Pawciuniu 02.01.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 (edytowane) Atijko Kochana życzę Ci aby ten Nowy Rok przyniósł Ci wiele radości ,miłości , cierpliwości by zdrowie Ci dopisywało i szczęście nie opuszczało . No i wykańczaj szybko ten dom kobito i ciesz się nim każdego dnia SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU , OBY BYŁ JESZCZE LEPSZY NIŻ POPRZEDNI !!! Edytowane 2 Stycznia 2011 przez Pawciuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 03.01.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Najlepsiejszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.01.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Aniu, ode mnie też spóźnione życzenia - Do siego roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.01.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Dziękuję Wszystkim za życzenia :D:yes: Melduję, że wróciłam :D:D A teraz lecę rozpakować bambetle i witać się z rodziną :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 04.01.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Nareszcie . Jak juz się rozpakujesz i przywitasz to opowiedz co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.01.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witaj Kochana:hug: Czekamy na relację:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 05.01.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 No tak, my tu czekamy a ona sie rozpakowuje !!! No ile to trwa??? Było fajnie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2011 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 :D Biję się w piersi na znak winy, mojej bardzo wielkiej winy Było fajnie , pewnie , że fajnie:D:yes: Dla mnie Norwegia to skały i fiordy, są piękne. Zdjęcia wstawię jak się troszkę ogarnę. Teraz korzystając z tego , że K ma wolne, jeździliśmy po sklepach. Kupiliśmy kafle do dolnej łazienki kafle do wiatrołapu kibelek i....... to by było na tyle. Na hol i kuchnię chcę gres polerowany,ale.... cena ARKESI z Paradyża mnie zabija, a chińskiego za trzydzieści parę złotych się boję. CO ROBIĆ??? Pozdrawiam Was wszystkich i powoli, bardzo powoli zaczynam nadrabiać forumowe zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 08.01.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No wreszcie wróciłaś Widoczki piękne, takie że Ach....... Fajnie że odpoczęliście bo święta w domu choć bardzo miłe to jednak okrutnie męczące masa roboty i przygotowań dla paru miło spędzonych chwil , ale może to też urok świąt Płyteczki super bardzo mi się podobają, lubię takie stonowane kolory Czy ten układ płytek który opisałaś to w głowie sobie wymyśliłaś czy masz jakiś projekcik ? P.S. Masz zajefajną czapkę ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.01.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Czeeeść Anusiu KOchana:hug: ależ Cię daaawno nie" widziałam" że hoho... Cieszę sie, że wypoczęci powróciliście, teraz jak już widać będzie aż huczeć od wykończeniówki A wiesz, że te kafelki łazienkowe to i mój wybór był- no jakto w rodzinie, nieem;) ale spokojnie, nie bój żaby nie zdublujemy Was ostatecznie mamy volcano. . Arkesia również nas zachwyciła, słyszałam, że w układaniu i w późniejszej eksploatacji jest git(tylko na zęby trza uważać- coby nie zgubić), ale właśnie- cena... stanęło na gresie ze stargresu i ceramstica. pro pos gresów to ludki mówią, że częśto cena i marka nie idą w parze za jakością takżę tego... wydaje mnie się , że nie zawsze trzeba sugerować się tym co "na topie" a le toż to tylko moja opinia. z tym czy z innym gresem na podłodze i tak miło CIę Widzieć , buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Pawciuniu, Niwusia jak dobrze Was widzieć ( czytać :D ) Projektu łazienki nie mam. W sklepie na ekspozycji spodobał mi się ten układ płytek. Ja tylko wymyśliłam , że od dołu jasne i potem u góry też. Niwa jaki masz ten gres , podaj nazwę. Szukam szkliwionego, ale musi błyszczeć. Koleżanka ma , ale nie pamięta nazwy.... jest ładnie i nie widać paprochów. Jak znacie jakieś zamienniki dla polerowanego to pliiiiisssss, ...... Z natury jestem leniwcem i nie chcę biegać z mopem, ale jednocześnie marzy mi się coś choć trochę błyszczącego w kolorze kawy z mlekiem.... niee.... raczej w kolorze mleka z odrobiną kawy PS. czapka jest zajefajnie cieplutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 08.01.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 (edytowane) Witam Wpadłam i podziwiam ,ślicznie się u Was robi i trzymam kciuki. Strasznie podobają mi się te płytki , możesz mi powiedzieć co to za płytki? Edytowane 8 Stycznia 2011 przez Rossa literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Witaj Rossa w moich progach. bardzo mi miło, że podobają Ci się nasze płytki Podam ich nazwę , ale teraz niestety nie pamiętam, a wszystko zawiezione na budowę. Kupiliśmy je w Castoramie. Polski producent, chyba Ceramika Końskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 08.01.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Jako że mieszkam jednak na lekkim zadupiu to Castoramy u nas nie ma , ale gdybyś sobie przypomniała jak nazywają się te płytki to ja bardzo poproszę . No fajnie wam , super, mi co prawda trochę brakuje do kupowania np. płytek ale przynajmniej będę wiedziała co szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.01.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Spoko, pojadę na budowę i spiszę z kartonu. Mnie tez nie pozwalają jeszcze kłaść kafli, ale już sobie kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Aneczko, jesteś Fiu, fiu, że w Niwci deseń polecę Kochana, no uraczyłaś nas foteczekami, że hej!!! CUDNIE!!!! Nie mogliście tam nie odpocząć!!! Ale fajnie, że już z nami jesteś Co do płytek: superowe!!! no jak to w rodzinie, też będę mieć szarą łazienkę, ale nim ostatecznie na płytki się zdecyduję, to muszę najpierw tanią mozaikę upatrzeć i dopiero do niej dobrać płytki, choć nie ukrywam, baaaardzo by mi pasowały:D A co do arkesii.... to Ty wiesz, że to i moja miłość Tylko ja na ten 2 gat. się czaiłam, ale wczoraj był teść u nas i odradzał.... qrcze, spora oszczędność, ale z drugiej strony i tak kupę kasy trzeba wywalić a jak okaże się, że nie będzie z czego wybrać... Niby widziałam ułożone, ale qrna, u mnie tak by nie przeszło... Nie wiem, czy to wina płytek, czy glazurnika... głupio było mi u faceta wytykać błędy, bo taki zachwycony był... Mam zagwozdkę jak cholera:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.01.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Aniu, ale ci zazdroszę tego wypoczynku. Norwegia to zdecydowanie moje klimaty Jeszcze nie byłam, ale kiedyś na pewno zwiedzę. Więcej zdjęć, please!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.01.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 (edytowane) AGPko Jeśli mogę coś doradzić, to jedź do Norwegii latem. i najlepiej własnym autem.Teraz lecieliśmy samolotem i za wiele nie widzieliśmy.Żeby się przemieszczać i zwiedzać trzeba mieć czym Jechaliśmy w sumie do znajomych spędzić z nimi Święta. Także ogólnie to było leniuchowanie. jednak jak byliśmy u nich latem to wtedyyy... ehhhh .... uwielbiam te skały. Oglądałam zdjęcia z ich letniej wycieczki na lodowiec do Alesund. Dech mi zaparło, wierz mi. I obiecałam sobie , że ja też to kiedyś zobaczę na własne oczy. Wieczorkiem wstawię tutaj kilka fotek z naszej letniej wyprawy, specjalnie dla Ciebie Yuczka nie doczekałam się Ciebie wczoraj Masz rację. odpoczęliśmy, że hej :D A teraz do budowania :yes: Widziałam w Castoramie Arkesię za 98 pln m2. W necie znalazłam za około80 pln. W sumie to ja potrzebuję tylko 20 m2. Na kuchnię i hol na dole. Z ceną już się oswoiłam, ale.... co ze sprzątaniem?. Jak to jest, że jedni piszą , że super, " odkurzam co dwa dni , a myję samą woda raz w tygodniu ", a inni " masakra, ciągle myję i zawsze wygląda jak brudny " ?????? Czy to zależy od gatunku kafli, ich położenia, zaimpregnowania ???? Yuczka a co myślisz o NOWEJ GALI CONCEPT ?? Chyba troszkę taniej wychodzi. Jeśli chodzi o łazienkowe płytki to było to moje ,...Ach... .i oby tak było przy wszystkich wyborach Szukaj tej swojej mozaiki tak długo, aż któraś Cie zawoła i zrobisz na jej widok... Achhh ... , bo wtedy będzie wiadomo, że to ta właściwa. Edytowane 9 Stycznia 2011 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.01.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 AGPko Jeśli mogę coś doradzić, to jedź do Norwegii latem. i najlepiej własnym autem.Teraz lecieliśmy samolotem i za wiele nie widzieliśmy.Żeby sie przemieszczać Jechaliśmy w sumie do znajomych spędzić z nimi Święta. Także ogólnie to było leniuchowanie. jednak jak byliśmy u nich latem to wtedyyy... ehhhh .... uwielbiam te skały. Oglądałam zdjęcia z ich letniej wycieczki na lodowiec do Alesund. Dech mi zaparło, wierz mi. I obiecałam sobie , że ja też to kiedyś zobaczę na własne oczy. Wieczorkiem wstawię tutaj kilka fotek z naszej letniej wyprawy, specjalnie dla Ciebie Yuczka nie doczekałam się Ciebie wczoraj Masz rację. odpoczęliśmy, że hej :D A teraz do budowania :yes: Widziałam w Castoramie Arkesię za 98 pln m2. W necie znalazłam za około80 pln. W sumie to ja potrzebuję tylko 20 m2. Na kuchnię i hol na dole. Z ceną już się oswoiłam, ale.... co ze sprzątaniem?. Jak to jest, że jedni piszą , że super, " odkurzam co dwa dni , a myję samą woda raz w tygodniu ", a inni " masakra, ciągle myję i zawsze wygląda jak brudny " ?????? Czy to zależy od gatunku kafli, ich położenia, zaimpregnowania ???? Yuczka a co myślisz o NOWEJ GALI CONCEPT ?? Chyba troszkę taniej wychodzi. Jeśli chodzi o łazienkowe płytki to było to moje ,...Ach... .i oby tak było przy wszystkich wyborach Szukaj tej swojej mozaiki tak długo, aż któraś Cie zawoła i zrobisz na jej widok... Achhh ... , bo wtedy będzie wiadomo, że to ta właściwa. A może tylko od oczekiwań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.01.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witaj Marjucha w nowym roku Pewnie masz racje. Moje oczekiwania to : ma się błyszczeć, nie ma być widać włosów i paprochów i nie chcę codziennie latać na odkurzaczu i mopie Takie rzeczy pewnie tylko w ERZE. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts