Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ooo i kolejna wspólna cecha:)

Przeczytałam gdzieś, chyba u Agi Jeżykowej w komentach, że są takie płyteczki LARGO MILO. Wyglądają na czyste, choć wcale nie są. Takie chcę. na taras, a jak się nadają to do wiatrołapu też. Ale hol na dole to wolałabym, żeby błyszczał ;)

http://www.galeriadom.pl/plytki-ceramiczne/largo-milo-tarasy-plytki-podlogowe-plytki-ceramiczne

podoba mi się beż i brąz

Widzę że u Ciebie ocieplenie ruszyło pełną parą :)

Akurat ta robota ma taki plus że idzie naprawdę szybko

Szkoda że tylko dwa zdjęcia , ale nie dziw się synowi w tym wieku są inne priorytety :D

U Ciebie na zdjęciach wełna i sznurki wyglądają jak od linijki , bo u nas to masakra :oops: ale co tam grunt ze się dobrze trzyma ;)

Pozdrawiam

Sama siedzę....Chyba zrobię sobie drinka. Ale tak samej pić? eh... chyba pójdę po lusterko ;):D:D

Kurcze , ja też siedzę sama , no z psem .

Misiek miał mieć dzisiaj wolne a podli ludzie wysłali go w mini- delegację i wróci w nocy :cry:buuu

Przed chwilą właśnie uraczyłam się zimnym Lechem :oops:sama , chociaż nie , moja psina też się dopominała więc odstąpiłam jej odrobinkę :roll:

wczoraj miałam "wpaść" do was, ale łeb mi pękał po ciężkim dniu...

Gresu polerowanego bym nie załozyła za zadne skarby - no chyba że miałabym sprzątaczkę... po myciu takiego gresu trzeba latać z froterką. W salonie moze latwiej utrzymac czystośc, ale w kuchni życzę powodzenia...:D Ale za to wygląda ślicznie :D

No i właśnie tej froterki boję się jak ognia. Na sprzątaczkę mnie nie stać, a ja ogólnie leniwiec jestem ;)

Koleżanka ma jakieś takie płytki błyszczące w kuchni i salonie. Wyglądają ładnie i mówi , że nie są takie straszne w utrzymaniu czystości. Ale te jej nie są całkiem gładkie. Jak u niej będę to zapytam co to. Ale może nie pamiętać , bo mieszkają już jakiś czas.

Gres polerowany jest cuudny. Szkoda , że w zestawie nie ma pani sprzatającej;)

cześć Aniu, czytałam Twoje przygody z tynkarzami i przykre jest to, ze nawet na krok nie można zostawić fachowców sam na sam z robotą. Nad wszystkim trzeba czuwać, na wszystkim sie znać, pilnowac jak małe dzieci i pokazywac palcem co i jak maja robic. Dla nich najważniejsze to zrobic i wziąć kasę a jakość ma tu drugorzędne znaczenie i najlepiej żeby inwestor był głupi i slepy i niczego sie nie czepiał. ZGROZA.

My tez mamy nienajlepsze doświadczenia z wykonawcami i mój mąż stwierdził że tynki to poważna sprawa i zrobi sam:) a on z takich że jak sie czegoś podejmie to robi to na 1200%

My właśnie byliśmy ślepi i głupi.;)

Ale nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem. Są jakie są. Trzeba będzie pomęczyć się z gładziami. mam nadzieję, że szwagier będzie w Polsce i je zrobi.

No cóż , Pan Tynek był bardzo zachwalany na białej liście. I przecież sama na własne oczy widziałam jego pracę u znajomych. Naprawdę było ładnie.

Jakie są wnioski ? Niektórzy wolą iść w ilość niż jakość. Za dużo wziął zleceń i musiał się spieszyć.

Karollinko

szacun dla męża. Wydaje mi się , że nie jest łatwo samemu wytynkować cały dom. :)

masz racje Aniu, nie ma co sie nad tym rozwodzic bo to w końcu robota zrobiona nie bardzo dokladnie a nie całkiem spartaczona. teraz poprostu bedziesz musiała szwagra bardziej przypilnowac przy gładziach:) najważniejsze że da sie to zamaskować.

A no,, mój mąż to wariat, ale w takim pozytywnym słowa znaczeniu i w sumie to ma racje, że sam zrobi najlepiej. Najwyzej dłuzej mu sie zejdzie ale zrobi, własciwie taki ma plan:) Zacznie od garderoby i kotłowni i jak dobrze mu pojdzie to dalej poleci, jak nie to niestety trzeba bedzie brac ekipe.