yuka 08.12.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 No doooobraaaaa, też mi się skojarzyło:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.12.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Wiesz co, Atijka, tak jakoś czuję:http://www2.100lat.pl/kartki/2/61/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.12.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 No Kochana Ty moja :hug: A teraz siadaj i płacz, bo Cię boli dziąsło tak jak i mnie boli. Byłaś rano wyrwać ósemkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.12.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Mogę na stojąco?http://www.humor.sadurski.com/p1_materialy/ZTYzMWY4OGY2MmE0/org_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.12.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Możesz Jak tak razem ze mną ładnie płaczesz, to już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.12.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 A przeciwbólowego coś brałaś, czy inaczej się znieczulamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.12.2010 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Wzięłam ibuprom. trza być twardym a nie miętkim . Inaczej znieczulać się nie wolno, bo ciśnienie skacze i krew się rozrzedza Poczekam do jutra, K robi cytrynówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.12.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 A jak? Przepisik poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.12.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Pojechał po jakąś butelkę , jak wróci to zapytam. Na razie wycisnął morze soku cytrynowego i zmieszał ze spirytusem :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.12.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 To sobie poczekamy:D A dziąsło jeszcze nas boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.12.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Już prawie nie Tylko nie możemy krzyczeć, bo wtedy napierdziela. Nie wiem jak Twoje, ale moje dzieci się cieszą. Nawet marudzić za bardzo nie mogę bo jak mówię to jest niefajnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.12.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Yuczka K przyszedł i mówi tak: 0,4 l spirytusu 0,25 l soku z cytryn 4 stołowe łyżki cukru dolać wody do pełnego litra. Tylko, że on co chwila coś udoskonala, idzie do kuchni, próbuje i wraca coraz bardziej wesoły :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.12.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Muszę spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 09.12.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 atija na bóle zębów i dziąseł polecam Ci Aleve Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.12.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 atija poratuj dobra kobieto bo widzę po zdjęciach ,że też masz tynki a murłata na wierzchu czy jak ocieplaliście to ocieplenie i płyta to przykryło czy inne rozwiązanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.12.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Renatko U nas wszystko rozgrzebane i na razie nie skończone. Szwagier musiał pilnie wyjechać. Udzieliłam pozwoleństwa Wełna jest na skosie, aż za murłatą wyłazi na zewnątrz. Od środka na murłacie wisi folia, czy tam zostanie czy nie ? Nie wiem. Tak to wygląda na dziś. Niestety jak on to będzie robił dalej? Nie wiem. Daj znac jak rozwiązaliście to u was. Eiremjp Dzięki. Dziś już dobrze. Yuka próbowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 10.12.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Oj tej cytrynówki to chyba i ja spróbuję Długa ma ona postać przed degustacją?? Ja wyrywałam już w swoim życiu dwie ósemki i przez parę dni papki jadłam na zmiane z jogurtami, żeby nie ranić dziąseł dodatkowo i co by się szybciej zagoiło I w międzyczasie lekami się raczyłam, co by lepiej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.12.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Atijka, no nie próbowałam, wiesz półprodukty trza zdobyć Jak powiedziałm swojemu m. dzisiaj, że 250 ml soku z cytryny potrzebne jest to on mnie się pyta czy Twój K. kupuje ten sok:lol2::lol2: Mówi "przecież to cała szklanka tego soku to ile cytryn wycisnąć trzeba!!!";) Ale spróbujemy:cool::stirthepot: na święta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.12.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Yuka mój K z Olą wycisnęli 4cytryny, dosłownie, z biedronki były, soczyste bardzo . Mamy takie coś do wyciskania, super jest. Z cytryny zostaje sucha skórka. Ale domowym sposobem tez dacie radę Emilus Nie wiem ile musi postać przed degustacją. Dziś ją filtrowaliśmy Przelaliśmy przez gazę, żeby nie pływały resztki miąższu od cytryn. K mówił, że lepiej, żeby tego nie było . Teraz jest ładne , klarowne I mocne jak cholera. Lepiej dodać więcej wody ja twarda baba jestem , dziąsło już ok. Jem wszysystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 11.12.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 No Masz , ................. ale żem trafiła Łooooch normalnie to coś tak mnię ciągnęło do Twoich komentarzy Anuś hihiihih i już wiem po coż- toż tu regularna degustacyja mniam cieplusio pozdrawiam i zapowiadam się w miarę możliwości wpraszać i nadrabiać zaległości Siostra:hug: buźki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts