AGP 11.11.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Juka, a nie trzeba przy nich ciągle na mopie jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.11.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 No... od mopa to smugi ponoć zostają.... Ja mam nadzieję odkurzać je standardowo, a na mopie to 1, góra 2 razy w tygodniu:D:D:D Nie jestem fanatyczką sprzątania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.11.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 ooo i kolejna wspólna cecha:) Przeczytałam gdzieś, chyba u Agi Jeżykowej w komentach, że są takie płyteczki LARGO MILO. Wyglądają na czyste, choć wcale nie są. Takie chcę. na taras, a jak się nadają to do wiatrołapu też. Ale hol na dole to wolałabym, żeby błyszczał http://www.galeriadom.pl/plytki-ceramiczne/largo-milo-tarasy-plytki-podlogowe-plytki-ceramiczne podoba mi się beż i brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.11.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Te moje w kotłowni takie są:D:D Zastanawiałam się, czy do wiatrołapu ich nie kupić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.11.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Tzn, nie LARGO, ale takie, że brudu na nich znać nie będzie mam nadzieję:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.11.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 No to pokaż je , koniecznie. I nazwę podaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.11.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Atijka, to NODO z Opoczna tylko szare, a takich nie ma na stronie Opoczna:jawdrop: Jutro będę w miejscu ich tymczasowego składowania to obfocę W Praktikerze była promocja na nie;) Cena z neta niemalże/2;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.11.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Yuczka ło takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.11.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 ładniejsze;)Te są krem albo beż? a szare są the best!!! (Widziałam wszystkie:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.11.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 to pikna będzie kotłownia, oby nie kafelkowała się tak długo jak moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.11.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 U nas teść ma układać płytki:) Wszystkie:D Jest więc szansa że też będzie to trwać... niestety... ale za to zostanie co nieco w kiszeni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 12.11.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Widzę że u Ciebie ocieplenie ruszyło pełną parą Akurat ta robota ma taki plus że idzie naprawdę szybko Szkoda że tylko dwa zdjęcia , ale nie dziw się synowi w tym wieku są inne priorytety U Ciebie na zdjęciach wełna i sznurki wyglądają jak od linijki , bo u nas to masakra ale co tam grunt ze się dobrze trzyma Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.11.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Taaaa nastolatki i ich priorytety.....córka została na noc u mojej siostry, syn u siostry męża. K w pracy. Sama siedzę....Chyba zrobię sobie drinka. Ale tak samej pić? eh... chyba pójdę po lusterko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 12.11.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Sama siedzę....Chyba zrobię sobie drinka. Ale tak samej pić? eh... chyba pójdę po lusterko :D Kurcze , ja też siedzę sama , no z psem . Misiek miał mieć dzisiaj wolne a podli ludzie wysłali go w mini- delegację i wróci w nocy :cry:buuu Przed chwilą właśnie uraczyłam się zimnym Lechem :oops:sama , chociaż nie , moja psina też się dopominała więc odstąpiłam jej odrobinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.11.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Ja mam do towarzystwa kota, ale śpi gdzieś gadzina i nie widać jej wcale Piję sobie pepsi i buszuję po forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 13.11.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 wczoraj miałam "wpaść" do was, ale łeb mi pękał po ciężkim dniu... Gresu polerowanego bym nie załozyła za zadne skarby - no chyba że miałabym sprzątaczkę... po myciu takiego gresu trzeba latać z froterką. W salonie moze latwiej utrzymac czystośc, ale w kuchni życzę powodzenia... Ale za to wygląda ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.11.2010 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 No i właśnie tej froterki boję się jak ognia. Na sprzątaczkę mnie nie stać, a ja ogólnie leniwiec jestem Koleżanka ma jakieś takie płytki błyszczące w kuchni i salonie. Wyglądają ładnie i mówi , że nie są takie straszne w utrzymaniu czystości. Ale te jej nie są całkiem gładkie. Jak u niej będę to zapytam co to. Ale może nie pamiętać , bo mieszkają już jakiś czas. Gres polerowany jest cuudny. Szkoda , że w zestawie nie ma pani sprzatającej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.11.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 cześć Aniu, czytałam Twoje przygody z tynkarzami i przykre jest to, ze nawet na krok nie można zostawić fachowców sam na sam z robotą. Nad wszystkim trzeba czuwać, na wszystkim sie znać, pilnowac jak małe dzieci i pokazywac palcem co i jak maja robic. Dla nich najważniejsze to zrobic i wziąć kasę a jakość ma tu drugorzędne znaczenie i najlepiej żeby inwestor był głupi i slepy i niczego sie nie czepiał. ZGROZA. My tez mamy nienajlepsze doświadczenia z wykonawcami i mój mąż stwierdził że tynki to poważna sprawa i zrobi sam:) a on z takich że jak sie czegoś podejmie to robi to na 1200% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.11.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 My właśnie byliśmy ślepi i głupi. Ale nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem. Są jakie są. Trzeba będzie pomęczyć się z gładziami. mam nadzieję, że szwagier będzie w Polsce i je zrobi. No cóż , Pan Tynek był bardzo zachwalany na białej liście. I przecież sama na własne oczy widziałam jego pracę u znajomych. Naprawdę było ładnie. Jakie są wnioski ? Niektórzy wolą iść w ilość niż jakość. Za dużo wziął zleceń i musiał się spieszyć. Karollinko szacun dla męża. Wydaje mi się , że nie jest łatwo samemu wytynkować cały dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.11.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 masz racje Aniu, nie ma co sie nad tym rozwodzic bo to w końcu robota zrobiona nie bardzo dokladnie a nie całkiem spartaczona. teraz poprostu bedziesz musiała szwagra bardziej przypilnowac przy gładziach:) najważniejsze że da sie to zamaskować. A no,, mój mąż to wariat, ale w takim pozytywnym słowa znaczeniu i w sumie to ma racje, że sam zrobi najlepiej. Najwyzej dłuzej mu sie zejdzie ale zrobi, własciwie taki ma plan:) Zacznie od garderoby i kotłowni i jak dobrze mu pojdzie to dalej poleci, jak nie to niestety trzeba bedzie brac ekipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts