sipatka 26.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Dzięki atijko. Małżuś czasem jest aż za rozsądny trochę szaleństwa by mu się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.10.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Sipatka, mówić może i nie mówił, ale jak trza było to zakasał rękawy i wzął się do roboty, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.10.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Sipatka, mówić może i nie mówił, ale jak trza było to zakasał rękawy i wzął się do roboty, nie? No wziął, wziął nie miał wyjścia co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 26.10.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 nie można być z jedną du....pą w kilku miejscach. :rotfl:dobre , pierwszy raz spotykam się z takim określeniem . Ale to niebezpieczne dla niego i innych ,niewyspany i przemęczony kierowca. Masz świętą rację , poza tym w tym całym młynie jakim jest budowa łatwo zapomnieć o tym co najważniejsze. Taki maraton z pracy do pracy bez chwil na odpoczynek może się odbić na zdrowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.10.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 (edytowane) Sipatka To chwalić chłopa, chwalić. A szaleństwo? No cóż... nie każdy lubi. Ważne, żeby był oparciem i przyjacielem. A jak chcesz poszaleć to z koleżankami do pub -u. Tylko kukułki nie udawać proszę. :rotfl:Znów mi się przypomniało :D:D Od Lidki sobie skopiowałam , bo jest .... same oceńcie cała prawda o pomysłach kobiet... ..Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi kolezankami. Powiedziałam mojemu męzowi, ze wroce o połnocy. 'Obiecuje ci kochanie, nie wroce ani minuty pozniej'- powiedziałam i wybyłam. Ale. impreza byla cudowna!!! Drinki, balety, znow drinki, znow balety, i jeszcze więcej drinkow, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie!!!!.. Kiedy wrociłam do domu była 3 nad ranem. Wchodze do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słysze tą wscieklą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowalam, ze moj maz się obudzi przy tym kukaniu, dokonczyłam sama kukac jeszcze 9 razy... Bylam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaz pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do glowy - po prostu uniknęłam awantury z męzem...!!!!!! Szybciutko połozyłam się do łozka, mysląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha!!!!!! .Rano, podczas śniadania, mąz zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, ze o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. 'Oh, jak dobrze, jestem uratowana....' - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. Moj maż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: 'Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką'. Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: 'Taaaak???? A dlaczego, kochanie?' A on na to: Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O kurwa!!!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nadepnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać........ Edytowane 26 Października 2010 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 26.10.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Za tydzień zaczyna się robić poddasze. Wchodzi ekipa. .... O SUPER GRATULUJĘ wreszcie się doczekałaś To teraz już całkiem domowo będzie u Ciebie . A ja dzisiaj zamówiłam wełnę mineralną na ocieplenie i folie paroizolacyjną i powoli sami będziemy ocieplać A później będę buszować w poszukiwaniu tanich profili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.10.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 A ja jak dzisiaj byłam na budowie, to przypomniało mi się AB Rh+, ale nie odważyłam się panom (7 dachowców + 2 tynkarzy) tego opowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.10.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Czytam to kolejny raz i znów ryczę ze śmiechu http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.10.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Oki kukułki udawać nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keea 27.10.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Witam! Fajnie się czyta Twój dziennik.. Lekko i przyjemnie.. Mam pytanko.. Jakiej firmy i jakich gabarytów jest piec? My mamy małą kotłownię i szukamy czegoś wąskiego.. najlepiej pod wymiar robionego.. Pozdrawiam serdecznie, Justyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.10.2010 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Witam Justynko w moich skromnych progach. Cieszę się, że moje bazgroły dobrze Ci się czyta Jeśli chodzi o piec to jest taki Heitztechnik Q Eco Duo tylko u nas podajnik będzie z drugiej strony. Więcej na temat tego pieca znajdziesz tutaj www.heiztechnik.pl wymiarów dokładnych nie znam , ale jak będę na budowie to zmierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 31.10.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 pisałaś niedawno Aniu, że żałujesz, że dzień nie ma ani jednej godziny więcej.....a ku ku... dziś miał ...... i dzięki temu może znalazłaś chwilę aby zajrzeć do mnie....dzięki... U Was też widzę ogromne postępy.....mimo, że mąż z tych co to mu nie śpieszno...ale to tylko pozory - pewnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.11.2010 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Aniu ......... http://img340.imageshack.us/img340/2162/znicz.jpg Uploaded with ImageShack.us :hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.11.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Aniu ja u Ciebie bywam regularnie, tyle, że nic mądrego nie mam do powiedzenia to milczę. Edytko dziekuję. Dziś jest dzień zadumy, a dla mnie szczególnie. Ciągle nie mogę się pogodzić z odejściem moich dziewczynek. Dziś mama Justynki, przyjaciółki Kamili robiła zdjęcia ich grobów. Powiedziała, że chce zakończyć album ze zdjęciami córki. Łzy same mi popłynęły, bo nie takie zdjęcia powinny tam być. Za kilka lat powinniśmy do albumu wkładać zdjęcia ślubne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.11.2010 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Atijka .......... Brak slow ......... tylko ZADUMA , jestem z Toba Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Aniu wpadłam się przywitać i melduje że nadrabiam komentarze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.11.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Atijka, myślałam wczoraj o Was:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.11.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witaj Karollinko nadrabiaj , nadrabiaj na zdrowie:) U Ciebie i tak się więcej dzieje niż u mnie Yuka, Edytka Co ja bym bez Was zrobiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.11.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Atijko ja też zaglądam, tylko nie zawsze mam co napisać to choć pomilczę z Tobą troszeczkę.Całuski Ci dzisiaj przesyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.11.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Atijo, nie znam szczegółów tragedii, która Cię dotknęła, ale serdecznie współczuję i przesyłam ciepłe pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts