Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na lepszy nastrój działa usmiech innych

http://lh3.ggpht.com/_Vv66_8bt7h4/TNEA-a5wJ2I/AAAAAAAAAfk/45bw4-Usvcg/s912/P1160471.JPG

Pomogło?

Marjucha ......

Jak dla mnie to lek na wszystkie dolegliwosci .......

Yuka :D Siostro moja forumowa.

jak Ty mnie dobrze znasz. Zbierałam się do kupy. Wspomnienia......Emocje mi się rozszalały i nastrój był taki, że lepiej się ludziom nie pokazywać.

Wróciłam właśnie z mszy za Dziewczynki. Dziś mijają dwa lata i trzy miesiące.I jeszcze listopad, którego szczerze nie lubię.

Troszkę mi lżej, ale na jak długo nie wiem. Mam taką huśtawkę nastrojów, że sama siebie nie lubię.;) Ale staram się i trzymam pion. W razie czego patrzę sobie na Marjuchowego Pawełka i mi się weselej robi:)

Ciastko pyszne, właśnie szarlotkę lubię najbardziej. I jeszcze serniczek :yes:

Cześć Kochana

Widzę że dopadła Cię jesienna depresja, a jak by tego było mało to jeszcze tragedia rodzinna , która nie daje zapomnieć ..............

Hmm jak ja to znam ..........

W naszej rodzinie wydarzyła się bardzo podobna tragedia, 6 grudnia miną trzy lata

Kuzynka mojego męża szła z koleżanką na roraty ,kiedy pędzący samochód wjechał wprost na nią ,zginęła na miejscu, jej koleżance udało się odskoczyć ......kierowca nawet się nie zatrzymał , uciekł

Po dwóch godzinach od wypadku kierowca zgłosił się na policję , o ironio to była ich sąsiadka mieszkająca po drugiej stronie ulicy .( dziewczyna z którą ja chodziłam do podstawówki ,do tej samej klasy)

Gabrysia zginęła mając 13 lat w Mikołaja, samochód zabił ją może 100 metrów od domu .

Jej rodzice do dzisiaj nie otrząsnęli się z tej tragedii, do dzisiaj nie mogą się pogodzić z tą stratą. Odwiedzając groby na wszystkich świętych zawsze dopada nas głębsza refleksja nad tym co się stało , wspomnienia powracają .

Nie mogę powiedzieć że wiem dobrze co czujesz , bo tak naprawdę nie wiem , w Twoim przypadku to była niezwykle bliska więź ,córka Twojej siostry ,którą kochałaś jak własną .

Gabrysia była "tylko" kuzynką , którą znaliśmy od dziecka, która mieszkała w tej samej wsi , ale gdy ginie dziecko nie ważne czy spokrewnione czy nie to nawet największemu twardzielowi płyną łzy .

Trzymaj się Aniu :hug:

Trzymam się Pawciuniu, trzymam. W dużej mierze właśnie dzięki Wam. :hug:.

To straszne , co opisałaś. Nie zdajemy sobie sprawy ile jest nieszczęścia na tym świecie, dopóki nie dotknie nas osobiście.

A Pawełek cudny , prawda? :D

Yuczka, a masz już jakieś typy konkretne? Fotki może?Polerowany to taki błyszczący? Mi się taki podoba, ale najlepiej, żeby nie było na nim widać kurzu. Nie chcę latać dwa razy dziennie z mopem. Nawet raz dziennie nie chcę. No, mogę ewentualnie dwa razy w tygodniu. Jak znajdziesz takie cudo to daj namiary. A... i jeszcze , żeby ceny nie miało z kosmosu. Hmmmm.... takie rzeczy to chyba tylko w ERZE....;)

Edytowane przez atija

Powiem Ci Atijka, że ile ludzi, tyle opini:D:D:D Ja mam tak, że już chę kupić, a za chwilę wymiękam i boję się.... Ale baaardzo mi się podoba i chyba jednak się zdecyduję:D

EDIT: Zapomniałam Ci napisać, że cudnie poddasze się prezentuje:D:D:D

Czekam na więcej fotek

Edytowane przez yuka