BeataWojtek 03.11.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.11.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Na lepszy nastrój działa usmiech innych http://lh3.ggpht.com/_Vv66_8bt7h4/TNEA-a5wJ2I/AAAAAAAAAfk/45bw4-Usvcg/s912/P1160471.JPG Pomogło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.11.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Marjucha, mnie - tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.11.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Dziękuję Wam wszystkim, Kochani. Marjucha, Pawełek jest cudowny. Uśmiech dziecka jest dobry na wszystkie smutki. A taki uśmiech to już w ogóle. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.11.2010 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Na lepszy nastrój działa usmiech innych http://lh3.ggpht.com/_Vv66_8bt7h4/TNEA-a5wJ2I/AAAAAAAAAfk/45bw4-Usvcg/s912/P1160471.JPG Pomogło? Marjucha ...... Jak dla mnie to lek na wszystkie dolegliwosci ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.11.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Nie sposób się nie uśmiechnąć na widok tak przemiłego buziaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.11.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ja tam się chwalę ale mam tak na codzień To naprawdę daje powera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.11.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Maluch jest cudny!!!! Śmieje się całym sobą:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.11.2010 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Żeby nie uszy to dookoła głowy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.11.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Puk, puk, gdzieś Ty?Potrzebujesz czegoś, co poprawi nastrój? http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/27471.jpg Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.11.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Yuka Siostro moja forumowa. jak Ty mnie dobrze znasz. Zbierałam się do kupy. Wspomnienia......Emocje mi się rozszalały i nastrój był taki, że lepiej się ludziom nie pokazywać. Wróciłam właśnie z mszy za Dziewczynki. Dziś mijają dwa lata i trzy miesiące.I jeszcze listopad, którego szczerze nie lubię. Troszkę mi lżej, ale na jak długo nie wiem. Mam taką huśtawkę nastrojów, że sama siebie nie lubię. Ale staram się i trzymam pion. W razie czego patrzę sobie na Marjuchowego Pawełka i mi się weselej robi:) Ciastko pyszne, właśnie szarlotkę lubię najbardziej. I jeszcze serniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.11.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Atijka:hug: A ja właśnie szukam płytek na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.11.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Uściślij proszę, na podłogę gdzie? Kuchnia , salony czy jeszcze gdzie indziej. ? Do dziennika muszę lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.11.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Nie, no co Ty, w dzienniku nic;) A podłogę chcę jednakową na całym parterze, kuchnia, jadalnia, holl, korytarz, część salonu... to jedna powierzchnia jednakowych płytek... Coraz bardziej skłaniam się do gresu polerowanego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 08.11.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Cześć Kochana Widzę że dopadła Cię jesienna depresja, a jak by tego było mało to jeszcze tragedia rodzinna , która nie daje zapomnieć .............. Hmm jak ja to znam .......... W naszej rodzinie wydarzyła się bardzo podobna tragedia, 6 grudnia miną trzy lata Kuzynka mojego męża szła z koleżanką na roraty ,kiedy pędzący samochód wjechał wprost na nią ,zginęła na miejscu, jej koleżance udało się odskoczyć ......kierowca nawet się nie zatrzymał , uciekł Po dwóch godzinach od wypadku kierowca zgłosił się na policję , o ironio to była ich sąsiadka mieszkająca po drugiej stronie ulicy .( dziewczyna z którą ja chodziłam do podstawówki ,do tej samej klasy) Gabrysia zginęła mając 13 lat w Mikołaja, samochód zabił ją może 100 metrów od domu . Jej rodzice do dzisiaj nie otrząsnęli się z tej tragedii, do dzisiaj nie mogą się pogodzić z tą stratą. Odwiedzając groby na wszystkich świętych zawsze dopada nas głębsza refleksja nad tym co się stało , wspomnienia powracają . Nie mogę powiedzieć że wiem dobrze co czujesz , bo tak naprawdę nie wiem , w Twoim przypadku to była niezwykle bliska więź ,córka Twojej siostry ,którą kochałaś jak własną . Gabrysia była "tylko" kuzynką , którą znaliśmy od dziecka, która mieszkała w tej samej wsi , ale gdy ginie dziecko nie ważne czy spokrewnione czy nie to nawet największemu twardzielowi płyną łzy . Trzymaj się Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 08.11.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Kurcze Ania ale u Ciebie przystojniak zagościł Uśmiech ma powalający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.11.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) Trzymam się Pawciuniu, trzymam. W dużej mierze właśnie dzięki Wam. . To straszne , co opisałaś. Nie zdajemy sobie sprawy ile jest nieszczęścia na tym świecie, dopóki nie dotknie nas osobiście. A Pawełek cudny , prawda? Yuczka, a masz już jakieś typy konkretne? Fotki może?Polerowany to taki błyszczący? Mi się taki podoba, ale najlepiej, żeby nie było na nim widać kurzu. Nie chcę latać dwa razy dziennie z mopem. Nawet raz dziennie nie chcę. No, mogę ewentualnie dwa razy w tygodniu. Jak znajdziesz takie cudo to daj namiary. A... i jeszcze , żeby ceny nie miało z kosmosu. Hmmmm.... takie rzeczy to chyba tylko w ERZE.... Edytowane 8 Listopada 2010 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.11.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Tak polerowany to taki błyszczący:D Zastanawiam się nad tym: http://www.lazienkomania.pl/data/gfx/pictures/medium/2/0/26302_4.jpg Też nie mam zamiaru codziennie z mopem latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.11.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Pikne takie płyteczki. Chciałabym takie w holu na dole , żeby wjeżdżały aż pod kominek w salonie. Dalej panele . Ale czy ABY NA PEWNO NIE WIDAĆ NA NICH BAŁAGANU???? Kto takie ma i poleca ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.11.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 (edytowane) Powiem Ci Atijka, że ile ludzi, tyle opini:D:D:D Ja mam tak, że już chę kupić, a za chwilę wymiękam i boję się.... Ale baaardzo mi się podoba i chyba jednak się zdecyduję EDIT: Zapomniałam Ci napisać, że cudnie poddasze się prezentuje:D:D:D Czekam na więcej fotek Edytowane 11 Listopada 2010 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts