atija 24.10.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Cokolwiek mnie uzdrowiło- chwała mu za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.10.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 A widzisz jak to jest ....... bezecenstwa sie wypisuje i wirusy wkradaja sie zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.10.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Witanko:)Jaki wirus???Dobrze, że już ok;)Aaaa, fajny piec i super tylny prawy profil inwestorkihttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2zlosc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.10.2010 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 (edytowane) Co tu się dziś dzieje na tym forum??? najpierw wywaliłam gały bo dostałam dopisek WIRUS DIZAJNU A teraz patrzę i nie ma? Zwidy jakieś miałam czy cuśśśś??? To nie zwidy, bo też widziałem:) Czy Wy macie piec bez podajnika? Edytowane 25 Października 2010 przez marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 25.10.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kotłownia super , gratuluję Właściwie to mam do Ciebie pytanko , otóż u nas będzie dokładnie takie wyposażenie kotłowni jak u Ciebie i jestem bardzo ciekawa ile wyszedł Cię cały osprzęt kotłowni bez robocizny ( gdybyś jeszcze mogła podać cenę pieca to w ogóle byłoby super ) A w ogóle to proszę o zdjęcie całej buźki a nie tylko profilu Pozdr Mojego Anioła Stróża Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.10.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kotłowania bardzo ładna Zawsze mam wrażenie, patrząc na takie instalacje, że zaraz zrobią frrr, zamigotają i zamienią się w rakietę kosmiczną Inwestorka też bardzo ładna:) Tylko tak skromnie z tego profilu tylnego pokazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.10.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Marjucha mamy podajnik ....w garażu . K. nie zdążył zafugować ściany za nim i na razie nie jest zamontowany. Dziś był Tomek i uroczyście odpalili potwora. Na razie tylko drewno dostaje do żarcia;) Tatarak http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif bo ja w ogóle bardzo skromna jezdem Rurki, rakieta... powiadasz? u nas jest MALUTKO rurek. Widziałam kotłownie, które wyglądały jak stacja kosmiczna Pawciuniu Mimo zaszczytnego tytułu jakim mnie uhonorowałaś, w tej kwestii niestety nie jestem w stanie Ci pomóc. Mamy firmę, która zajmuje się całością i nie znam cen poszczególnych etapów. Pamiętam coś jak przez mgłę, że cena pieca miała się wahać pomiędzy 7 500 a 8 000. Ale nie jestem w tym przypadku wiarygodna Yuczka A gdzie Ty była cały weekend? W domku? I co tam nowego? Jaki wirus pytasz? Ano pół forum miało dodany tytuł WIRUS DIZAJNU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.10.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Atijka, weekend to ja miałam bardzo... intensywny;)Oprócz tego co widziałaś u mnie to jeszcze urodziny mojej laseczki miałam więc "maleńką" imprezkę z tej okazji zorganizowałam i torcik nawet mojej nastolatce zrobiłam:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.10.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Tak naprawdę to zostawiłam kawałek dla Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 25.10.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Pawciuniu Mimo zaszczytnego tytułu jakim mnie uhonorowałaś, w tej kwestii niestety nie jestem w stanie Ci pomóc. Mamy firmę, która zajmuje się całością i nie znam cen poszczególnych etapów. Pamiętam coś jak przez mgłę, że cena pieca miała się wahać pomiędzy 7 500 a 8 000. Ale nie jestem w tym przypadku wiarygodna Oj zazdroszczę wygody , my mamy miejscowego hydraulika i wszystko kupujemy sami , ale za to mamy taniej Coś za coś . Ale kotłownia u Ciebie miodzio pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.10.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Hej, Atijka lazłam, lazłam i wreszcie dolałam... Mojej znajomej mama,które pochodzi zza wschodniej granicy, chodzi z laseczka i jak już się zasapie to zacjongajonc wschodnim akcsentem móóówi: łooj, ledwo doszła (z rosyjskim "łłł") Gratulacje: piec jak malowanie, drzwi i brama garażowa też. Nie czepiaj się więc małża, że nie tę ścianę Ci kafelkował, tylko pokazuj kolejne etapy, bo lubię oglądac tę Waszą budowę, a jeszcze bardziej lubię czytać Twój dziennik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.10.2010 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Oj zazdroszczę wygody , my mamy miejscowego hydraulika i wszystko kupujemy sami , ale za to mamy taniej Coś za coś . Ale kotłownia u Ciebie miodzio pozdrawiam Z tym taniej to nie zawsze jest tak. Firma często ma dużo wyższe rabaty jako stały odbiorca. U mnie kotłownię robiła ta sama firma co u Atija(i). Wszystkie materiały były w uzgodnionej cenie i gdybym miał sam je kupić plus zapłacić jakiemuś hydraulikowi to nie zmieściłbym się w kwocie jaką zapłaciłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 26.10.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Z tym taniej to nie zawsze jest tak. Firma często ma dużo wyższe rabaty jako stały odbiorca. U mnie kotłownię robiła ta sama firma co u Atija(i). Wszystkie materiały były w uzgodnionej cenie i gdybym miał sam je kupić plus zapłacić jakiemuś hydraulikowi to nie zmieściłbym się w kwocie jaką zapłaciłem. Pozdrawiam Witaj Masz rację z tym co mówisz o rabatach dla hydraulików , my zrobiliśmy 2 wyceny w firmach hydraulicznych , jedna była z polecenia druga nie i niestety ich wyceny znacznie przewyższały założone przez nas wydatki na ogrzewanie . Napisałam że wszystko sami kupujemy i chyba źle to określiłam bo to wygląda tak że nasz hydraulik zamawia cały potrzebny towar z zapasem , a my go przywozimy (hydraulik jest nie mobilny;)) To co zostanie zwracamy do sklepu i wtedy oni przeliczają ile towaru w rzeczywistości zabraliśmy i wystawiają nam FV) Oczywiście z racji tego że nasz hydraulik zamawia cały towar i jest stałym klientem my dostajemy rabat P.S. Gratuluję pięknego domu i wspaniałej rodziny Twój dziennik śledziłam na bieżąco w trakcie budowy Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.10.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witaj Masz rację z tym co mówisz o rabatach dla hydraulików , my zrobiliśmy 2 wyceny w firmach hydraulicznych , jedna była z polecenia druga nie i niestety ich wyceny znacznie przewyższały założone przez nas wydatki na ogrzewanie . Napisałam że wszystko sami kupujemy i chyba źle to określiłam bo to wygląda tak że nasz hydraulik zamawia cały potrzebny towar z zapasem , a my go przywozimy (hydraulik jest nie mobilny;)) To co zostanie zwracamy do sklepu i wtedy oni przeliczają ile towaru w rzeczywistości zabraliśmy i wystawiają nam FV) Oczywiście z racji tego że nasz hydraulik zamawia cały towar i jest stałym klientem my dostajemy rabat P.S. Gratuluję pięknego domu i wspaniałej rodziny Twój dziennik śledziłam na bieżąco w trakcie budowy Pozdrawiam Anka No proszę czego ja się tu dowiaduję. To już chyba ze cztery osoby czytały mój dziennik:) Ostatnio się zastanawiam czy jest sens go aktualizować ale chyba pociągnę temat aż zrobię elewację i wtedy go zamknę. Dziękuję za gratulacje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 26.10.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 No proszę czego ja się tu dowiaduję. To już chyba ze cztery osoby czytały mój dziennik:) Ostatnio się zastanawiam czy jest sens go aktualizować ale chyba pociągnę temat aż zrobię elewację i wtedy go zamknę. Dziękuję za gratulacje i pozdrawiam Jakie zastanawiam ? Hę ? Koniecznie aktualizuj swój dziennik , bo zdecydowanie jeden z lepszych na forum Poza tym bardzo dużo zrobiliście sami , także pełen szacun Aż sobie idę go przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.10.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Marjucha Ani mi się waż zamykać dziennik. :mad:Ja chcę zobaczyć jak Pawełek rośnie. No właśnie, gdzie nowe foty? Yuka torcik pyszny. Dziękować, dziękować Lidka Cieszę się, że dojszłaś Sęk w tym, że K kafelkował TĄ ścianę. Tylko , że wszystko rozgrzebane, nic nie skończone a on w pracy. Piec stoi na niezafugowanej podłodze, na dwóch ścianach nie ma kafli. Wiem, wiem ...oszczędności wynikające z niezatrudniania kafelkarza MUSZĄ mieć swoje konsekwencje. Nic więc nie mówię , chociaż mnie nosi. Za tydzień zaczyna się robić poddasze. Wchodzi ekipa. ....Chociaż to też Małż sam chciał robić Wyperswadowałam mu to, chciałabym mieć męża jeszcze długie lata. A tym tempem to on długo nie pociągnie. W nocy praca za kółkiem, parę (3 lub 4) godzin snu, dłubanie na budowie i znów za kółko. WYRAZIŁAM KATEGORYCZNY SPRZECIW. i koniec i kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.10.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 ....Chociaż to też Małż sam chciał robić Wyperswadowałam mu to, chciałabym mieć męża jeszcze długie lata. (...) WYRAZIŁAM KATEGORYCZNY SPRZECIW. i koniec i kropka Mój to w ogóle miał genialny pomysł, że sam(!) dom wybuduje (no, może z pomocą taty).... I też mu to wybijać z głowy musiałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.10.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 To jakaś częsta przypadłość - Mój też stwierdził, że najlepiej to on ten dom sam zbuduje. Cały. No może weźmie koparkę do fundamentów i górali do więźby. Bo przecież nikt nie zrobi porządniej. Zaprotestowałam, bo po pierwsze chciałabym się nim cieszyć jeszcze długie lata. A po drugie nie chciałabym na ten dom czekać ćwierć stulecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.10.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Fajne pomysły mieli wasi mężowie. Mój nawet nie napomknął, że sam......... Jest bardzo kochany ale w sprawach manualnych to totalny gapcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.10.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Krzyś też chciał SAM murować. I też pewnie trwałoby to ćwierć wieku Pomału dociera do niego , że ma tylko dwie ręce i nie można być z jedną du....pą w kilku miejscach.On ma zarabiać , żeby było na wykonawców i niech każdy zajmie się swoją robota. Żeby chociaż nie musiał pracować za kółkiem to może bym przymknęła oko. Ale to niebezpieczne dla niego i innych ,niewyspany i przemęczony kierowca. Sipatka twój małżonek na pewno jest rozsądny. Nie wszyscy muszą mieć aspiracje na Boba Budowniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts