Pawciuniu 26.08.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Anula strasznie się cieszę że wreszcie będziesz mieć swoje upragnione i długo wyczekiwane tynki Masz już wylewki to jak dojdą tynki to zrobi się tak domowo . Boszszsz..... ja też bym tak chciała :rolleyes: Pozdrawiam i czekam na fotki tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.08.2010 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Czeee Gziewczyny:) Oby do poniedziałku. Tynki się zaczynają. A na razie nic nie robimy. A co tam u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.08.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Atija super, że z tynkami idziecie czekamy na fotki z frontu prac tynkarskich fajny już teraz domek będzie-taki czyściutki, przytulny A jak u was z wylewkami? ile schły/ schną nadal? jestem ciekawa jaki czas po wylewkach można kłaść podłogę pozdrawiam weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.08.2010 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Hej MartaiBartek Cieszę się na te tynki jak nie wiem co. nareszcie po miesiącu czekania coś będzie się działo:) jeśli chodzi o wylewki to nie wiem po jakim czasie można kłaść kafle, bo nie pytałam. U nas pewnie nie będziemy kładli przed wiosną. Ale mogę zadzwonić do miłych panów i zapytać jeśli chcesz. Daj znać a się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 29.08.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Jakbyś mogła byłabym bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 29.08.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witaj Aneczko U mnie tynki i wylewki to pewnie gdzieś za 2 miesiące, bo najpierw instalacje i ocieplenie poddasza. Trzymam kciuki za tynkarzy, żeby wszystko im się udało, a tobie się podobało uuppss - rymnęło się nawet Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.08.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 cześć Aneczko, Wy pewnie już zwarci i gotowi do robót tynkarskich, powiem Ci że to taki przełomowy etap gdzie budowa zaczyna sie zamieniać w domek:)potem tylko wykończeniówka:)jak Ci mija wekkend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.08.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Ania pewnie imprezuje, bo wczoraj o nieludzkiej porze była na FM (czyli pewnie po imprezie;)) a dzisiaj pewnie leczy... się, bo jej w ogóle nie ma:cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 30.08.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 To dzisiaj ten wielki dzień Z niecierpliwością czekamy na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Yuka Jak Ty mnie dobrze znasz:cool: aż sama jestem w szoku;) Leczyłam się rano...a potem ratowałam siostrzenicę z łap pewnego faceta ,( czyt. przeprowadzałam z mieszkania wspólnie wynajmowanego z powrotem do mamusi ). Ech.. życie ... niektórzy faceci to jednak świnie... Potem trza było ukochać dziewczę, sklejać złamane serce i tłumaczyć , że porządni też się zdarzają, bo zniechęcona strasznie do tych z Marsa. Martusiu Właśnie rozmawiałam z Panem od moich pięknych ( skromna jestem co?)posadzek i wiem co następuje:) : - Kafle na klej można kłaść po miesiącu -Panele na foli bądź gąbce po dwóch miesiącach - parkiety drewniane klejone do betonu po trzech. Można zmierzyć wilgotność danej posadzki i jeżeli jest niska to kleić wcześniej, ale najprawdopodobniej trzeba stosować najpierw osuszacze. Firmy zajmujące się kładzeniem drewna na podłogi powinny mieć te urządzenia do pomiaru wilgotności. Cholera nie zapytałam ile to jest mało ? mam nadzieję , że pomogłam Karollinko mój weekend minął jak wyżej . Najpierw się alkoholizowałam a potem była akcja " CIOCIUNIA PRZYBYWA NA RATUNEK " Córki mojej Siostry ( miała cztery) są dla mnie jak moje własne i kocham je bardzo. I dlatego tak trudno pogodzić się z tym , że mojej najukochańszej z nich wszystkich Kamilki już nie ma. Ale nie chciałam smutaśno, już, no już ...... Uśmiech na twarz i do przodu, Wiesz co Karolcia ? Ja się boję , że po tych tynkach będę chciała wykańczać teraz zaraz i natychmiast i MIESZKAĆ , właśnie dlatego , że zrobi się domowo. Tylko cholera kasa nie chce się rozmnażać i już .Odmówiła jakiejkolwiek współpracy. No i jeszcze te przeciągi w kieszeniach, wszystko mi wywiewa Jola Pawciuniu Dziś właśnie ten wielki dzień....a ja nawet nie byłam na budowie podobno nic nie straciłam , bo panowie tylko przywieźli swoje zabawki a prawdziwa praca zacznie się jutro. Pan Tynkarz odgraża się , że zrobi nam tynki pikne jak marzenie , bo tak długo na niego czekaliśmy, że musi być cycuś glancuś. Ano pożyjemy , zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.08.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Yuka Jak Ty mnie dobrze znasz:cool: aż sama jestem w szoku;) No ba:cool: Siostro:hug::hug: UWAGA! UWAGA ZARAZ BĘDZIE 1000-ny post!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 No i tera bojam się napisać , coby 1000- ny mundry był a nie gupi :D Yuka jak Ty wszystkiego piknie pilnujesz. ja nawet nie zwróciłam uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 To tera proszem siem do mnie zwracać na per PANI ELITO :D Łiii ... tam, co ze mnie za elita jak ja taka sama gupia jak na początku budowania. Zawsze byłam lekutko stuknięta. Onieśmielona ciut siem czujem. Taki tytuł jakby troszku zobowiązuje. Ktoś popatrzy ,przeczyta moje przemyślenia , niekoniecznie mądre i pomyśli : pewnie baba się zna , w końcu ELITA. A ja tam się g... no znam, tylko ekipy fartem jak dotąd trafiały się niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.08.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 GRATULUJĘ PANI ELITO!!! Wiesz jak to jest, szczęście sprzyja lepszym:cool::cool: A teraz po szampana:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 wybieramy otwieramy Siem proszem częstować. Elita stawia . hi , hi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Za zdrowie ELITy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 I Sióstr też . Przecież bez Was nie byłoby ze mnie żadnej Elity. Gdzie bym trzaskała te posty o d...pie Maryni? Oczywiście do żadnej Maryni nic nie mam ,a tym bardziej do jej d...py.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.08.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 I Sióstr też . Przecież bez Was nie byłoby ze mnie żadnej Elity. Gdzie bym trzaskała te posty o d...pie Maryni? Oczywiście do żadnej Maryni nic nie mam ,a tym bardziej do jej d...py.:lol2: :lol2::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.08.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Trzaskaj dalej posty, mogą być i o Maryniowym zadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.08.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Ale takich trochę poważnych też przemycę. Może nie dziś ,bo głupawka mnie dopadła. Pewnie po szampanie , Jutro , mam nadzieję będzie poważnie, tynkowo. Może nawet jakieś foty w dzienniczku się uda zamieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts