yuka 09.01.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Szukaj tej swojej mozaiki tak długo, aż któraś Cie zawoła i zrobisz na jej widok... Achhh ... , bo wtedy będzie wiadomo, że to ta właściwa. Problem w tym, że jedna już zawołała, ale jest absolutnie poza moim zasięgiem.... Kosztuje 80 zł (za listek, 30x30cm, a ja potrzebuję 80 listków, ech...) A Marjucha ma rację, pewnie w dużym stopniu to zależy od oczekiwań, czy się myje i odkurza, czy nie... Nowa Gala chyba jest szkliwiona? A czytałam (tylko czytałam;)), ze te szkliwione są śliskie... Ale ogólnie Nowa Gala też jest super! Moja teściowa ma położoną MM02 (o ile dobrze pamiętam) w kuchni między szafkami na ścianie (też za kuchenką), niczym nie impregnowała i jest super zadowolona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.01.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 wyczytałam i wypatrzyłam , że Nowa Gala jest tez polerowana, ale w necie ma cenę jak Paradyż. Teraz głównie zastanawia mnie jakość. Bo sprzątać i tak trzeba choćby na podłodze leżały marmury Koleżanka ma szkliwiony gres w kuchni i salonie. Nie skarżyła się , że ślisko, wiadomo jak mokro to trzeba uważać. Szukaj innej mozaiki:yes::yes: gdzieś pewnie jest ta WŁAŚCIWA I W WŁAŚCIWEJ CENIE Cena 80 zł za listek jest też poza moim zasięgiem, niestety. Dużo fajnych rzeczy jest poza moim zasięgiem. Ale z tymi z trochę niższej półki nasze domki też będą piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Wiem, dlatego szukam TANIEJ mozaiki i dopiero do niej dobiorę płytki, bo płytek jest większy wybór (przynajmniej tak mi się wydaje;)) w różnych cenach...A te płytki concept śliczne rzeczywiście:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.01.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 AGPko Jeśli mogę coś doradzić, to jedź do Norwegii latem. i najlepiej własnym autem.Teraz lecieliśmy samolotem i za wiele nie widzieliśmy.Żeby się przemieszczać i zwiedzać trzeba mieć czym Jechaliśmy w sumie do znajomych spędzić z nimi Święta. Także ogólnie to było leniuchowanie. jednak jak byliśmy u nich latem to wtedyyy... ehhhh .... uwielbiam te skały. Oglądałam zdjęcia z ich letniej wycieczki na lodowiec do Alesund. Dech mi zaparło, wierz mi. I obiecałam sobie , że ja też to kiedyś zobaczę na własne oczy. Wieczorkiem wstawię tutaj kilka fotek z naszej letniej wyprawy, specjalnie dla Ciebie :hug:dzięki Aniu! Czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.01.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 AGPko specjalnie dla Ciebie sesja moich ulubionych norweskich skał. Nie widziałam nawet jednej tysięcznej z tego co ma do zaoferowania ten piękny kraj, ale wystarczyło, żeby się zakochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Wow:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.01.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.01.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Tutaj my prawie trzy lata młodsi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Atijka, coś mam dla Ciebie: http://www.goldgres.pl/gres-arkesia-beige-poler-60x60-gat-i-k.htmlNie wiem tylko jak podchodzisz do zakupów internetowych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Jeeej, jak tam pięknie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.01.2011 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Dzięki kochana:) Zakupy internetowe są ok. Tylko ja się jeszcze waham...... Właśnie czytam wątek o ARKESI i może satyna? Nie widziałam jej niestety na żywo, trzeba jeszcze pojeździć po salonach łazienkowych. muszę coś pomacać , obejrzeć i wtedy mogę zamawiać z netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ale ma się błyszczeć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.01.2011 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 No właśnie... ale co z tym sprzątaniem????????????? Dziś jestem za polerem a jutro ???? A kto to wie? Strasznie coś niezdecydowana jestem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ten wątek czytasz? Zobacz post 368:D I niestety 365:eek: Już sama nie wiem, co o tym wszystkim myśleć:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Jak chcesz czekać, to ja będę zakładała poler to powiem Ci jak z tym sprzątaniem...Przez te wahania już przechodziłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.01.2011 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ten, ale zobacz post 369 i 370 , może nie jest tak źle tylko niektórzy źle myją??? A niektórzy niepoprawnie impregnują albo wcale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.01.2011 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 mam łeb jak sklep, wątpliwości naprzemiennie ze zdecydowaniem. Idę spać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.01.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Atija, jesteś boska!!! No to juz zaczynam planować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.01.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 mam łeb jak sklep, wątpliwości naprzemiennie ze zdecydowaniem. Idę spać ! Z doświadczenia wiem, że jedno "przespanie się z problemem" nie załatwi sprawy.... Qrcze, a tu jeszcze tyle decyzji do podjęcia........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.01.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Hej Dziewczynki:) ja mam teraz Nową Galę Concept poler i na pewno nie zrobiłabym matu (miałam w poprzednim domu) dolewam troszkę octu jak myje podłogi i ładnie się błyszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts