Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie Kochani.

Yuczka

nie krzycz ;) nie krzycz.:D Jestem . A wczoraj oddawałam się pracom okołoogródkowym. Niestety nie koło domku, tylko koło mieszkania. No bo dom to jest TAM. A mieszkanie TUTAJ. I wieczorem oglądałam tv i padłam.

Jesli chodzi o zgadywanie co mam jeszcze nowego , to wygrała Yuka. Zaraz pokażę zaczątki kafli w kotłowni.

Wełna zostaje tak jak jest. Zadecydował K. Mówi , że wystarczy biorąc pod uwagę deskowanie dachu i foli jest jakaś srebrna .Podobno odbijająca ciepło.

Ola

dziękuję za piękne słonko, czy to może kwiatek? Nieważne , grunt , że dzień był miły i słoneczny.:wiggle::D

Emilko

dobrze, że już jest dobrze , ;)

Hej Sipatka.

Jak to nie wiesz kiedy wypoczniesz? jak przyjdzie zima, a podobno to już niedługo. Grzebmy w ziemi , sadźmy i przesadzajmy, bo jeszcze za tym zatęsknimy jak znów zrobi się biało.

Jeszcze nie tęsknie za zimą , a jak ostatnio oglądałam zdjęcia oszronionych drzew to ...brrrrr ....piękne, ale ja jeszcze nie chcę

Ale, ale.... póki co mamy piękną złotą polską jesień :wiggle:

Witajcie Kochani.

Jesli chodzi o zgadywanie co mam jeszcze nowego , to wygrała Yuka. Zaraz pokażę zaczątki kafli w kotłowni.

Yes, yes, yes!!!!

A co było nagrodą w konkursie, bo przeoczyłam;)?

Aaaa, zdjęcia kotłowni;)

Pięknieje ten Twój domeczek z dnia na dzień:D:D:D

P.S. A jeżeli chodzi o rozmiar zdjęć to nie możesz zrobić edycji postu i powiększyć?;)

Oj tak piękna pogoda dzisiaj była. Siedziałam w słoneczku i żadnej chmurki na niebie nie było. Normalnie latem to bym padła z gorąca ale teraz to jeszcze sweterek na pleckach. Cóż nieubłaganie jest coraz zimniej. I nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie że ta zima to jakoś tak całkiem niedawno była a to lato takie króciutkie:cry:

Sipatka

specjalnie dla Ciebie. Zauważyłam juz na samym początku, że bardzo są podobni do siebie z Twoim Maksikiem

DSC03426..jpg

DSC03423..jpg

DSC03418..jpg

DSC03394..jpg

DSC03414..jpg

A to nasz Gratis. Niestety podwórkowy. A Gratis z racji tego , że go nie planowaliśmy mieć. Po prostu pewnej mroźnej zimy kilka lat temu, ktoś wyrzucił go z samochodu .:mad: Przyszedł do nas na podwórko i został. Taki sobie wesolutki GRATIS.

Tutaj wszedł do domu i chciał się zaprzyjaźnić z Suri, bo on bardzo przyjazny jest , ale ona tego nie doceniła. Napuszyła się , zaczęła warczeć ( ona , nie on :jawdrop: ) i uciekła zanim zdążyłam zrobić zdjęcie.

Dziękuję za zdjęcia.

A propos warczenia - skąd ja to znam! Mój Maksik też warczy ostatnio nawet za dużo i gada, zresztą nazwany został w weterynarii gadającym kotem. Teraz jak 3x dziennie dostaje leki i mu je podajemy to prowadzi z nami taką rozmowę - nnnieee nieeee nnnieeeee nieeee i kręci głową opluwając nasz lekami.

Niesamowicie są podobne nawet brzuszki. i takie ciemne umaszczenie.

Maksiczek teraz gania za pazurkami - Madziulka zrobiła takie rureczki na paluszki i macha nimi a kocio poluje.

Kot wciśnięty przy wideo - zarąbiste zdjęcie. Cała rodzina się uśmiała.

A Gratis to jest jakiś rasowy psinek - podobnego chciałabym mieć. Są bardzo mądre i pilnują stada. Stosowane do owiec.

Choć po ostatnich deszczach doszłam do wniosku, że powinnam mieć psa na szczudłach, żeby miał "podwozie" nieobłocone;)

Edytowane przez sipatka

Jeśli chodzi o Gratisa to mamy świadomość, że to nie jest taki sobie zwykły kundelek i rzeczywiście jest bardzo mądry. Nie mogę pojąć jak ludzie mogą wyrzucać psy :evil: Az żal , że nie może być na salonach. Czasami w telewizji są pokazywane prawie identyczne psy. Nawet plamki na łapkach mają jakby były ochlapane błotem.

To musicie uważać, bo jeszcze wam wyrzuci to wideo żeby łapki rozprostować, klusia jedna. Co do tycia to myślę, że nie powinniście się zbytnio obawiać. One raczej trzymają linię. Trochę utyje ale nie za dużo jak potrafią inne kanapowe kocury. Maksio choć utył i tak trzymał klasę, tylko mu worki obwisły i się śmialiśmy że sobie je kolanami obija. Teraz jest chudzinka, ale i tak - przepiękna chudzinka.