Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

Kurczę , żaden student się nie przyśnił, niestety;) Trzeba męża osobistego oglądać i kochać, kochać, bo dobry chłop jest ;)

Edytko co Ty piszesz? Przecie Ty za wielką wodą w krainie mlekiem i miodem płynącej a nie w czarnej D...;)

Emilko, miejsca ci u mnie dostatek. Mini pole namiotowe jakby co można zorganizować. A wyobraźcie sobie późnowieczorny wypad nad morze naszą forumową rodzinką.....Jakieś ognicho na plaży.... mmmmm miodzio

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:welcome:Moose

U Ciebie też będzie ten etap i inni będą zazdraszczać ;)

Ja też przez to przeszłam ;)

Ola

fajnie tak komuś doradzać, mówię bierz to bo fajne. Ale dziś patrzyłam na kafle pod kątem MOJEJ łazienki i co ? i zonk... nie wiem które. Te co fajne to cena z kosmosu. Inne ładne i cena dostępna to ma koleżanka .Dom taki sam to przecież nie zrobię takiej samej łazienki. Nie będę wiedziała czy jestem u siebie czy w gościach ;):cool:

Dziś kolejny zakupowy dzień. I to nie tylko remontowo budowlany :cool: Kupiłam sobie torebkę i kilka (4 bo przeceny są :wiggle: ) bluzeczek. Ooooo....zaczyna mi się podobać to bieganie po sklepach. Tylko czemu teraz , jak trzeba pilnować wydatków ???:D

Yuka

ja do ciężkiej roboty wynalazłam Pana. Nie brudzę rączek , o nie :cool: . Chociaż nie miałabym nic przeciwko , tylko czasu na razie brak..

Ja jestem od koordynacji zakupowo -wybieralnej;) ( jestem bardzo szczęśliwa, że udało mi się choć trochę wywołać uśmiech na twarzy mojej siostry . Choć na chwilę zapomina co ją spotkało.) To jest warte mojego biegania po sklepach :) choć jak już wspomniałam, podoba mi się :eek: tylko nóżki bolą , oj bolą.:D

Dziś był wyjazd o 8.30 (w sobotę !!!!, nadmienię, że po tygodniu wstawania o 4.30. Tak się dla niej poświęciłam :)) a wróciłyśmy po 17. To jakbym w pracy była , nie? :)

Yuka

ja do ciężkiej roboty wynalazłam Pana. Nie brudzę rączek , o nie :cool: . Chociaż nie miałabym nic przeciwko , tylko czasu na razie brak..

Ja jestem od koordynacji zakupowo -wybieralnej;)

Nie, no ja też od koordynacji zakupowo-wybieralno-projektowej;) a ponieważ kuzynka jeszcze wyjechała, to ja musiałam mieć oko, czy wszystko zgodnie z założeniami idzie;)

Hej Emilko, :wiggle:

Tynki robimy cementowo wapienne.I dzięki Bogu , że zakryjemy te pustaki pomazane zaprawą. Dziś przejrzałam dziennik i dotarło do mnie jak to brzydko , niechlujnie wyglądają moje ściany :jawdrop: . Wcześniej byłam tak zaaferowana rosnącym domem, że mi to nie przeszkadzało. A teraz razi. Ale co tam, przeżyjemy i to ;)

Tynki się zrobią, potem muszą wyschnąć ( ile czasu im potrzeba?) Potem ocieplenie poddasza, piec i co ? Juz za chwileczkę, juz za momencik.... ściany głaskać i można malować;)

Jeszcze kominek po drodze gdzieś trzeba wcisnąć i pewnie milion innych prac o których nie pamiętam:)

Aniu ale Ci zazdroszczę tych tynków, to już nie chodzi nawet że jest się kolejny etap do przodu ale wreszcie tak jak piszesz znikają te pustaki, dziś będąc na budowie miałam takie same odczucia jak Ty, że dopiero co człowiek cieszył się z każdej packi zaprawy a teraz to zbrzydło ze trza jak najszybciej przykryć:)