atija 24.05.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Dzięki dziewczyny. Byłam dziś nad Wisłą, międzywale zalane, woda przy samych wałach. Ma jeszcze jakieś 10 metrów do korony wałów. Tylko czy one wytrzymają, jak juz w niektórych miejscach przesiąkają? Te cholerne bobry zrobiły dużo szkody. Jutro ma byc fala kulminacyjna. Wzięłam wolne z pracy. Boję się, bo tylko głupiec się nie boi. Spakowałam dokumenty i jedzenie, wyniosłam na strych. Daj Boże, żeby nie było to potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.05.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Woda u podnóża wału Most w Kiezmarku w przybliżeniu ten punkcik na srodku wody to budka wałowego na łąkach miedzy wałem a korytem rzeki i z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Ogrom tej wody!!! Trzymaj się Kochana. Jutro myślami będę z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Jak zobaczyłam te zdjęcia, to zapomniałam po co tu przyszłam...:sick: A ja chciałam skrzyneczki pogratulować!!! Właściwie to taka szafa trzydrzwiowa, nie;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.05.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Siostra trzymaj sie jestem z Toba Zaraz zapale swieczuszke w Twojej intenji , zeby wszystko bylo dobrze Kochana .......... Wkurza mnie ta woda i to , ze nie moge Ci inaczej pomoc . Miejmy nadzieje ......... Buziaki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.05.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Jakiej skrzyneczki ?????Juz biegne sprawdzac ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.05.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Sprawdzilam ............... Yuka celna uwaga .... szafa trzydrzwiowa , ale ile POWERU w niej !!!!!!!! Gratuluje , Gratuluje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.05.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 No, to teraz nam się Ania rozpędzi (a raczej jej Boby;)) :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.05.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Hej Ania:hug: jak tam sytuacja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.05.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witaj Aniu Co u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.05.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 :hug: Kochane moje Siostrzyczki Powiem Wam,że wczoraj to miałam doła. Dziś mi trochę lepiej, woda się podnosi, ale nie jakoś masakrycznie tylko spokojnie. Władze samorządowe, telewizja i radio uspokajają, że nie ma zagrożenia zalania tylko ewentualnie podtopienia. Świeci słońce, .....A .... Boby działają z więźbą. Główny Bob Budowniczy mieszka przy samym wale i skoro on jest spokojny to dlaczego ja panikuję?? Będzie dobrze, musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.05.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Ufff, nawet nie wiesz, jaka to ulga Trzymaj się kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.05.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Aniu, wszystko będzie dobrze. Musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.05.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Jak ma nie być dobrze skoro tyle życzliwych osób wokół ?:D Podobno dziś w nocy czoło fali ma dojść do Bałtyku i niech sobie idzie w cholerę jasną, byle szybko, żeby wałów nie rozmoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.05.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Anula Siostro moja No to superancko !!!!!!!!!!!!!!!! swietnie ze sloneczko swieci , ale tak dla pewnosci to jeszcze zatancze taniec :wave: Trzymaj sie Kochana .... u mnie dzisiaj 40 st. C ....... UPAL . W samochodzie mozna sie roztopic bez AC ( na szczescie mam ) rowniez w domu ..... ale kto widzial zeby w maju AC bylo w domu wlaczone !!!!!!!! Zeby do Polski to sloneczko dotarlo wreszcie i zostalo na dluzej Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 26.05.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Żeby nie było, ja też mimo, żę mnię tu (na FM) nie było- 3mam kciuki za szybki wpływ Wisły do Bałtyku- i niech Nam tu ta ch.olera się nie cofa, nono... Aaaaa, również gratutuluję szafy tylko patrzeć jak Boby szast,prast zrobią i daszek zamontują, hieh : D Cieplutko Ściskam, mocnio, mocnio, mocnio jestem z Tobą Anusiu!:hug::hug::hug: Nasze, a raczej Wasze tańce( bo ja przytomna nieobecna byłam: ( ) pomogły i te złe chmurzyska ida w diabły hihihih:) Jeszcze dodam pro po duuuuuziej wodiy, że co Nas nie zabije to Nas wzmocni!!!! i za Edytką "W KUPIE SIŁA"! Takżę tego jakbyś Nas potrzebowała- to wal śmiało! : D Buźki Anusiu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ale pozytywna energia od tej dziewczyny bije, co???Ściskam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.05.2010 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Bije i to jaka Niwa jak czytam Twoje posty to mi się gęba śmieje od ucha do ucha.Tym bardziej, że dziś już lajcik, woda poszła huurrra Edytko chyba telepatycznie przesłałaś to słonko z Ameryki,najważniejsze, że jest i świeci:D:D Jadę zaraz na budowę.... będą foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 26.05.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 hej ANiu a po co ci skrzynka na prąd budowlany? Nie lepiej byłoby przyłączyć już prąd do budynku? ( u mnie elektryk właśnie takie przyłączenie zrobi jak tylko więźba się pojawi). To sporo kosztów mniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 będą foty oooo czekamy :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts