Edyta M 18.05.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 19.05.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Jakżem pisała, tak żem zrobiła- żeby nie było- mogłaś tak szerooookoo ramion nie otwierać Buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.05.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Otwieram , otwieram. A ramiona mam pojemne,mogę jeszcze szerzej;) Ciesze się, że tu jesteście:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.05.2010 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Zawsze bedziemy ................ to obietnica , a nie grozba :lol2: By By Siostra mojej Siostry Milego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.05.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Tylko usmieszki ????, a gdzie przytulaczki dla ZALANEJ inwestorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 21.05.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 ulalallalla, to zazdroszcze. Oj jak ja zazdroszcze,ale tak pozytywnie zazdroszcze . U mnie ciagle pada ;( . Ale trzymam kciuki za Ciebie jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.05.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Zbesztana przez Edytkę natentychmiast sie poprawiam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.05.2010 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Bożenko u Ciebie też będzie rósł domek, nawet się nie obejrzysz kiedy. Tylko musimy przegonić ten deszcz. No to tańce? :wave::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Cześć Anulka:hug:Postępy piękne, ale FOT-KI FOT-KI FOT-KI!!! Chcemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Zbesztana przez Edytkę natentychmiast sie poprawiam :hug: No to rozumiem !!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.05.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Cześć Kochana:hug:I Tobie zagraża Wielka Woda:confused: Miejmy nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.05.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Niestety u mnie tez jest stan alarmowy. Mieszkam niedaleko ujścia Wisły do morza. Mam jednak nadzieję, że fala kulminacyjna opadnie zanim dotrze do mnie. No i zostaje jeszcze problem tzw cofki od morza w razie wiatrów z północy. Trzeba być jednak dobrej myśli. Podczas ostatniej powodzi było groźnie, ale koniec końców rozeszło się po kościach. Może tym razem też się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.05.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Mam nadzieję, że się uda Kiedy jest spodziewana fala kulminacyjna u Ciebie?? Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby rozeszło się "po kościach":hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.05.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Podawane są tak naprawdę dwa terminy : wtorek i czwartek ale kto wie kiedy rzeczywiście nadejdzie? Wały naruszyły bobry, które robią sobie w nich gniazda. Są pod ochroną i nie mają tu wrogów naturalnych. Tam gdzie wiadomo o szkodach jakie poczyniły zostały naprawione, ale kto wie gdzie jeszcze wydrążyły jamy ? Nie chce mi się nawet myśleć, że może u nas wyglądac tak jak pokazuje telewizja Sio, precz czarne myśli. przecież musi być dobrze.:yes: Ach niech mnie ktoś przytuli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.05.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 :hug::hug: :hug::hug: Wystarczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.05.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Tak , :yes: dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Hejka Aniu tez Cie sciskam :hug:i wysylam pozytywne fluidy ...... precz brudna wodo precz .... tyle juz biedulko wybudowalas , ze nic zlego nie moze sie stac , po prostu nie moze ............ :P:P. Sila Siostr ......... i nasz taniec polamaniec pomoze Buziaki i pisz prosze co u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Aneczka to jeszcze raz ja ........ wpadlam do Yuki i przeczytalam Wasze wpisy ..... nie wiem co powiedziec :hug::hug:moge tylko usciskac Ciebie mocno i pomodlic sie za Kamilke , Boze przykro mi strasznie . Wiesz od czasu jak wyjechalam z Polski zmarlo kilka bardzo bliskich mi osob moj Tato , Dziadziu , Babcia , moja serdeczna sasiadka z bloku ............... ciagle nie moge w to uwierzyc zawsze jak mysle o Nich ( szczegolnie o Tacie i Babci ) to jakos tak samo sie placze ........... Moj Tato mial tylko 55 lat ...... Kurcze sorrki , ze taka prywate wypisuje u Ciebie :cry::x.............. Buziaki i spadam juz bo zaczynam plakac , a wody to juz pod dostatkiem mamy :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 24.05.2010 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 :wave: hej ANiu! Spakuj jednak za wczasu rzeczy, nie czekaj jak ci wszyscy ludzie na ostatnią chwilę, bo woda jest wielka.. Trzymam kciuki za wały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts