atija 14.11.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Z pilnowaniem szwagra to nie tak. :D To on jest wariat, coś jak Twój mąż.. Jak już coś robi, to musi być zrobione dobrze i koniec. Nie ważne, czy robi u siebie, u rodziny czy u ludzi. Daje z siebie wszystko i robi najlepiej jak potrafi. Nie marudzi , że poprzednicy spaprali tylko poprawia , żeby było dobrze. To on właśnie wypatrzył te wszystkie niedociągnięcia u nas. Az mi żal fachowców jak on będzie budował swój dom :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 14.11.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Eeeeech tak to z tymi fachowcami jest... Ja ciągle przerabiam temat przeciekającego komina...Płakać mi się czasem chce, bo jak tak można pracować?? Człowiek chce jak najlepiej, płaci w terminie a wykonawcy to aby jak najwięcej dla siebie mogli dostać... Szkoda gadać. Najważniejsze że wszystko ślicznie sie wam sunie do przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.11.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Emilusczytałam o Twoim kominie i szczerze współczuję. Żeby chociaż umieli poprawić swoje błędy.Swojego dachu troszkę się czepiłam z powodu estetyki, ale dzięki Bogu nic nie cieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.11.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Cześć dziewczynki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.11.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Jak ładnie otworzyłaś mi kolejną stronkę Chyba zwabiłam Cie nowymi fotkami w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.11.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Cześć Ania Zglądam a tu już projekt kuchni wow, ogólnie projekt fajny i dobre rozstawienie szafek. Kiedy chcecie zamawiać kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.11.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Cześć mariomili Miło mi , że zajrzałaś. Do zamawiania jeszcze daleko. A wszystko zależy od finansów. Istnieje możliwość, że kuchnia będzie made in IKEA .Wzorowana trochę na tej. Czekam właśnie na Wasze opinie, czy funkcjonalność takiej kuchni się sprawdzi. Chodzi mi o ergonomię. Cholera nie umiem śmigać w programie projektowania IKEA (czy to się odmienia?? ) Pobawiłabym się chętnie:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.11.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 No właśnie;) Już upisałam posta dłuższego i mi prądu brakło;) Projekt kuchni wydaje się fajny, jak jeszcze troszkę nad nim popracujesz, będzie bomba:D Powiedz mi tylko, czy ta szafka wyższa koło kuchenki ma jakieś uzasadnienie np. na lini kuchnia-salon? No i jeszcze jedno a'propos gresu polerowanego na podłodze: Gresu polerowanego bym nie załozyła za zadne skarby - no chyba że miałabym sprzątaczkę... po myciu takiego gresu trzeba latać z froterką. W salonie moze latwiej utrzymac czystośc, ale w kuchni życzę powodzenia... Ale za to wygląda ślicznie Rozumiem, że masz jakieś doświadczenia w tym zakresie? Moja kuzynka (znana już niektórym z mojego dzienniczka;)) ma takowy W KUCHNI:D:D:D Specjalnie dzisiaj ją zapytałam jak to z tym czyszczeniem i mówi mi: Super!!! Przetrę czymkolwiek, najczęściej samą wodą i jest super!!! Gdybym jeszcze raz miała wybierać zrobiłabym tylko ciemniejsze fugi ale gres na pewno bym zostawiła Mówi to użytkowniczka gresu polerowanego, która na dodatek kuchnię traktuje jak kuchnie, czyli sporo gotują (zarówno ona, mąż jak i nastoletnie córki, które wiadomo, nie zawsze zwracają uwagę na to, żeby tu i tam się nie zachlapało) Ale w jednym masz rację: wygląda ślicznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.11.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 YuczkaTa wyższa szafka przy kuchence jest przy samym wejściu do kuchni od strony holu. Wchodząc do kuchni mamy ją po lewej a za nią gary i cały bałagan jaki robię wokół siebie przy gotowaniu;) Tak więc chowa przed oczami gości zaglądających do kuchni to czego widzieć nie powinni;)A od strony salonu spełnia to samo zadanie Odnośnie gresu polerowanego. Są może jakieś różne gatunki? jedne mniej lub bardziej błyszczące, co przekłada się na utrzymanie czystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.11.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Wstawiłaś więcej zdjęć, więcej widać Z tą szafką rzeczywiście wytłumaczenie, ale ograniczyłaś sobie tym sposobem miejsce przy kuchence... No i te maciupkie szufladki, niestety nie w moim stylu.... ale jeżeli Tobie się podobają... Co do gresu, jeżeli jest jednolity to niestety wszystko bardziej rzuca się w oczy, ale jak ma jakieś maziaje, to już trochę lepiej:D Ale moim zdaniem, błyszcząca powierzchnia zawsze wygląda na bardziej czystą.... A, widziałaś kiedyś kuchnę Toli? Próbuję ją znaleźć, ona ma fantastycznie rozwiązany barek z witrynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.11.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Znalazłam:D http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/kuch2.jpg http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/kuch6.jpg http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/kuch5.jpg http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/bar.jpgMam nadzieję, że Tolusia się nie obrazi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 14.11.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Pikine to straśniście:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.11.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 szufladki tez nie w moim stylu, jak już mówiłam ( pisałam:D ) to wizja pana od kuchni. Ja tylko chciałam , żeby była wyższa ta szafka. Dobrze poznać opinie innych. Widzisz o ograniczeniu miejsca przy kuchence nie pomyślałam. Lecę szukać kuchni Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.11.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Yuczkakochana Ty moja:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.11.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Atijka Tola ma cały dom i cały ogród taki pikniasty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.11.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 kurczę, nie mogę znaleźć jej dziennika:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.11.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 To jeszcze wkleję jedno zdjęcie (Atijka jak za dużo to już kasuję) tym razem gresu polerowanego: http://img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/da/b1/4becafb7f411e_o.jpg To jest zdjęcie z CH ze Rzgowa. Jest tam kilka tysięcy metrów kw. Gresu polerowanego, po którym codziennie chodzą tłumy ludzi. Sama też byłam tam kilka razy i żeby nie wiem jaka pogoda była na dworze, tam zawsze jest wrażenie, że jest czysto. A gres jest z Nowej Gali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.11.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 kurczę, nie mogę znaleźć jej dziennika:( Bo ona w galerii ma : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?20296-DOM-TOLI/page172 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.11.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Yuka wklejaj zdjęcia ile tylko zechcesz. Przynajmniej nie będę musiała latac po forum i szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.11.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 oooooooo.... to muszę sobie zarezerwować więcej czasu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts