Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

Dzięki dziewczyny.

Byłam dziś nad Wisłą, międzywale zalane, woda przy samych wałach. Ma jeszcze jakieś 10 metrów do korony wałów. Tylko czy one wytrzymają, jak juz w niektórych miejscach przesiąkają? Te cholerne bobry zrobiły dużo szkody. Jutro ma byc fala kulminacyjna. Wzięłam wolne z pracy. Boję się, bo tylko głupiec się nie boi.:)

Spakowałam dokumenty i jedzenie, wyniosłam na strych. Daj Boże, żeby nie było to potrzebne

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Siostra trzymaj sie jestem z Toba :hug:

Zaraz zapale swieczuszke w Twojej intenji , zeby wszystko bylo dobrze Kochana ..........

Wkurza mnie ta woda i to , ze nie moge Ci inaczej pomoc :bash:.

Miejmy nadzieje .........

Buziaki :hug::hug::hug:

:hug::hug:

Kochane moje Siostrzyczki

Powiem Wam,że wczoraj to miałam doła. Dziś mi trochę lepiej, woda się podnosi, ale nie jakoś masakrycznie tylko spokojnie. Władze samorządowe, telewizja i radio uspokajają, że nie ma zagrożenia zalania tylko ewentualnie podtopienia. Świeci słońce, .....A .... Boby działają z więźbą. Główny Bob Budowniczy mieszka przy samym wale i skoro on jest spokojny to dlaczego ja panikuję??

Będzie dobrze, musi być dobrze

Anula Siostro moja :hug:

No to superancko !!!!!!!!!!!!!!!! swietnie ze sloneczko swieci , ale tak dla pewnosci to jeszcze zatancze taniec :wave::wave:

Trzymaj sie Kochana .... u mnie dzisiaj 40 st. C ....... UPAL :cool: . W samochodzie mozna sie roztopic bez AC ( na szczescie mam ) rowniez w domu ..... ale kto widzial zeby w maju AC bylo w domu wlaczone !!!!!!!!

Zeby do Polski to sloneczko dotarlo wreszcie i zostalo na dluzej

Buziaczki :hug:

Żeby nie było, ja też mimo, żę mnię tu (na FM) nie było- 3mam kciuki za szybki wpływ Wisły do Bałtyku- i niech Nam tu ta ch.olera się nie cofa, nono...

Aaaaa, również gratutuluję szafy ;) tylko patrzeć jak Boby szast,prast zrobią i daszek zamontują, hieh : D

Cieplutko Ściskam, mocnio, mocnio, mocnio jestem z Tobą Anusiu!:hug::hug::hug::hug::hug::hug:

Nasze, a raczej Wasze tańce( bo ja przytomna nieobecna byłam: ( ) pomogły i te złe chmurzyska ida w diabły hihihih:) Jeszcze dodam pro po duuuuuziej wodiy, że co Nas nie zabije to Nas wzmocni!!!! i za Edytką "W KUPIE SIŁA"! Takżę tego jakbyś Nas potrzebowała- to wal śmiało! : D

Buźki Anusiu:hug::hug:

Bije i to jaka :jawdrop:

Niwa jak czytam Twoje posty to mi się gęba śmieje od ucha do ucha.Tym bardziej, że dziś już lajcik, woda poszła huurrra

Edytko chyba telepatycznie przesłałaś to słonko z Ameryki,najważniejsze, że jest i świeci:D:D

Jadę zaraz na budowę.... będą foty