Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niestety u mnie tez jest stan alarmowy. Mieszkam niedaleko ujścia Wisły do morza. Mam jednak nadzieję, że fala kulminacyjna opadnie zanim dotrze do mnie. No i zostaje jeszcze problem tzw cofki od morza w razie wiatrów z północy.

Trzeba być jednak dobrej myśli. Podczas ostatniej powodzi było groźnie, ale koniec końców rozeszło się po kościach. Może tym razem też się uda. :yes:

Podawane są tak naprawdę dwa terminy : wtorek i czwartek ale kto wie kiedy rzeczywiście nadejdzie? Wały naruszyły bobry, które robią sobie w nich gniazda. Są pod ochroną i nie mają tu wrogów naturalnych. Tam gdzie wiadomo o szkodach jakie poczyniły zostały naprawione, ale kto wie gdzie jeszcze wydrążyły jamy ? Nie chce mi się nawet myśleć, że może u nas wyglądac tak jak pokazuje telewizja

Sio, precz czarne myśli. przecież musi być dobrze.:yes::yes:

Ach niech mnie ktoś przytuli;) :hug:

Hejka Aniu tez Cie sciskam :hug::hug:i wysylam pozytywne fluidy ...... precz brudna wodo precz .... tyle juz biedulko wybudowalas , ze nic zlego nie moze sie stac , po prostu nie moze ............ :p:P:P.

Sila Siostr ......... :wave: i nasz taniec polamaniec pomoze

Buziaki i pisz prosze co u Was :hug:

Aneczka to jeszcze raz ja ........ wpadlam do Yuki i przeczytalam Wasze wpisy ..... nie wiem co powiedziec :hug::hug::hug:moge tylko usciskac Ciebie mocno i pomodlic sie za Kamilke , Boze przykro mi strasznie . Wiesz od czasu jak wyjechalam z Polski zmarlo kilka bardzo bliskich mi osob moj Tato , Dziadziu , Babcia , moja serdeczna sasiadka z bloku ............... ciagle nie moge w to uwierzyc zawsze jak mysle o Nich ( szczegolnie o Tacie i Babci ) to jakos tak samo sie placze ........... Moj Tato mial tylko 55 lat ......

Kurcze sorrki , ze taka prywate wypisuje u Ciebie :cry::cry::x:x..............

Buziaki i spadam juz bo zaczynam plakac , a wody to juz pod dostatkiem mamy :hug::hug::hug: