yuka 12.09.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Yuka ja na tej naszej zakrapianej imprezie nie doczytałam o luksferach w łazience:confused: Co to oznacza " kabina z luksferami ", że w sensie będzie murowana cała z luksferów ?Proszę o dokładny opis pomysłu, bo coś mi świta , że to fajne może być. Może do spapugowania.....:) Jeśli nie masz nic przeciwko oczywiście. Wiesz, w łazience kabina będzie tak jakby "domurowana" do łazienki półokrągła, no może zaokrąglona. Chodził mi po głowie pomysł, żeby całą ją wymurować z luksferów, tylko ta luksferowa ściana byłaby wymurowana od strony salonu;) Z tego prysznica tylko goście będą korzystać, ale nie wiem, czy narażać ich na taki stres;) Więc wpadliśmy na pomysł, żeby luksfery tylko w 2-3 wąskich rządkach wstawić. Nie wiem czy jasno się wyraziłam.... Ale wydaje mi się pomysł niezły. A jak wyjdzie- zobaczymy;) Jak masz ochotę na spapugowanie to bierz jak swoje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.09.2010 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Hejka Anusia Tynki piekne u Ciebie ....... a ja wracam do gry !!!!!!! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.09.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Moose , Edytka Cieszę się , że podobają Wam się moje tynki. Edyta wracaj , wracaj czekam z niecierpliwością co tam wywojujesz z fachmanami. Emiluś dziękuję za info w sprawie elewacji. Doceń męża za to , że dał się wykorzystać .może wykorzystaj inaczej Yuka na pewno fajna taka kabina półokrągła, domurowana.Jednak nie chciałabym z niej korzystać będąc Waszym gościem, Chyba bym się trochę wstydziała .Piszesz "rządki" , znaczy w poziomie? Na jakiej wysokości? Czy też może w pionie? Byłabym za opcją poziomą. Na wysokości twarzy kąpiącego się delikwenta i na wysokości kolan lub niżej. Niech ma biedaczyna ( znaczy gość trochę prywatności. Wiem , wiem przez luksfery nic nie widać, ale ja chyba za duży wstydzioch jestem. Jednak coś mi chodzi po głowie., może coś wykombinuję. Fajnie , że Mała zadowolona z przedszkola. Mamusia może z czystym sumieniem pracować Trzymam kciuki żeby prace postępowały według harmonogramu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 13.09.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Cześć atija zapomniałam wpaśc się przywitać po lekturze całego dziennika więc jestem Ale wy już daleko!kiedy u mnie tak będzie...? fajny ten wasz domek. a kominek to mnie się podoba identyczny. cos takiego będziemy robić kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.09.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Cześć Netka ani się obejrzysz a będziesz na naszym etapie. Chcielibyśmy się przeprowadzić w przyszłym roku w wakacje,jest to uzależnione od tego czy uda się sprzedać mieszkanie.Na wykończeniówkę kasy bankowej braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.09.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.09.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Cześć Przywitałam się i lecę. Musze popłacić rachunki, ale jeszcze tu zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.09.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Czyli w banku jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.09.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Noooo już wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.09.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Ania, ja z tymi luksferami myślałam o pasach w pionie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.09.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Jak już napisałam tamtego posta to tak sobie pomyślałam.. Uważam , że to fajny pomysł. Pamiętaj tylko o umiarze w luksferach , żeby intymność była Wiesz , ja wzrokowcem jestem i tak naprawdę wiem czy mi się coś podoba jak zobaczę, a najlepiej jeszcze dotknę jest możliwość zrobienia jakiejś wizualizacji?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.09.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Gdybym tylko umiała robić wizualiacje, to mogłabym się tym zawodowo zająć (w sensie projektowaniem...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.09.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 uhumm... przydałaby się Siostra projektantka, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.09.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 To coś takiego jak tutaj, tylko jeszcze węższe, w sensie te połówki w pionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.09.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Eeeee jak tak to w porządku. Możesz murować, będę się kąpać jak przyjadę Nie będę się wstydziała :D I tym sposobem siem do Cię wprosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.09.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 To ja Cię jeszcze nie zaprosiłam:bash::bash: Gapa ze mnie:bash::bash: Kiedy tylko chcesz:D:D:D to wpadaj (do mie) Tzn. jak już łazienka będzie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.09.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Masz mnie na wizytacji, jak już będzie kabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.09.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Już się cieszę na to spotkanie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.09.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 To buduj, buduj Kochaniutka, bo nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.09.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Buduję, buduję, oby tylko pogoda dopisywała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts