atija 11.01.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 :D No i dobrze, zostaw, zostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.01.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Cześć kochana:DCo tak cichutko u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.01.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 A bo gadałam na skypie z Norwegią . A potem płaciłam rachunki... niestety. Odnośnie gresu to znajomy Magdy ( siostra mego szanownego męża ) całkiem mi namieszał. Mówi , że ten ich gres jest polski, ale nie paradyz , bo drogi. Nie pamięta jaki. Na pytanie czym go myją padła odpowiedź : " to to się myje ...:lol2:??????????" wesołek jeden Mówi, że mam pojeździć po sklepach bo te moje 20 metrów to można dostać w dobrej cenie jako końcówkę serii....hm... pojeździmy. A co tam w łódzkiem ?? Bo w gdańskiem, pani bida, oj bida pogoda zmienna, raz odwilż , w nocy przymrozki. Ślisko, buro i ponuro...... Ps. coś mnie głupawka bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.01.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 O kumo, w łódzkiem ciepło, ciepluśko... A ja właśnie śledziki robię, bo gości w sobotę mieć będę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.01.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 A a propos gresu... Nie wiem czy Arkesię weźmiemy.... Concept z Nowej Gali taki pikniuśki jest:yes: Muszę na żywo zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.01.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 No powiedz mi tylko, że te śledziki w śmietanie robisz..... mmmmniaaam... Dzisiaj powiedziałam do K , że musimy jak najprędzej kupić ten gres, bo zwariuję od zmieniania zdania Wiem , że nowa gala pikna, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.01.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 No w śmietanie jeszcze się nie naumiałam, ale uwielbiam.... mniammmmm A robię z rodzynkami:) właśnie stygnie mi sosik:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.01.2011 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Uuuu... z rodzynkami to jeszcze nie jadłam.Przepis poproszę , ładnie się uśmiecham http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_15.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.01.2011 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Hejka Anulka wpadlam sie przywitac ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 14.01.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 no kafelki pikne, a jakie to sa jesli mozna wiedziec, jestem na etapie poszukiwania wciaz i bardzo mi sie spodobaly. No i szybkie wakacje swietne, zazdroszcze. Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.01.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Cześć Edytko fajnie Cię widzieć w nowym roku Witaj Bożenko Miło mi , że podobają Ci się moje płytki. Powiem jednak z ogromnym wstydem, że nie wiem jak one się zwą. Wszystko leży na budowie, a ja tam daaawno nie byłam. Obiecałam , że napiszę ich nazwę , ale zapomniałam poprosić K , żeby mi spisał z kartonu. Obiecuję jednak poprawę. Wakacje świąteczne rzeczywiście były suuper. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.01.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Witam się tylko i oddalam się w wiadome miejsce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.01.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Yuczka jak imprezka? pytana o płytki do łazienki, informuję, że idę do dziennika udzielić odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 16.01.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 No heeeej Siostro Atijko w twojej siostrzanej łazience(w mojej znaczy) na podłodze będziesz miała te same płyteczki - nie żeby specjalnie, absolutnie nie;) Nasz cały kiblon będzie w Volcano ale bez dekorów, znaczy bez tych z kolekcji, bo zamontujemy mozaikę , miała być silver stainless ale to chyba naporu wody by nie wytrzymało, więc będzie szklana czy będzie grało- się zobaczy co ma myć to będzie:) buziolki przesyłam i smacznego obiadku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.01.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 A jednak siostrzane gusty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.01.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 No kachana, tak cicho, cichutko, aTy już poddasze wypłytowałaś!!! Super!!! Bardzo się cieszę A gdzie foteczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.01.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 jak już się wybrałam na budowę i udało mi się nie zapomnieć aparatu, to ..... rozładowały mi się baterie:( W sumie nic ciekawego tam nie ma, teraz trzeba to wycekolować , wyszlifować , wygłaskać i można chyba malować Najgorsze jest to , że kasa kurczy się w zatrważającym tempie i tak naprawdę nie wiem na co ją przeznaczyć...... Paradyż ma promocje na Arkesię. 74 zł z kawałkiem za m2 tylko nie doczytałam czy netto czy brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.01.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Paradyż ma promocje na Arkesię. 74 zł z kawałkiem za m2 tylko nie doczytałam czy netto czy brutto GDZIE???? Gdzie to wyczytałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.01.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 http://ceramika24h.pl/arkesia-beige-598x598-poler-p-785.html 76 a nie 74 sorki za niedokładność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.01.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Wiesz, że już nie ma płytek Paradyża w tym sklepie:jawdrop: Wczoraj je widziałam, a dzisiaj chciałam mężowi pokazać i nima:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts