atija 15.10.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Nie kuś, oj nie kuś........ Myślę , że i na to przyjdzie pora ,ale jeszcze nie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.10.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Samotny weekend mi się szykuje atija to jest nas dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.10.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 W kupie siła:). Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.10.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Czasem samotny weekend to fajny jest. Można ponadrabiać kobiece zaległości w różnych dziedzinach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.10.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Już mam męża w domku:yes: Dosłownie, w domku. Pojechał impregnować gres w kotłowni A w nagrodę zawiozę go później na mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.10.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Hejka Kobitki A co Wy tak bez tych swoich chlopow zyc nie mozeta ????!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.10.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 cześć Ania i dziewczynki:)ja tez spedzałam wekkendowe wieczory samotnie, mąż jezdzi na treningi siatki ale ja to uwielbiam. To jest jedyny czas który mam tylko dla siebie, długa kąpiel, maseczka, ulubiona gazetka, miodzio. Szkoda tylko że po całym tygodniu jestem umeczona i z tych luksusów korzystam może z godzine bo zaraz zasypiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.10.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Hejka Kobitki A co Wy tak bez tych swoich chlopow zyc nie mozeta ????!!!!!!! Możeta możeta KOleżanki mnie wczoraj wywlokły na piffko i jakoś dojść do się dziś nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.10.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Pewnie, że możeta. To czasami nawet wskazane , aby od nich odpocząć. Tak tylko w sobotę zazdrościłam Yuce , bo jej mąż robił drinki a ja musiałam podnieść doopsko i zrobić sobie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.10.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Cześć kobitki;)Ja też można powiedzieć, że bez m. cały weekend byłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.10.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 No tak, w dzień na budowę wygoniła, a w nocy do tatusia Ale dobry chłop, tez SKARB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.10.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Tylko zakopywać go nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.10.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Ja swojego też nie Co robiłaś ? byłaś na budowie pewnie. Co tam nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.10.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Oj, działo się... pierwszą niedzielę, odkąd kupiliśmy dzałkę pracowaliśmy (tzn, ja, to bardziej w rozjazdach byłam, ale m. teść, śfagier.....)Niemniej jednak padam na pyszczek i już w kierunku łóżeczka zmierzam......http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.10.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Hejka A miotełkę ładnie zaparkowałaś???:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.10.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Hejka:D Ładnie, ładnie, na szczęście nie musiałam walczyć o miejsce parkingowe, jak to codziennie pod blokiem się dzieje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.10.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Jutro rano przyjeżdża piec. Krzyś będzie miał nową zabawkę. Piły i kosiarki już mu się znudziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.10.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gifSuper!!! To jest prawidłowa kolejność!!! Przyszły chłodne, jesienne dni i zabawki z letnich zamieniają się na takie bardziej.... rozgrzewające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.10.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Cześć Aniu, witam się środowo Brak czasu powoduje, że zaniedbuje troszeczkę forum. Ale nastały chłodne ( brrrrr ) wieczory więc nic jak popijając ciepłą herbatkę nadrobiać zaległości Jak tam wasz piec, jest już zamontowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.10.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 No właśnie kochana, jak tam piec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts