atija 26.05.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Pani Smith W tej skrzynce nie będzie prądu budowlanego tylko taki zwykły., domowy, taryfa G 11:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 26.05.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 a będziesz płacić za przyłączenie do skrzynki? I potem za przepięcie do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.05.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Za przyłączenie do skrzynki zapłaciłam 400 zł potem do domu pewnie też zabulę, ale my potrzebowaliśmy prądu na już. Nie mogłam pozwolić sobie na czekanie. a swoja droga to ile kosztuje przepięcie do domu? Bo pojęcia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Słowna kobieta z Ciebie Fotki super, gratuluję postępów:wave: Buźka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.05.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Yuka staram się jak mogę, lubię słownych ludzi, więc wymagam tez od siebie a swoja droga to jak już wlezę na to forum i jeszcze jak Wy Siostry drogie tu jesteście to nie mogę wyleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.05.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 A coś przebąkiwałaś, że spać miałaś, bo rano wstajesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 27.05.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 ANia jakie masz fajne dzieci! I jakie duże!Gratuluję więźby, niedługo już będzie wiącha na dachu i pierwsza impreza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Niooooooo, tio widzę, pracują Nam tu ostro dzieciaczki jak sie-masz wiktor! Anusia, cieszę się, że z Wisłą i z więźbą już jest oki i życzę dalszych sukcesów!!! Czekam z niecierpliwością na kolejne relacje:) Cieplusio pozdrawiam, buźki, buźki, buźki :hug: Aaaaaaaaa sierot ze mnie:bash:znów bym zapomniała... Duuuuuuzio, duuuuzio, duuuuuzio Zdrówka, Szczęścia i radości z prac budowlanych i tych słodkich pociech Twoich Kochana Mamusiu w dzień po Dniu matki- bo kurna zapomniałam.... - psieplasiam... spóźnione, ale szczere :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.05.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Niwa Ty jesteś niemożliwa:D:D:D ale cudowna w tej swojej niemożliwości. Dziękuję za Dzień Po Dniu Matki :D Pani Smith Dzieci duże bo wcześnie zaczęliśmy , hmm nawet rzekłabym za wcześnie wolałabym aby moja córka nie miała dzieci tak szybko jak ja , ale.... co ja będę miała do gadania ...? Yuka , bo ja naprawdę nie mogę się oderwać od kompa jak tu jesteście. Jessooo lecę bo chyba obiad się przypala, ale zara wracam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Atam niemożliwa I tak Mnię Kochasz Siostra- nieem NIooom, tio widzę, żę to jednak rodzinne hihihih bo ja też jak już dopadłam interneta to łooooooszszsz moja biedna komputrzyna aż piszczy hihihih:evil: Serdeczne buziaczki, cmok, cmok, cmok :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.05.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Troszku mi zeszło zanim się dopchałam do kompa, ale podbijam kartę. Jestem obecna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Kurka, witam się, ale spadam do sąsiadki na film Za godz. jestem:D Zaczekacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.05.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Na jaki film lecisz? tytuł poproszę zaczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Jestem już A film: Gotowe na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.05.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Oooo, jakiego kota mądrego masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.05.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 To ja tylko tak skromnie dobry Wiecier powiem no i Dobrej Nocki Dziewuszki Moje Kochane :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 28.05.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dzień Dobryj , Cziejśc i czoł-giem hihihihihihihh:D Chciałam powiedzieć iż czekam z niecierpliwością na środę oraz ... bardzo kurna przyjemna kocina, no i dobrze, że stoi na straży moralności dzieciuchów:). Dodam tylko tak skromnie, że koty to dla mnie postrach- normalnie się boję kotów ... nooooo :oops: gorrrrrącie ciałuśki :*:*:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.05.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Yuka przepraszam, że wczoraj nie dotrwałam do Twojego powrotu. a film ...luubię tylko kurna, taka fajna sąsiadka co mogłam z nią zawsze obejrzeć film , wypić winko lub zwyczajnie pogadać wzięła i się wyprowadziła... do Wrocka. Och ..za miłością poszła, to jej wybaczyłam Niwa a dlaczego Ty się boisz kotów? To takie przyjemne sierściuchy przecież są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.05.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Hm... cicho tu i pusto, nie ma z kim pogadać (popisać), trza iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.05.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 (edytowane) Hejka Anula Bylabym z Wami wczesniej ..... tylko ta " moja strefa czasowa " , ale widze ze fajnie sie razem bawicie i ja nie jestem juz nikomu potrzebna ...... do towarzystwa , zartuje , zartuje Buziaczki Edytowane 28 Maja 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts