Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale się nadziało u Ciebie! Aż mi dech zapiera kiedy tak patrze na ten postęp. U mnie, wiesz sama, serce się rwie żeby w końcu zobaczyć co się dzieje a nie tylko słuchać relacji małża ;-( W tym tygodniu nie dam się wykiwać. Zapakuję Pitulka i siebie i każę się wieść na włości !

Tynki są miodzio. Rzeczywiście jak zobaczyłam to co miałaś na posadzkach to mi też serce stanęło na chwilę ale wszystko dobre co sie dobrze...

U nas robi jeden dziadziuś i jego babcia sprząta od razu co on naśmieci. Robią tynki ręcznie i cenę tez mam chyba ok (garaż zrobił za 12 zeta a resztę za 15zeta za metr2 bez materiału) Ale z materiałe wychodzi nas jakieś 21 zł/m ... Tylko że u nas tych metrów od choinki i trochę...

Witaj Papuch :wiggle:

Ciesze się z Twojej wizyty. Regularnie zaglądam do Ciebie i podziwiam Pitulka :)

U mnie się działo, to fakt. Ale u Ciebie działy się ważniejsze rzeczy.:wiggle: Dzielna jesteś, taaakiego Pitulka sobie sprawić, o resztę rodzinki zadbać i jeszcze dom budować. No, szacun normalnie ;).

Czytałam o Babci i Dziadku i uśmiałam się po pachy:). Najważniejsze jednak , że dobrze robią i w miarę tanio. Moje tynki kosztowały 19 zł/m2 z materiałem, ale podobno miałam farta, bo to bardzo dobra cena.

Jak już będziesz na tych włościach to napstrykaj fotek ile wlezie. i nie zapomnij o Pitulku. Jemu też pstrykaj.

Pozdrawiam serdecznie :)

Cześć Atija ;)

właśnie przeczytałam Twój dziennik- gratuluję tynków i cierpliwości :D Ja ze względu na "odmienny stan" z założenia się teraz nie denerwuję, ale Mąż wychodzi z siebie :D

Powiedz mi proszę, bo próbuję oszacować koszt tynków u nas, ile u Was było m2 do tynkowania?

dzięki :)

Hej

tak na szybko, bo skończyłam pracę wcześniej , wpadłam coś zjeść i jedziemy rozejrzeć się za parapetami wewn.

Beatko

u nas było 513 m2 po 19 zł/m2

Yuka

Już mi dzisiaj lepiej, chociaż przeziębiona jestem , że szok. Wydałam parę złotych i humor lepszy ;)

Zapłaciłam za materiał do ocieplenia poddasza, płyty KG, profile, folię i całą resztę . Na podłodze stryszku będą płyty OSB.

Karollinka

Ciesze się na ta wykończeniówkę. Aż sama jestem w szoku, bo ja przecież nie lubi po sklepach latać :jawdrop:

Martwi mnie tylko coraz cieńsza kieszeń ;)

: RUM rozgrzeje KRZYŚ wyry..pie i po grypie....:)
:D:D:D

no, to to już pozostawię bez komentarza :D:D:D

Gres z Leroy Merlin a dziś widziałam identyczny u Koszałki za 20 zł/m2. tyle , że mieli wybór w kolorach. Był ładniejszy od naszego , bo taki w szarościach. Ale nic to ...:) mój był tańszy

Ooooo jaki fajny ten Twój mąż :):wiggle:

A czemu tak długo tynki będą robić? Ile masz tych metrów?

W sumie rzeczywiście lepiej poczekać , aż wszystko ładnie wyschnie.

Dlatego mnie to dziwi, bo w sumie prawie tyle co Ty ok. 530m:eek:

Aż sprawdzałam w Twoim dzienniku ile robili u Ciebie.... Chyba facet coś ściemnia;)