Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

No bardzo skromnie - nasze koty to szczyt piramidy klasowej - nie ma bardziej wytwornych kocurów niż syjamy. My naszego czasem nazywamy - Jaśnie pan hrabia. (czy raczy pan się przesunąć z naszej pościeli i się nią z nami podzielić - i słyszymy - mrrrrrr - warczy na nas).

A twój uśmiechnięty pies ma sporo z border collie - tyle ile ze zdjęcia zdołałam zobaczyć.

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Dziewczyny:D

W domku rzeczywiście zaczyna robić się milutko. Z tymi kaflami to jednak tylko kotłownia , żeby piec wstawić. A i to po troszku , K kładzie, jak ma chwilkę. Także idzie to bardzo powolutku.

Powiem Wam po cichutku, że był pan pomierzyć kuchnię i ma zrobić wstępny projekt.

Nie wie ktoś gdzie jest jakiś luźny worek pieniędzy????? Pilnie potrzebny.;)

W domku rzeczywiście zaczyna robić się milutko. Z tymi kaflami to jednak tylko kotłownia , żeby piec wstawić. A i to po troszku , K kładzie, jak ma chwilkę. Także idzie to bardzo powolutku.

Powiem Wam po cichutku, że był pan pomierzyć kuchnię i ma zrobić wstępny projekt.

na końcu/początku tęczy... tak moja córcia mówi, ale uważaj ja też na niego czyham:rolleyes:

U nas był ten problem że piec szybko trzebabyło wstawiać i kafli nie zdążyli ppołozyc, mówili, że jak będzie czas................ a tu czasu brakuje nadal, bo chłopaki na dworze robią............ przyjdzie zima to sobie w kotłowni i kafle położa8-)

Ale przecież WAM SIĘ NIE SPIESZY;):p

:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Czyli co, jednak WAM SIĘ SPIESZY?;):p

Koniecznie pochwal się projektem:D:D:D

Podobno we Włoszech jakaś mega kumulacja znowu;) Worek pieniędzy do zgarnięcia:)

A tak w ogóle to podobno pieniądze leżą na ulicy;) Trzeba tylko tę ulicę znaleźć;)

Gęba mi się dzisiaj śmieje . Żeby nie uszy to dookoła głowy....:D

Mamy zamontowaną bramę garażową:wiggle: Nareszcie.

Złote monety to i ja z ulicy zbieram, szkoda tylko , że złote to one są jedynie z koloru :( Bank dał tylko na stan deweloperski a gdzie dalej ??

Yuka

Naprawdę nam się nie spieszy, ale ja nie lubię jak nic się nie dzieje, to sobie kuchnię obmyślam. Mam niecny plan, wykorzystam perfidnie pana. I to za jedyne 50 zł.Zrobi projekt, podpowie rozwiązania a ja jeśli nie będę miała kasy ( a raczej nie będę miała ) poszukam czegoś w Ikei. Teraz poznałam kilka ważnych zasad projektowania kuchni. Głównie chodzi mi oto jak rozmieścić meble, wymierzyć kafle i mieć choć blade pojęcie jakie kafle i ile kupić. Kolorystyka mebli jeszcze nieokreślona. Raczej pójdę w brązy. Nieoryginalnie bardzo, ale co tam.

Netbet

nie bądź taki, powiedz.. Tobie przecież nie potrzeba;). Tobie redakcja da za dziennik. I jeszcze sława, autografy, nadziany będziesz ;):D:D

Agulka

gdyby u mnie było już tak jak u Ciebie to kafli w kotłowni bym nie wymagała ;). Moim marzeniem jest przeprowadzić się tak jak Ty. Na gotowe,bez kurzu, i wykańczania i mieszkania jednocześnie.Żebym mogła tylko leżeć i pachnieć ;) No , jeszcze kawkę na tarasie mogę popijać i winko . Martini ;):D:D

Netbet

nie bądź taki, powiedz.. Tobie przecież nie potrzeba;). Tobie redakcja da za dziennik. I jeszcze sława, autografy, nadziany będziesz ;):D:D

...no... z tego wszystkiego najbardziej mnie kręcą te trzy stówy za pubki. ( tak mniej więcej z naciskiem na mniej ..);)

mi tys potrzeba... nawet szukam sponsora za całuska :rolleyes:... za całuska to chętnych nie ma , ale za.......... są :sick:

ehh.. było siem zaczynać budować???

..ale jak zacznę już odwiedzać zakłady pracy w polsce jako przykładny stachanowiec... dostanę goździki... dzieci mi chleb i sól przyniesą, a caritas przyśle paczki - nie zapomnę o tobie....:cool: .. podzielę siem tym co mam...

pozdro attii

NETbet'150%normy

p.s.

....mało piszę, dużo piję... ale jak piję to piszę....:p