Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej MartaiBartek

Cieszę się na te tynki jak nie wiem co. nareszcie po miesiącu czekania coś będzie się działo:)

jeśli chodzi o wylewki to nie wiem po jakim czasie można kłaść kafle, bo nie pytałam. U nas pewnie nie będziemy kładli przed wiosną. Ale mogę zadzwonić do miłych panów i zapytać jeśli chcesz. Daj znać a się dowiem :)

Yuka

Jak Ty mnie dobrze znasz:cool: aż sama jestem w szoku;)

Leczyłam się rano...a potem ratowałam siostrzenicę z łap pewnego faceta ,( czyt. przeprowadzałam z mieszkania wspólnie wynajmowanego z powrotem do mamusi ). Ech.. życie ... niektórzy faceci to jednak świnie...

Potem trza było ukochać dziewczę, sklejać złamane serce i tłumaczyć , że porządni też się zdarzają, bo zniechęcona strasznie do tych z Marsa.

Martusiu

Właśnie rozmawiałam z Panem od moich pięknych ( skromna jestem co?)posadzek i wiem co następuje:) :

- Kafle na klej można kłaść po miesiącu

-Panele na foli bądź gąbce po dwóch miesiącach

- parkiety drewniane klejone do betonu po trzech. Można zmierzyć wilgotność danej posadzki i jeżeli jest niska to kleić wcześniej, ale najprawdopodobniej trzeba stosować najpierw osuszacze. Firmy zajmujące się kładzeniem drewna na podłogi powinny mieć te urządzenia do pomiaru wilgotności. Cholera nie zapytałam ile to jest mało ?

mam nadzieję , że pomogłam :)

Karollinko

mój weekend minął jak wyżej . Najpierw się alkoholizowałam a potem była akcja " CIOCIUNIA PRZYBYWA NA RATUNEK " :)

Córki mojej Siostry ( miała cztery) są dla mnie jak moje własne i kocham je bardzo. I dlatego tak trudno pogodzić się z tym , że mojej najukochańszej z nich wszystkich Kamilki już nie ma. Ale nie chciałam smutaśno, już, no już ...... Uśmiech na twarz i do przodu, :)

Wiesz co Karolcia ? Ja się boję , że po tych tynkach będę chciała wykańczać teraz zaraz i natychmiast i MIESZKAĆ , właśnie dlatego , że zrobi się domowo. Tylko cholera kasa nie chce się rozmnażać i już .Odmówiła jakiejkolwiek współpracy. No i jeszcze te przeciągi w kieszeniach, wszystko mi wywiewa :cool:

Jola

Pawciuniu

Dziś właśnie ten wielki dzień....a ja nawet nie byłam na budowie :( podobno nic nie straciłam , bo panowie tylko przywieźli swoje zabawki a prawdziwa praca zacznie się jutro.

Pan Tynkarz odgraża się ;) , że zrobi nam tynki pikne jak marzenie , bo tak długo na niego czekaliśmy, że musi być cycuś glancuś. Ano pożyjemy , zobaczymy

To tera proszem siem do mnie zwracać na per PANI ELITO :D:D

Łiii ... tam, co ze mnie za elita jak ja taka sama gupia jak na początku budowania. Zawsze byłam lekutko stuknięta.

Onieśmielona ciut siem czujem. Taki tytuł jakby troszku zobowiązuje. Ktoś popatrzy ,przeczyta moje przemyślenia , niekoniecznie mądre i pomyśli : pewnie baba się zna , w końcu ELITA. A ja tam się g... no znam, tylko ekipy fartem jak dotąd trafiały się niczego sobie.:)