atija 30.11.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Hejka Kurtki nie kupiłam siakieś takieś nieładne były Marjucha Nie bałam się, nie przeczytałam, poszłam spać Byłam coś koło 15. 30 u Sowy. Kupiłam pączusie i poleciałam dalej. Nie było Cię???? Do Verony nie zajrzałam, ups....:D Sipatka ja też mam niedosyt słonka i ciepełka ... buuu......Bardzo , bardzo życzę sobie , aby było jak pisze Yuka. zima intensywna, ale krótka.... to co ? pojutrze mówimy jej Pa Pa !!! Potem może zawitać na święta, ale po nowym roku WON !!! Yuczka I Ty chciałaś mnie na zakupy do Cię wyciągnąć??? W taką ZIMĘ???/ Mnie??? Co ma prawo jazdy do Pruszcza i z powrotem?????:lol2: Kwiatek cudny, aż mi się cieplej zrobiło. To z Twojego ogródka nie? Bożenko Gdzie żeś Ty była jak Cię nie było? Edytko U mnie nie jest tak źle jak u Yuczki, nawet dobrze jest. Drogi czarne i suche. - 6 na termometrze, ale z innej strony Gdańska już gorzej. W moim fyrtlu morze ma wpływ na temperaturę. Zawsze zimą jest cieplej a latem zimniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 30.11.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 No dziewczyny, witam w naszą piękną mroźną zimową pogodę Nie zasypało Was jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.11.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 hejka Emiluśu mnie śniegu aby, aby. Za to zrobiło się - 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.11.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Jak chcesz śniegu, zapraszam do mnie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.11.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Nieeeee chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 30.11.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ja też mogę troszkę podrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.11.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Dziewczyny, poczytajcie same: http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/106241,prognoza-sezonowa Ja się tego będę trzymać!!!! A tymczasem wspomnienie lata [ATTACH=CONFIG]32472[/ATTACH] YUCZKA ..... tez sie tego trzymam !!!!!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.12.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 dziewczyny, Wam tez ta zima dokuczyła?? niby śnieg dopiero od 2 dni a wszystko sparaliżowane. U nas drogi dojazdowe wogóle nie odśnieżone, pisakiem nie sypnięte, wystarczy samochód ręką dotknąć a już się ślizga parę metrów. Całe szczęście że my do pracy mamy 4 km, czasem się narzeka na robotę, ale w takich chwilach doceniam to, że mamy tak blisko. Aniu zabieram się za nadrabianie Twojego wątku budowlanego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.12.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Karolinka, śnieg niby od 2 dni, ale ile go jest:jawdrop:Ja w sobotę jak wracaliśmy z działki zrobiłam jeden głupi manewr i zaczęłam tańczyć po drodze jak Saleta na lodzie;) Duży samochód kombi, napęd na tył i letnie opony.... M. mówił, że cudem wyszłam z tego poślizgu, już widział nas w rowie.... Od poniedziałku już na zimówkach jeździ;) a wcześniej nie było czasu wymienić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.12.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 w takich warunkach to nawet nic robic nie trzeba, przy 20 km/.h można w poślizg wpaść.ja to sie strasznie boje jeździc w taka pogodę, wogóle boje sie jeździć autem więc dla mnie taki sezon jest wyjątkowo stresujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.12.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Nie marudzić! a ja tam zimę lubię biało wszędzie, słonko aż razi w oczy, mróz szczypie w poliki do tego kulig i ognisko z grzańcem! Atijka jutro uderzam do Trójmiasta Matarnia i te sprawy Pomachaj mi łapką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.12.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 http://emotikona.pl/emotikony/pic/41witos.gif Marta macham już teraz, żebym jutro nie zapomniała. Na kawę zajedź. Nawet w czajnik elektryczny zainwestowałam ostatnio. Na budowie full wypas, cieplutko i kawkę można pić. Daj znać , co kupisz i gdzie warto jechać. A w ogóle to czego będziesz szukała? Tak cichutko zapytam, czy widziałaś się z panem od drzwi? Zimy nie lubię i koniec i kropka. Zwłaszcza jak muszę rano wstać do pracy brrr Dziewczyny trzymajcie się cieplutko, przetrzymamy tą francę ( zimę znaczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.12.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Hej Kochana:DJak tam dzisiaj u Ciebie? Bardzo zawiało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.12.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Nooooo. Przylazło i do mnie. Martwię się o Martę, miała dziś jechać do IKEI w moją stronę i słuch o niej zaginął. Mam nadzieję , że zrobiła duże zakupy i teraz się nimi cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.12.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Pewnie tak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.12.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Yuczka muszę lecieć męża nakarmić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.12.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 ok:D Daj mu coś dobrego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.12.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 dziewczyny takie zapracowane czy co??mozna już troche odpuścić, wekkend prawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Atijka dzięki za troskę! Byłam meble kuchenne w IKEA kupiłam nic innego nie oglądałam, bo czasu zabrakło... Ściskam! Ps: Następnym razem zajadę na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 03.12.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Oj daaaaawno mnie nie było u Ciebie , Hańba mi Widziałam u Ciebie w dzienniku ładny gresik , kurde ja mam straszny dylemat bo kuchnie z salonem mam w podłogówce i strasznie nie chcę mieć płytek w salonie Wiem że płytki najlepiej przewodzą ciepło ale jakoś się nie mogę przekonać , dla mnie płytki w salonie choćby nie wiem jak piękne były to takie jakoś mało przytulne są Chcemy z mężem kuchnie zrobić w płytkach lub gresie a w salonie położyć panele , ale czy to dobry wybór? Opinie są podzielone jedni sobie chwalą inni odradzają , paradoks polega na tym że najczęściej odradzają ci którzy nie mają paneli Dodam że oprócz podłogówki w salonie będą grzejniki . Może ktoś mi doradzi ? Sorry Aniu że zaśmiecam ci wątek ale u Ciebie taki ruch i tyle osób , że a nóż ktoś pomoże , u mnie pustki Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts