marjucha 02.09.2010 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Na suficie wolniej zaprawa twardnieje bo podłoże betonowe i nie odciąga wody, ale będzie dobrze. U mnie też tak było, że sufity były nijakie a potem jednego dnia większość z nich zaczęła wyglądać jak malowane. Co do mojego zaglądania, to stale obserwuje ino nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.09.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Hejka Marjucha pisz , pisz. Uwagi Inwestora z doświadczeniem - bezcenne Ola Rzeczywiście Pan Tynek z ekipą idą jak burza. I coraz ładniej to wygląda. Pomijam fakt , że dziś odkopaliśmy kilka zatynkowanych puszek z kabelkami. RÓBCIE ZDJĘCIA ELEKTRYKI - to do tych przed tynkami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.09.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Hejka RÓBCIE ZDJĘCIA ELEKTRYKI - to do tych przed tynkami;) Dzięki za podpowiedź!!! Musimy pamiętać (w swoim czasie;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.09.2010 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 U mnie nie było problemu z lokalizacją puszek, bo doskonale pamiętałem gdzie c o jest, ale zdjęcia róbcie, bo ja teraz zanim gdziekolwiek coś zacznę wiercić w domu to najpierw oglądam zdjęcia na kompie i dopiero wtedy biorę się do pracy gdy już się upewnię że nic nie uszkodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.09.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 o to to to , Marjucha święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.09.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Cześć Atijka Zaserwujesz coś ma piątkowy wieczór?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.09.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 atija tynki schną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.09.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Cześć Atijka Zaserwujesz coś ma piątkowy wieczór?? Cześć Mówisz masz. . Wybieraj na co masz ochotę Moose pewnie schną, nie byłam tam dzisiaj, ale wczoraj dół wyglądał już całkiem, całkiem Przyłączysz się do piątkowej imprezki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.09.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Mmmmm martini poproszę:D:D Chociaż głowa będzie jutro bolała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.09.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Lubisz dokładnie to samo co ja No to żeby nam nie zabrakło.....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.09.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Yuka Elito i to u mnie w komentach popełniłaś ten 1000 post :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.09.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Lubisz dokładnie to samo co ja No to żeby nam nie zabrakło.....:) [ATTACH=CONFIG]22394[/ATTACH] Co Siostra, to siostra:D:D:D Yuka Elito i to u mnie w komentach popełniłaś ten 1000 post :wiggle: No popatrz, ciągnie swój do swego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.09.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Musiałyśmy zacząć domy budować, żeby się razem martini napić :D A co u Ciebie na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.09.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Teść stawia ścianki działowe:wave: Róża ta na pniu kwitnie jak szalona:wiggle::wiggle: Tylko aparat zostawiłam w aucie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.09.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 To czekam na fotorelację, a tera zmykam bo Synuś miauczy, żeby go do kompa puścić. Idę na spotkanie z twórczością Grocholi. Przywiozłam sobie z biblioteki całe stado książek. Mmm.. luuubię czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.09.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ja też lubię czytać Tylko teraz FM pochłania mnie w całości:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 04.09.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Martini i dobrą książkę też lubię I lubię FM - to już uzależnienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.09.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Martini i dobrą książkę też lubię I lubię FM - to już uzależnienie;) Też myślałem, że nie uwolnię się od uzależnienia od forum. Zmieniłem zdanie, przechodzi:) Martini nie lubię, ale dobrą książkę to już tak. Tylko kiedy znaleźć czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.09.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 (edytowane) Marjucha, ty masz Pawełka i młodą żonę. To nie ma się co dziwić ,że Ci przeszło z FM. A jakie książki lubisz? Lilan, po budowie będzie czas na książki. Na tarasie przy zachodzie słońca. Mmmm.... fotel , kocyk, herbatka lub martini, jasia wędrowniczka tez lubię i książka. Właściwie to chyba dla tego tarasu i ogródka to budowanie Wczoraj długo nie poczytałam , zasnęłam. Edytowane 4 Września 2010 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.09.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Obecnie czytam tylko to co dotyczy szkolenia sportowego psów. Wciągnęło mnie to trochę i fajnie pogłębiać wiedzę chociaż teoretycznie jeśli nie można praktycznie. Obecnie czytam o tropieniu - sportowym i użytkowym. Na inna literaturę totalny brak czasu Marjucha, ty masz Pawełka i młodą żonę. To nie ma się co dziwić ,że Ci przeszło z FM. A jakie książki lubisz? Lilan, po budowie będzie czas na książki. Na tarasie przy zachodzie słońca. Mmmm.... fotel , kocyk, herbatka lub martini, jasia wędrowniczka tez lubię i książka. Właściwie to chyba dla tego tarasu i ogródka to budowanie Wczoraj długo nie poczytałam , zasnęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts