ w czwartek kupiłam mojemu m. spodnie i okazało się, że niestety nie pasowały musieliśmy jechać wymienić A na tygodniu to wiem, że bym go nie wyciągnęła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.08.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Tak to z tymi chłopami bywa, dla nich kupujesz i jeszcze krzywda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.08.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Yuka ja do ciężkiej roboty wynalazłam Pana. Nie brudzę rączek , o nie . Chociaż nie miałabym nic przeciwko , tylko czasu na razie brak.. Ja jestem od koordynacji zakupowo -wybieralnej;) Nie, no ja też od koordynacji zakupowo-wybieralno-projektowej;) a ponieważ kuzynka jeszcze wyjechała, to ja musiałam mieć oko, czy wszystko zgodnie z założeniami idzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.08.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Czesc Aniu, Trzymam kciuki za tynkarza. Zobaczysz jak po tynkach zmieni sie domek w srodku, bedziesz chciala sciany malowac jak najszybciej A jakie tynki robicie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.08.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Hej Emilko, Tynki robimy cementowo wapienne.I dzięki Bogu , że zakryjemy te pustaki pomazane zaprawą. Dziś przejrzałam dziennik i dotarło do mnie jak to brzydko , niechlujnie wyglądają moje ściany . Wcześniej byłam tak zaaferowana rosnącym domem, że mi to nie przeszkadzało. A teraz razi. Ale co tam, przeżyjemy i to Tynki się zrobią, potem muszą wyschnąć ( ile czasu im potrzeba?) Potem ocieplenie poddasza, piec i co ? Juz za chwileczkę, juz za momencik.... ściany głaskać i można malować Jeszcze kominek po drodze gdzieś trzeba wcisnąć i pewnie milion innych prac o których nie pamiętam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.08.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Aniu ale Ci zazdroszczę tych tynków, to już nie chodzi nawet że jest się kolejny etap do przodu ale wreszcie tak jak piszesz znikają te pustaki, dziś będąc na budowie miałam takie same odczucia jak Ty, że dopiero co człowiek cieszył się z każdej packi zaprawy a teraz to zbrzydło ze trza jak najszybciej przykryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.08.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 :wiggle: Trala la la dzwonił pan tynkarz. Podobno za tydzień w poniedziałek wchodzi do nas .:) Oby był słownym człowiekiem. Atijka!!!! Cieszę się razem z Tobą jak nie wiem:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 23.08.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Aniu trzymam kciuki za słowność pana od tynków i za ich jakość, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.08.2010 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) ja się jeszcze nie cieszę. Siedzę cicho i nie dowierzam Cieszyć się będę jak zobaczę i dotknę Pozdrawiam Was , budujące Dziewczyny Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.08.2010 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ola. super zazdraszczam tej elewacji i w ogóle zaawansowania prac. Lecę do dzienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.08.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 cześć Aniu, co słychać, co w domku działacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts