Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

Yuka

ja na tej naszej zakrapianej imprezie nie doczytałam o luksferach w łazience:confused:

Co to oznacza " kabina z luksferami ", że w sensie będzie murowana cała z luksferów ?Proszę o dokładny opis pomysłu, bo coś mi świta , że to fajne może być. ;) Może do spapugowania.....:):) Jeśli nie masz nic przeciwko oczywiście. :wiggle:

Wiesz, w łazience kabina będzie tak jakby "domurowana" do łazienki półokrągła, no może zaokrąglona. Chodził mi po głowie pomysł, żeby całą ją wymurować z luksferów, tylko ta luksferowa ściana byłaby wymurowana od strony salonu;) Z tego prysznica tylko goście będą korzystać, ale nie wiem, czy narażać ich na taki stres;) Więc wpadliśmy na pomysł, żeby luksfery tylko w 2-3 wąskich rządkach wstawić. Nie wiem czy jasno się wyraziłam.... Ale wydaje mi się pomysł niezły. A jak wyjdzie- zobaczymy;) Jak masz ochotę na spapugowanie to bierz jak swoje;)

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moose , Edytka

Cieszę się , że podobają Wam się moje tynki.:)

Edyta wracaj , wracaj czekam z niecierpliwością co tam wywojujesz z fachmanami.

Emiluś

dziękuję za info w sprawie elewacji. Doceń męża za to , że dał się wykorzystać ;).może wykorzystaj inaczej :cool:

Yuka

na pewno fajna taka kabina półokrągła, domurowana.Jednak nie chciałabym z niej korzystać będąc Waszym gościem, Chyba bym się trochę wstydziała :).Piszesz "rządki" , znaczy w poziomie? Na jakiej wysokości? Czy też może w pionie? Byłabym za opcją poziomą. Na wysokości twarzy kąpiącego się delikwenta i na wysokości kolan lub niżej. Niech ma biedaczyna ( znaczy gość :D trochę prywatności. Wiem , wiem przez luksfery nic nie widać, ale ja chyba za duży wstydzioch jestem. ;)

Jednak coś mi chodzi po głowie., może coś wykombinuję.:)

Fajnie , że Mała zadowolona z przedszkola. Mamusia może z czystym sumieniem pracować :)

Trzymam kciuki żeby prace postępowały według harmonogramu :yes:

Jak już napisałam tamtego posta to tak sobie pomyślałam.:). Uważam , że to fajny pomysł. Pamiętaj tylko o umiarze w luksferach , żeby intymność była ;)

Wiesz , ja wzrokowcem jestem i tak naprawdę wiem czy mi się coś podoba jak zobaczę, a najlepiej jeszcze dotknę:)

jest możliwość zrobienia jakiejś wizualizacji?:):)