yuka 30.08.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Czekamy na foty, czekamy i już przebieramy nóżkami z niecierpliwości:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 31.08.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Dziękuje ELICIE za info o wylewkach Jestem bardzo wdzięczna :) Czekam na zdjęcia z frontu tynkowego!!! Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 31.08.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Hej, Atijka, a właściwie witam szanowno Elyte Dziś wtorek, tadam!, czekamy na tynki Pokażesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.08.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witajcie dziewczyny:wiggle: WolęAtijkę, nie ELYTĘ Pewnie , że pokażę. Tylko czekam wiernie jak Penelopa na swego Odyseusza, na mego Małża. Wprawdzie nie będę czekała dziesięć lat tylko dam mu jeszcze ze dwie godzinki. Po nocce śpi biedaczek, a ja przebieram nóżkami. NIE WIDZIAŁAM JESZCZE NA OCZY PANA TYNKARZA,to jak mam ocenić czy mam do niego zaufanie????Ale już za chwileczkę , już za momencik wtorek z tynkami zacznie się kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.08.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Kręcić się będzie tynkarz z tynkami... Czy wszystkie buzie już roześmiane??Cześć Atijka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.08.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Cześć Yuka Moja buzia już się śmieje. mam nadzieję, że chłopcy pracują i jak pojadę to już coś będzie widać. Idę narwać natki pietruszki i będę mrozić na zimę. Nie mogę usiedzieć a K. śpi. Pięknie u nas dzisiaj świeci słonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.08.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 A u nas leje od rana:D:D:D To dlatego tak się cieszę, bo nasz strop się podlewa:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.08.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 No proszę jak pięknie. Masz pogodę na zamówienie. I ja też. Basen myłam i suszę. Przed zimą trzeba go schować przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.08.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Czesc Aniu, No to zabawa z tynkami rozpoczeta! Prawie piaskownice masz u siebie Ciekawe kto to posprzata ? Ale podoba mi sie myslenie ' twojego' pana tynkarza, w ten sposob nikle szanse ze cos sie pobrudzi. Popatrz sobie ostatnie dni na te szare pustaki bo niedlugo bedziesz miala fajniutkie sciany. A na jakie tynki sie zdecydowaliscie? Co do drzwi to ciezka sprawa, jesli masz kase i upatrzone te ktore ci sie podobaja to dobrze kupic, ale w pospiechu nie ma co wybierac ' aby bylo ' . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 31.08.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 :hug:dzięki kobieto Właśnie byłam w twoim dzienniku i widziałam super wypasioną fotorelację z przygotowania pod tynki , bardzo jestem ci wdzięczna że pamiętałaś . Mam nadzieję że uda ci się jeszcze popstrykać zdjęcia z nakładania i gładzenia tynków Jeśli mogę coś doradzić w sprawie drzwi to ja na Twoim miejscu bym brała . My też mieliśmy wielki problem z drzwiami ( a właściwie ich ceną) mamy drzwi szerokie i ceny są bardzo wysokie a nas nie stać na drzwi za kilka tysięcy , poszukaliśmy i znaleźliśmy bardzo fajne drzwi pasujące do okien za naprawdę niewielkie pieniądze ( w porównaniu do cen które nam wcześniej podawano) . Drzwi zamontowaliśmy w sobotę , są naprawdę starannie wykonane iw nie doszukaliśmy się w nich (póki co )wady. Moja mama też kilka lat temu wymieniła drzwi na blaszane (nie drogie i żadnej renomowanej firmy) Drzwi sprawują się super . Tak więc "jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać " ależ się rozgadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.08.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Anuś, ja też w sprawie drzwi myślę tak samo jak Mariomili Super te zdjęcia, cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.08.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 O takich myślałam , tylko kolor nie ten. U nas będzie orzech.Są stalowe.Z zabezpieczeniami antywyważeniowymi,. Pawciuniu nie wiem jak dalej będzie się miała fotorelacji, bo jutro idę już do pracy. Ale w miarę możliwości służę pomocą. Powiem Wam w zaufaniu, że mam już fotki nałożonego szprycu i nawet dumni inwestorzy się załapali. Ale o tym jutro, bo uciekam spać. Dobrej nocki kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.08.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 O, Ania, wklej tę fotkę z inwestorami, plisssssssssssssss:) I zmykaj spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.09.2010 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Na pewno nie będzie tak jak u mnie bo ja musiałem więcej zapłacić i na pewno mam lepiej:)Tak się pocieszam, że płaciłem więcej, ale takie były wtedy ceny.Na pewno się ekipa spisze tak, że się będziesz zastanawiała tak jak ja, czy warto w ogóle kłaść gładź na ściany bo i tak będą gładkie:)U Nas drzwi nie było i potem sam sobie obrobiłem, ale chyba lepiej mieć, tylko czy zdążycie zamontować, bo pewnie najpóźniej w poniedziałek już się zabiorą od Was bo będzie po robocie.No czekam na dzisiejsze zdjęcia ze szprycowania i tynkowania pierwszych ścian:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.09.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 cześć Aniu, widze że i Tobie też skończyły sie wakacje:( dobrze jednak że w tych pierwszych dniach w pracy bedziesz czerpać radość z robót w domku, tynki to już prawie że kosmetyka:) miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.09.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Hejka Anuś Tynki piękne, ale inwestorka to laseczka jak się patrzy:D:D:D Buziaki i miło mi poznaćD:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.09.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Yuka dzięki za miłe słowa. Mi również miło poznać napisz jeszcze jak masz na imię Yukowa panienko a będę w pełni usatysfakcjonowana Inwestorce to ostatnio udało się lekko zgrubść . Przypomniał mi się dowcip:wiggle: Rozmawiają trzy blondynki ( osobiście nic nie mam do blondynek sama niedawno miałam włosy tego koloru ) Ale wróćmy do dowcipu. Rozmawiają trzy blondynki. Jedna mówi: - ja to bym chciała schuść Na to druga : - ja bym chciała zgrubśc trzecia patrzy na nie z dezaprobatą - Ech ...z was to można ze śmiechu pęc Cześć Marjucha dawno Cie tu nie było:) Jak Pawełek? duży facet już z niego co? Pan Tynek odgraża się , że w połowie przyszłego tygodnia kończy. Trzeba szykować kaskę. Karollinka cholernie brudna ta kosmetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 01.09.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 ATIJA, dawno do Ciebie nie zaglądałem, ale postępy!!! GRATULUJĘ!!! Jaką ta dachówkę wybraliście? Bo chyba nie doczytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.09.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Yuka dzięki za miłe słowa. Mi również miło poznać napisz jeszcze jak masz na imię Yukowa panienko a będę w pełni usatysfakcjonowana Inwestorce to ostatnio udało się lekko zgrubść . No daj spokój, to jak wyglądałaś przed tym "zgrubść"??? Według mnie masz super figurkę A imię mogę Ci podać na PW pod warunkiem, że na FM nie zdradzisz:cool: Przynajmniej na razie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.09.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 cześć Archi nasza dachówka to Roben Monza Plus kasztan angoba. Yuka Nie będę nic pisać o mojej figurze, bo będzie to wyglądało na kokieterię Powiem tylko , że rok temu bardziej mi się podobała.. Proszę o imię na PW i obiecuję milczeć na FM jak grób:cool: Aleś mnie zaintrygowała. Czemu to tajemnica ?? Może być na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts