atija 13.10.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 :rotfl: Ten kefir to się przyda , oj przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.10.2010 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Hejka Aniu Widze , ze tez " walczysz " na budowie ........ byle do wiosny Kochana Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.10.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witaj Edytko :wiggle: Dawno Cię u mnie nie było, ale wybaczam Zaraz lecę do Ciebie zerknąć czy daszek się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.10.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Wiem, wiem Znaczy się co ...?? Mam zakopać w ogródku????? No bez takich kochana... Chop wprawdzie je potrzebny w ogródku ale żeby zakopany...??? hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.10.2010 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witaj Edytko :wiggle: Dawno Cię u mnie nie było, ale wybaczam Zaraz lecę do Ciebie zerknąć czy daszek się robi. Robi sie , robi ...... BOGU dzieki i moim Frankom http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Edytko, widziałam , widziałam i cieszę się bardzo. Nie będzie domkowi już lało do środka. Będzie miał kapelutek Moose "Chop wprawdzie je potrzebny w ogródku ale żeby zakopany...??? hmmmm " po dogłębnym przemyśleniu w/w stwierdzenia, postanowiłam co następuje : Pozostawię bez zakopania w celu wykorzystania bez litości,. W ogródku i poza nim także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Pozostawię bez zakopania w celu wykorzystania bez litości,. W ogródku i poza nim także A cóż to za niecne myśli koleżance się kołaczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 15.10.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Przyszłam życzyć miłego weekendu i podziękować ( już ty dobrze wiesz za co ) Od dzisiaj pasuję Cię na mojego forumowego Anioła Stróża Całuje Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Pawciuniu Dziękuję i służę w razie jakby co. Na anioła mianujesz? Hmmm... ja to mało anielskie myśli mam raczej......zwłaszcza ostatnio Yuka co się dziwisz? Chłop na nocki pracuje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 A mój już drugą nockę z tatusiem spał będzie, ja z córą starszą.... Cóż, takie warunki lokalowe póki co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 :lol2: To tak nagradzasz męża za pracę na budowie???? No ładnie... ale żeby z tatusiem??? Nie mam nic złego na myśli oczywiście , tak tylko sobie wyobraziłam..W ogóle głupawka mnie dopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Jutro mu wynagrodzę:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Jeśli chodzi o warunki mieszkaniowe ...to rozumiem Cię dobrze. Co prawda żaden tatuś na nikogo w łóżku nie czeka. ale.... dwoje nastolatków za ścianą a my w pokoju przejściowym, który w dzień robi za salon a nocą za sypialnię . PRZERĄBANE Już nie możemy się doczekać własnej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 To tak jak ja....Sypialnia własna.... z łazienką....ehhh, już niedługo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Nasza bez łazienki, ale i tak się cieszę :yes: Bigos nastawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Skąd.... przepis dla Ciebie kleciłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Widziałam , widziałam. Dziękuję bardzo. nie omieszkam spróbować. Teraz idę sobie szklaneczkę naprawić, bo ktoś mi drinka wypił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 A o moją dba mój niezawodny największy skarb!!!:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.10.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Mój chyba boi się jednak tego ogródka no bo nie wykorzystania przecież i pojechał do Olsztynka. Samotny weekend mi się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Wpadnij do mnie:) Powyrywamy zmrożone aksamitki ( w ramach ogródkowego wykorzystywania;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts