netbet 18.11.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 ..czytam... czytam...staram sie uwaznie... pozdo NETbet'ówa czytaj między wierszami:D zielony jest .... .... .błłłeee p.s. ale komin cieknie??? czy coś przeoczyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.11.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Ooo Yuczka z chłopakami;) Głową muru nie przebijemy, a wolę jak boli od czego innego [ATTACH=CONFIG]30985[/ATTACH] to środkowe oczywiście........:D Oczywiście;) A ja mam colę: http://www.happycouponing.com/wp-content/uploads/2010/08/pepsi_bottles1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.11.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 [quote=netbet; p.s. ale komin cieknie??? czy coś przeoczyłam? Nic nie przeoczyłAŚ, ma mokrą plamę skubaniec. Dawno panowie nie zaglądali , to nie wiedziałam, że witać trzeba dziewczynki i CHŁOPCÓW.Obiecuję poprawę Yuka jak Ty wiesz co do Jaśka potrzeba. Chociaż ciotka mojego Małża mówi , że pepsi do whisky to profanacja... i pije tylko z lodem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.11.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Kiedyś też tak uważałam, ale od kiedy odkryłam TEN smak....:D:D zmieniłam zdanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.11.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 No, to na coś Ci się przydałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.11.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 No, to na coś Ci się przydałam;) Kochana, coś czuję, że podobnie urządzone wnętrza będziemy mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.11.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Atijka, pozwól, że zacytuję ostatni post z wątku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?133265-Dlaczego-NIE-gres-polerowany-i-co-zamiast-niego-na-podłogę/page3 już się co prawda wypowiadałam .... - boso uwielbiam chodzić - śladów brak - mam ogrzewanie podłogowe to tym bardziej powinnam mieć smugi po umyciu - smug brak - mam zwierzaka, który roznosi czasami swoje jedzenie - plam brak interesu aby wychwalać - nie mam żadnego , cieszę się że postawiłam na swoim i mam teraz piękną nie sprawiającą dla mnie kłopotów podłogę ... nie oczekuje od niej że będzie się sama sprzątać więc jest ok , a sama nie jestem też desperatką latającą wciąż na szmacie hahah a i tak każdy kto przyjdzie to zachwyca się gresem i że tak czysto .. a tylko ja wiem jak spojrzeć aby wiedzieć gdzie jest brudny gres hahah Tak samo uważam: trzeba wiedzieć jak spojrzeć, żeby widzieć że nie jest idealnie czysto;) Ja jestem coraz bliższa tego gresu:D Zastanawiam się nad Arkesią z Paradyża... A w stronę szarości też mnie ciągnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 20.11.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Hej Aniu!!! Nie będę krzyczeć Cieszę się ,że Ci się podoba. Ostatnio z powodu braku czasu ,zbytnio nie udzielam się na forum,ale podgladam Wasze domki na bieżąco:yes: Jeżeli chodzi o zegar, to w realu jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu:yes:.Jakbyś była zainteresowana ,to podsyłam Ci link,gdzie mozna taki kupić: http://allegro.pl/zegar-scienny-sunburst-crystal-50-cm-by-karlsson-i1325149797.html Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.11.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Yuczka a może to wszystko zależy z jakiej serii ten gres jest? Na jednym widać kurz a na innym nie? Jaki ma Twoja kuzynka? Hej Oluś Myślę, że zakupię sobie ten zegar. A potem pod niego będę urządzać dom .... Chciałam mieć szarości, ale nie wiedziałam gdzie i jak. A jak zobaczyłam ten zegar to mnie olśniło i właśnie zrobiło mi się to AHHH... którego nie było przy kuchni. I zobaczyłam oczami duszy właśnie tą ściankę z szarą tapetą i zegar na niej. I wiem , że nie ma co kombinować, bo już nic innego w tym miejscu mi się nie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.11.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Cześć Atijka Kuzynka moja kupiła gres marki gres;) w sensie, że to jakaś chińszczyzna była:D kupiona w markecie za naprawdę niewielkie pieniądze:D Układał Teść mój i naprawdę bardzo chwalił, że równe, że trzymają kąty i w ogóle na co tam uwagę się zwraca. Kuzynka niczym nie impregnowała... Co do zegara, pozwolicie dziewczynki, że i ja wpiszę na listę chciejstw;) Jest cuuudny:D:D:D Atijka, pod zegar zacząć wykańczanie to.... wcale nie taki głupi pomysł My jak kupiliśmy mieszkanie(kilka lat temu) to pierwszą rzeczą jaką zanabyliśmy do niego (jeszcze przed podpisaniem aktu notarialnego) to był.... świecznik i pod niego urządzaliśmy mieszkanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.11.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Yuczka Nasze wspólne cechy coraz bardziej mnie zadziwiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.11.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 W końcu Siostry, nie? Takie duchowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.11.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 23.11.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Atija, pies z kominem u nas ciekną dwa ... mam zdecydowanie gorzej )) Ty się lepiej pochwal mi tu tą swoją kuchnią bo - uwaga- ściagam ją od ciebie!!! Dawaj mi tu raz dwa szczegóły: masz zmywarkę- gdzie, jak szafki w rogach są zagospodarowane?, jakie są wymiary twojej kuchni? Gdzie macie carga a gdzie szuflady?Oczywiście te szczegóły autorskie o ile możesz ... no i ile kasy was kosztuje ta kuchnia... Mam bardzo podobny układ i projekt który z małżem wymyśliliśmy jest bardzo zbliżony tylko kuchenka przerzucona na stronę twojego piekarnika a piekarnik na stronę kuchenki. Ja mam gdzie indziej miejsce na lodówkę więc tam gdzie ty ją masz tam zaplanowałam sobie cargo. Kurcze, gdyby mój Pituś wcześniej chodził spać to mogłabym posiedzieć nad tym projektem i podziubać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.11.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 cześć Ania, no no no u Was to dylematy już nie budowlane a wykończeniowe. Ale pędzicie...Dla mnie najtrudniejsze decyzje bedą przy wyborze materiałów do kuchni i łazienki, musi to byc wszystko 100 razy przemyślane bo niestety prędko się tego nie wymieni. Wiele rzeczy sie podoba ale trzeba sobie zdać sprawę co nam tak naprawde potrzebne i jak bedzie dla nas najwygodniej. Ile pieniedzy trzeba liczyc na 10 mkw kuchnie??jak to zrobic żeby w 20 tys zmieścić sie ze wszystkim tzn. meble i sprzęt?? jest to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.11.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Jeny, Kobiety, jak ja Wam zazdroszczę... ja ciągle nie mogę zdecydować, czy garaż w bryle, przed domem czy za domem... (na papierze!, a gdzie tam do konkretów;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.11.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Jeny, Kobiety, jak ja Wam zazdroszczę... ja ciągle nie mogę zdecydować, czy garaż w bryle, przed domem czy za domem... (na papierze!, a gdzie tam do konkretów;)) najgorzej się zdecydować, później już leci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.11.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Si! i jeszcze tylko gmina się musi zdecydować zatwierdzić zmiany mpzp, a potem ziuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.11.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 No to po kolei Tatarak Jeśli miałabym jeszcze raz wybierać projekt.... to zostałby ten sam, ....ale.... podniosłabym garaż, żeby był z dachem dwuspadowym jak dom. Obniżyłabym daszek nad schodami. jeśli chodzi o garaż w bryle, to ile ludzi tyle opinii.Ja chciałam mieć tak jak jest, wyobraź sobie : zima, mróz, śnieg, wiatr a Ty musisz wyjść z domku i iść do garażu .... brrr . Ale to moje subiektywne zdanie i sama musisz podjąć tę decyzję... i później jeszcze miliony innych;) Pozdrawiam i życzę wyboru TEGO właściwego domku. Ten projekt na pewno gdzieś na Ciebie czeka i kiedy już go zobaczysz będziesz wiedziała, że to TEN. Karollinko wcale nie pędzimy, nawet poddasze nie jest skończone, z tym projektem kuchni to wybiegłam baardzo w przyszłość. Do realizacji jeszcze lata świetlne. W salonie gdzie robili mi projekt kuchni , pani zajmuje się tez zamówieniem sprzętu AGD . Koszt samych mebli, fronty z MDF-u, szuflady w systemie BLUM-a to około 13.000. Sprzęt : zmywarka, lodówkozamrażarka, piekarnik, płyta mikrofalówka i ... nie wiem czy pochłaniacz też to około 10.000 A, i moja kuchnia ma 10,5 m2 Papuch Ile będę mogła to pomogę z kuchnią, ale zerknij u mnie w komentach, bodajże na poprzedniej stronie Yuka wkleiła kuchnię Toli. Kuchenkę ma gdzie Ty i w ogóle kuchnia miód malyyyna No to do konkretów. jadąc od lewej tzn. szafka przy kuchence z półeczkami, na dole ma cargo.Wysoka 110 cm szer 40cm. pod kuchenka szuflady 90 cm+ tandem ( cokolwiek to znaczy , bo zapomniałam co pani mówiła;) ) dalej, cargo 15 cm na ręczniki ( uważam, że w tym miejscu niepotrzebne, bo... żeby ręczniki schły, musi być wysunięte, a będzie przeszkadzało) nie dopytałam co wymyślili z narożna szafką, na rozpisce pisze: s- 100 drz. s. -446- z . równoległy ( cokolwiek to znaczy:confused: )na pewno nie ma tam obrotowego kosza, bo nie chcę. Dalej w stronę okna zmywarka 45cm. dalej drzwiczki pod zlewem szer. 60cm kolejno,2 szuflady szer. 55 cm dalej narożna szafka 90/90 cm kolejno, dwie szuflady szer. 60cm lodówka szer. 60cm słupek z piekarnikiem na dole dwie szuflady szer. 60cm kuchnia ma 3m/3,5 m Pomogłam ? w razie jakby co to wal śmiało. Odnośnie komina. Nie cieknie, cholera wie dlaczego wtedy ciekło. Chyba gdzieś pod dachówkę zawiewał deszcz jak padał akurat od tej strony. Teraz pada dwa dni z rzędu i nie ma plamy:eek:Trzymamy rękę na pulsie i obserwujemy. Ucałuj Pitusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.11.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Teraz u mnie cieknie:/Jak na mój gust ta kuchnia ciut droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts