Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie dziewczyny:wiggle:

WolęAtijkę, nie ELYTĘ :):D

Pewnie , że pokażę. Tylko czekam wiernie jak Penelopa na swego Odyseusza, na mego Małża. Wprawdzie nie będę czekała dziesięć lat tylko dam mu jeszcze ze dwie godzinki. Po nocce śpi biedaczek, a ja przebieram nóżkami. NIE WIDZIAŁAM JESZCZE NA OCZY PANA TYNKARZA,to jak mam ocenić czy mam do niego zaufanie????Ale już za chwileczkę , już za momencik wtorek z tynkami zacznie się kręcić :wiggle:

Czesc Aniu,

No to zabawa z tynkami rozpoczeta! Prawie piaskownice masz u siebie :) Ciekawe kto to posprzata ?

Ale podoba mi sie myslenie ' twojego' pana tynkarza, w ten sposob nikle szanse ze cos sie pobrudzi. Popatrz sobie ostatnie dni na te szare pustaki bo niedlugo bedziesz miala fajniutkie sciany.

A na jakie tynki sie zdecydowaliscie?

Co do drzwi to ciezka sprawa, jesli masz kase i upatrzone te ktore ci sie podobaja to dobrze kupic, ale w pospiechu nie ma co wybierac ' aby bylo ' .

Pozdrawiam

:hug:dzięki kobieto :)

Właśnie byłam w twoim dzienniku i widziałam super wypasioną fotorelację z przygotowania pod tynki , bardzo jestem ci wdzięczna że pamiętałaś .

Mam nadzieję że uda ci się jeszcze popstrykać zdjęcia z nakładania i gładzenia tynków :rolleyes:

Jeśli mogę coś doradzić w sprawie drzwi to ja na Twoim miejscu bym brała . My też mieliśmy wielki problem z drzwiami ( a właściwie ich ceną) mamy drzwi szerokie i ceny są bardzo wysokie a nas nie stać na drzwi za kilka tysięcy , poszukaliśmy i znaleźliśmy bardzo fajne drzwi pasujące do okien za naprawdę niewielkie pieniądze ( w porównaniu do cen które nam wcześniej podawano) . Drzwi zamontowaliśmy w sobotę , są naprawdę starannie wykonane iw nie doszukaliśmy się w nich (póki co )wady. Moja mama też kilka lat temu wymieniła drzwi na blaszane (nie drogie i żadnej renomowanej firmy) Drzwi sprawują się super .

Tak więc "jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać "

ależ się rozgadałam :rolleyes::-P

O takich myślałam , tylko kolor nie ten. U nas będzie orzech.Są stalowe.Z zabezpieczeniami antywyważeniowymi,.

Pawciuniu

nie wiem jak dalej będzie się miała fotorelacji, bo jutro idę już do pracy. Ale w miarę możliwości służę pomocą.

Powiem Wam w zaufaniu, że mam już fotki nałożonego szprycu i nawet dumni inwestorzy się załapali. :)

Ale o tym jutro, bo uciekam spać.

Dobrej nocki kobitki :)

vds..jpg

Na pewno nie będzie tak jak u mnie bo ja musiałem więcej zapłacić i na pewno mam lepiej:)

Tak się pocieszam, że płaciłem więcej, ale takie były wtedy ceny.

Na pewno się ekipa spisze tak, że się będziesz zastanawiała tak jak ja, czy warto w ogóle kłaść gładź na ściany bo i tak będą gładkie:)

U Nas drzwi nie było i potem sam sobie obrobiłem, ale chyba lepiej mieć, tylko czy zdążycie zamontować, bo pewnie najpóźniej w poniedziałek już się zabiorą od Was bo będzie po robocie.

No czekam na dzisiejsze zdjęcia ze szprycowania i tynkowania pierwszych ścian:)

Yuka

dzięki za miłe słowa. Mi również miło poznać ;) napisz jeszcze jak masz na imię Yukowa panienko a będę w pełni usatysfakcjonowana

Inwestorce to ostatnio udało się lekko zgrubść .

Przypomniał mi się dowcip:wiggle:

Rozmawiają trzy blondynki ( osobiście nic nie mam do blondynek :) sama niedawno miałam włosy tego koloru ;) )

Ale wróćmy do dowcipu.

Rozmawiają trzy blondynki.

Jedna mówi:

- ja to bym chciała schuść

Na to druga :

- ja bym chciała zgrubśc

trzecia patrzy na nie z dezaprobatą

- Ech ...z was to można ze śmiechu pęc

Cześć Marjucha

dawno Cie tu nie było:) Jak Pawełek? duży facet już z niego co?

Pan Tynek odgraża się , że w połowie przyszłego tygodnia kończy. Trzeba szykować kaskę.

Karollinka

cholernie brudna ta kosmetyka :)

Yuka

dzięki za miłe słowa. Mi również miło poznać ;) napisz jeszcze jak masz na imię Yukowa panienko a będę w pełni usatysfakcjonowana

Inwestorce to ostatnio udało się lekko zgrubść .

No daj spokój, to jak wyglądałaś przed tym "zgrubść"??? Według mnie masz super figurkę:wiggle:

A imię mogę Ci podać na PW pod warunkiem, że na FM nie zdradzisz:cool: Przynajmniej na razie;)

cześć Archi :)

nasza dachówka to Roben Monza Plus kasztan angoba.

Yuka

Nie będę nic pisać o mojej figurze, bo będzie to wyglądało na kokieterię ;) Powiem tylko , że rok temu bardziej mi się podobała..:cool:

Proszę o imię na PW i obiecuję milczeć na FM jak grób:cool:

Aleś mnie zaintrygowała. Czemu to tajemnica ?? Może być na PW.