atija 18.09.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 A zdasz relację z tego budowania? Smutno mi , dzisiaj sobota a tu cisza. Imprezki nie ma z kim rozkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 19.09.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Ale się nadziało u Ciebie! Aż mi dech zapiera kiedy tak patrze na ten postęp. U mnie, wiesz sama, serce się rwie żeby w końcu zobaczyć co się dzieje a nie tylko słuchać relacji małża ;-( W tym tygodniu nie dam się wykiwać. Zapakuję Pitulka i siebie i każę się wieść na włości ! Tynki są miodzio. Rzeczywiście jak zobaczyłam to co miałaś na posadzkach to mi też serce stanęło na chwilę ale wszystko dobre co sie dobrze... U nas robi jeden dziadziuś i jego babcia sprząta od razu co on naśmieci. Robią tynki ręcznie i cenę tez mam chyba ok (garaż zrobił za 12 zeta a resztę za 15zeta za metr2 bez materiału) Ale z materiałe wychodzi nas jakieś 21 zł/m ... Tylko że u nas tych metrów od choinki i trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.09.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Witaj Papuch Ciesze się z Twojej wizyty. Regularnie zaglądam do Ciebie i podziwiam Pitulka U mnie się działo, to fakt. Ale u Ciebie działy się ważniejsze rzeczy. Dzielna jesteś, taaakiego Pitulka sobie sprawić, o resztę rodzinki zadbać i jeszcze dom budować. No, szacun normalnie . Czytałam o Babci i Dziadku i uśmiałam się po pachy:). Najważniejsze jednak , że dobrze robią i w miarę tanio. Moje tynki kosztowały 19 zł/m2 z materiałem, ale podobno miałam farta, bo to bardzo dobra cena. Jak już będziesz na tych włościach to napstrykaj fotek ile wlezie. i nie zapomnij o Pitulku. Jemu też pstrykaj. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.09.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Kurczę, dostałam powiadomienie na maila , że Emilus napisała mi komentarz. A tutaj ni widu , ni słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.09.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 witaj Aniu, nie było mnie dosłownie kilka dni a tu inna chałupka:)pieknie, faktycznie tynki super, no moja droga teraz sie zacznie prawdziwa przygoda z wykańczaniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 A zdasz relację z tego budowania? Smutno mi , dzisiaj sobota a tu cisza. Imprezki nie ma z kim rozkręcić Nie smutaj się:hug: A relację pewnie że zdam :D:D A co do imrezy to rozkręcimy jeszcze nie jedną;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 20.09.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Cześć Atija właśnie przeczytałam Twój dziennik- gratuluję tynków i cierpliwości Ja ze względu na "odmienny stan" z założenia się teraz nie denerwuję, ale Mąż wychodzi z siebie Powiedz mi proszę, bo próbuję oszacować koszt tynków u nas, ile u Was było m2 do tynkowania? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.09.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Hej tak na szybko, bo skończyłam pracę wcześniej , wpadłam coś zjeść i jedziemy rozejrzeć się za parapetami wewn. Beatko u nas było 513 m2 po 19 zł/m2 Yuka Już mi dzisiaj lepiej, chociaż przeziębiona jestem , że szok. Wydałam parę złotych i humor lepszy Zapłaciłam za materiał do ocieplenia poddasza, płyty KG, profile, folię i całą resztę . Na podłodze stryszku będą płyty OSB. Karollinka Ciesze się na ta wykończeniówkę. Aż sama jestem w szoku, bo ja przecież nie lubi po sklepach latać Martwi mnie tylko coraz cieńsza kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Anuś, zdrówka Ci życzę:D:D Wiesz, że na przeziębienie najlepszy jest RUMJANEK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.09.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 :D RUM to by się jeszcze znalazł, ale na Boga... skąd ja mam wytrzasnąć JANKA ?????:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 RUMKRZYŚ się nie zrymuje, nie ma siły.... Chociaż: RUM rozgrzeje KRZYŚ wyry..pie i po grypie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Nie uwierzysz, ale te same parapety wybrałyśmy ze znajomą, która ostatnio urządzała sobie mieszkanko:D:D:Da gdzie gres w takiej cenie kupiłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.09.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 : RUM rozgrzeje KRZYŚ wyry..pie i po grypie....:D:D no, to to już pozostawię bez komentarza :D:D Gres z Leroy Merlin a dziś widziałam identyczny u Koszałki za 20 zł/m2. tyle , że mieli wybór w kolorach. Był ładniejszy od naszego , bo taki w szarościach. Ale nic to ... mój był tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ja też muszę się rozglądać, może jakaś końcówka kolekcji mi się trafi... albo likwidacja czegoś... mam czas:mad: to mogę polować na okazje:rolleyes: Tym bardziej, że ja na ściany też potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.09.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 No coś Ty ???? TY TEż MASZ CZAS???/:mad: i też mąż Ci to powiedział?????:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Nie.... mąż też chciałby szybko, ale... tynkarz mówi, że pod koniec października wejdzie i będzie robił 3(!) tygodnie Potem wylewki.... muszą wyschnąć, żeby można było płytki kłaść i podłogówkę odpalić.... A zimę zapowiadają wczesną:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.09.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Idę spać. A z leczenia grypy Twoim sposobem nici bo Krzyś w pracy.... pozostał tylko RUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.09.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ooooo jaki fajny ten Twój mąż A czemu tak długo tynki będą robić? Ile masz tych metrów? W sumie rzeczywiście lepiej poczekać , aż wszystko ładnie wyschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 To rum sobie odpuść a rutinoscorbin albo inny fervex;) (jak to się pisze????) zaaplikuj:D:D:DDobranoc:)Może uda mi się jakieś fotki wybrać, żeby wstawić w dzienniczku.... pracuję nad tym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ooooo jaki fajny ten Twój mąż A czemu tak długo tynki będą robić? Ile masz tych metrów? W sumie rzeczywiście lepiej poczekać , aż wszystko ładnie wyschnie. Dlatego mnie to dziwi, bo w sumie prawie tyle co Ty ok. 530m:eek: Aż sprawdzałam w Twoim dzienniku ile robili u Ciebie.... Chyba facet coś ściemnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts