sipatka 03.10.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 No bardzo skromnie - nasze koty to szczyt piramidy klasowej - nie ma bardziej wytwornych kocurów niż syjamy. My naszego czasem nazywamy - Jaśnie pan hrabia. (czy raczy pan się przesunąć z naszej pościeli i się nią z nami podzielić - i słyszymy - mrrrrrr - warczy na nas).A twój uśmiechnięty pies ma sporo z border collie - tyle ile ze zdjęcia zdołałam zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.10.2010 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Suri robi to samo. Możemy EWENTUALNIE troszkę łóżka zająć, aczkolwiek niechętnie się usunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.10.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 U lalal idziecie jak pioruny............... domowo się robi...... jeszcze chwileczke jeszcze momencik i wyposażac bedziesz swój domeczek............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.10.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Cześć Ania A Ty juz z kafelkami lecisz No szybciutko idziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.10.2010 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Cześć Dziewczyny:D W domku rzeczywiście zaczyna robić się milutko. Z tymi kaflami to jednak tylko kotłownia , żeby piec wstawić. A i to po troszku , K kładzie, jak ma chwilkę. Także idzie to bardzo powolutku. Powiem Wam po cichutku, że był pan pomierzyć kuchnię i ma zrobić wstępny projekt. Nie wie ktoś gdzie jest jakiś luźny worek pieniędzy????? Pilnie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.10.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Cześć Dziewczyny:D W domku rzeczywiście zaczyna robić się milutko. Z tymi kaflami to jednak tylko kotłownia , żeby piec wstawić. A i to po troszku , K kładzie, jak ma chwilkę. Także idzie to bardzo powolutku. Powiem Wam po cichutku, że był pan pomierzyć kuchnię i ma zrobić wstępny projekt. Nie wie ktoś gdzie jest jakiś luźny worek pieniędzy????? Pilnie potrzebny.;) na końcu/początku tęczy... tak moja córcia mówi, ale uważaj ja też na niego czyham:rolleyes: U nas był ten problem że piec szybko trzebabyło wstawiać i kafli nie zdążyli ppołozyc, mówili, że jak będzie czas................ a tu czasu brakuje nadal, bo chłopaki na dworze robią............ przyjdzie zima to sobie w kotłowni i kafle położa8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 06.10.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Nie wie ktoś gdzie jest jakiś luźny worek pieniędzy????? Pilnie potrzebny. ja wiem .... ale nie powiem kafelki....ehh.. kiedy to u nas.... pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.10.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Cześć Dziewczyny:D W domku rzeczywiście zaczyna robić się milutko. Z tymi kaflami to jednak tylko kotłownia , żeby piec wstawić. A i to po troszku , K kładzie, jak ma chwilkę. Także idzie to bardzo powolutku. Ale przecież WAM SIĘ NIE SPIESZY Powiem Wam po cichutku, że był pan pomierzyć kuchnię i ma zrobić wstępny projekt. :jawdrop: Czyli co, jednak WAM SIĘ SPIESZY? Koniecznie pochwal się projektem:D:D:D Nie wie ktoś gdzie jest jakiś luźny worek pieniędzy????? Pilnie potrzebny. Podobno we Włoszech jakaś mega kumulacja znowu;) Worek pieniędzy do zgarnięcia:) A tak w ogóle to podobno pieniądze leżą na ulicy;) Trzeba tylko tę ulicę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 07.10.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 to i ja potrzebuję kasy... bankowa jakoś dziwnie szybko się kończy:cry: A z ulicy to moja córcia zbiera złote monety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.10.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Gęba mi się dzisiaj śmieje . Żeby nie uszy to dookoła głowy.... Mamy zamontowaną bramę garażową Nareszcie. Złote monety to i ja z ulicy zbieram, szkoda tylko , że złote to one są jedynie z koloru Bank dał tylko na stan deweloperski a gdzie dalej ?? Yuka Naprawdę nam się nie spieszy, ale ja nie lubię jak nic się nie dzieje, to sobie kuchnię obmyślam. Mam niecny plan, wykorzystam perfidnie pana. I to za jedyne 50 zł.Zrobi projekt, podpowie rozwiązania a ja jeśli nie będę miała kasy ( a raczej nie będę miała ) poszukam czegoś w Ikei. Teraz poznałam kilka ważnych zasad projektowania kuchni. Głównie chodzi mi oto jak rozmieścić meble, wymierzyć kafle i mieć choć blade pojęcie jakie kafle i ile kupić. Kolorystyka mebli jeszcze nieokreślona. Raczej pójdę w brązy. Nieoryginalnie bardzo, ale co tam. Netbet nie bądź taki, powiedz.. Tobie przecież nie potrzeba;). Tobie redakcja da za dziennik. I jeszcze sława, autografy, nadziany będziesz :D Agulka gdyby u mnie było już tak jak u Ciebie to kafli w kotłowni bym nie wymagała . Moim marzeniem jest przeprowadzić się tak jak Ty. Na gotowe,bez kurzu, i wykańczania i mieszkania jednocześnie.Żebym mogła tylko leżeć i pachnieć No , jeszcze kawkę na tarasie mogę popijać i winko . Martini :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 07.10.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Netbet nie bądź taki, powiedz.. Tobie przecież nie potrzeba;). Tobie redakcja da za dziennik. I jeszcze sława, autografy, nadziany będziesz :D ...no... z tego wszystkiego najbardziej mnie kręcą te trzy stówy za pubki. ( tak mniej więcej z naciskiem na mniej ..) mi tys potrzeba... nawet szukam sponsora za całuska ... za całuska to chętnych nie ma , ale za.......... są ehh.. było siem zaczynać budować??? ..ale jak zacznę już odwiedzać zakłady pracy w polsce jako przykładny stachanowiec... dostanę goździki... dzieci mi chleb i sól przyniesą, a caritas przyśle paczki - nie zapomnę o tobie.... .. podzielę siem tym co mam... pozdro attii NETbet'150%normy p.s. ....mało piszę, dużo piję... ale jak piję to piszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.10.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ..... dzieci mi chleb i sól przyniesą, a caritas przyśle paczki - nie zapomnę o tobie.... .. podzielę siem.. wiedziałam , że Ty swój chłop jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.10.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Atijka, bramy gratuluję szczerze:D:D:D My też dzisiaj wreszcie zamówiliśmy swoją A z panem od kuchni sprytny plan, oj sprytny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 07.10.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ...a ty wiesz co jest w tych paczkach???! ...chleb i sól ..... znaczy szkocka i .. .. szkocka... dbam o zdrowie, wiec nic złego bym nie zaproponował... , a przynajmniej niestosownego... polak nie wielbłąd - pić musi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.10.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Oj , Netbet jak ty wiesz o co w życiu chodzi. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.10.2010 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Dawaj koleżanko zdjęciówki bramy... szybciutko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.10.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Eeeee, Pani kochana brama cudniasta:D:D:D A ten uroczy kociak;) to siostry czy Twój???;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.10.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Brama świetna, kocio cudny, a Pan ze zdjęcia ma rozbiegane oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.10.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Yuka mały jest siostry, a duży mój osobisty AGP rozbiegane mówisz? nieee... lekko szkliste najwyżej , bo po paru toastach już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.10.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 No wiesz o którym mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts