Edyta M 18.01.2011 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Yuka torcik pierwsza klasa ....... z Domowa zakladamy cukiernio - piekarnio - smazalnio cos tam w kazdym razie dobre zarcie sie szykuje wiec jak sie piszesz na ten interes do do spolki wchodzisz ...... z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.01.2011 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Cholera Atijka sorrencja z rozmachu pochwaly dla Yuki wpisalam do Twoich komentow ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 cześć Ania, wpadłam zobaczyć co u Was, ale widzę że zakupy poczynione, wypoczynek udany więc aby patrzeć jak zaczniecie wykańczać. Bedę podziwiać i radzić się fachowców którzy mają to za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.01.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Yuka torcik pierwsza klasa ....... z Domowa zakladamy cukiernio - piekarnio - smazalnio cos tam w kazdym razie dobre zarcie sie szykuje wiec jak sie piszesz na ten interes do do spolki wchodzisz ...... z nami Cholera Atijka sorrencja z rozmachu pochwaly dla Yuki wpisalam do Twoich komentow ...... Niemniej jednak za pochwały dziękuję i do spóły chętnie:yes::yes:, jak mnie przyjmiecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 18.01.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 A ja tylko przyszłam zrobić, można?? gratuluję udanego, pięknego ocieplenia . nie, tu trzeba też dodać Niwka, że DOKŁADNEGO kutwa mać! i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.01.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Przyszłam zrobić jak Niwusia :hug: i zaraz lecę. Padam na .... buziulkę. Po prawie miesięcznym urlopie , drugi dzień w pracy... a książka wczoraj w nocy była taka ciekawa..... i przedwczoraj też.......... Yuka , Edytka Możecie chwalić się i mnię w moich komentach ile chcecie . Hej Karolinko dawno Cię u mnie nie było. witam serdecznie. Wykończeniówka i owszem, tylko czemu ten najfajniejszy moment budowy jest wtedy kiedy kończy się kasa ????/ Buuu.... to za Paradyżem w miłej cenie Mam nadzieję, że jeszcze coś wynajdziemy. Bo chyba jednak ten Paradyz.... a może Concept Nowa Gala?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.01.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Atijka, byłam dzisiaj na żywo pooglądać obie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.01.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 I COOOO?????? która pikniejsza?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.01.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 No problem w tym, że obie pikne:D:D:D Ta NG jest bardziej głądka (na arkesii są te "smugi piasku") i odrobinkę jaśniejsza... Szczerze mówiąc, bardziej mi się NG podobała... Ale chyba wszystko bardziej widać... No i m. dopatrzył się, że arkesia ma mniejszą fazę na brzegu, a przez to bardziej jednolitą powierzchnię dać powinna... Powiem Ci, że namieszała mi ta wizyta bardzo... Aaa, pani powiedziała, że 80 zł do zapłącenia (bez specjalnego targowanie się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.01.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 no to jak troszkę potargujesz to może 76 zł się zrobi? Mówiłam, że jestem leń? Mówiłam. No to mi teraz powiedz, jak myślisz , którą trzeba bardziej pucować? To ja wtedy kupię tę drugą :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.01.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Wiesz co, pani która z nami rozmawiała, mówiła, że ma Nową Galę w domu. Nie ma bardzo dużo, 17m, ale powiedziała, że z czyszczeniem nie ma problemu, baaaardzo rzadko myje i wtedy robi to mopem i zwykłym uniwersalnym płynem, bo ma też panele więc jedzie całość i żadnych smug nie znać. Powiedziała, że tak naprawdę wystarczy samo odkurzanie... Ale powiedziała, że na arkesii pewnie będzie to samo:D:D:DAaa, pani impregnowała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.01.2011 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Dziewczyny jak ja sie ciesze , ze Wy urzadzacie juz domki ..... plyteczki , lazieneczki , mebelki ........ bo jak ja beda swoj urzadzala to Wy juz uzytkownikami bedziecie swoich czterech katow i bedzie kogo zapytac np. czy te plytki to dobry wybor byl , albo no i jak z tym kominkiem !!!!! to sie nazywa SPRYTNE BUDOWANIE ( czytaj ..... uczymy sie na bledach innych ) ...... Buziaki przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.01.2011 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Atijka poogladalam jeszcze zdjecia z Norwegii ............. czapke masz zajebista ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.01.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 czytaj ..... uczymy sie na bledach innych ...... Edytka, uczymy się na uniwersytetach:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 19.01.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Ladne kafeleczki, u nas jakos biednie z kaflami zeby zobaczyc na zywo, trzeba bedzie w ciemno zamawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulowy domek 19.01.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Piękne te płytki- niestety nie widzę ich na stronie producenta. Naprawdę bardzo ładne. Dobry wybór. Ciekawa jestem efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.01.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Agulowy dziennik Witaj w moich skromnych progach . Nie mam pojęcia dlaczego nie ma moich kafli na stronie producenta.Tez szukałam Ale rzeczywiście są piękne. To znaczy podstawowe, białe i szare to sa takie zwykłe, ale... ten szeroki dekor.... jak go wzięłam do łapki to aż mi się buziulka uśmiechnęła. jest taki fajny, wzór tłoczony i lekko błyszczący. Za około dwa tygodnie będą się kładły na ściany.... :Dnie mogę się doczekać HejBożenko Widzisz, tego zamawiania w ciemno to Ci nie zazdroszczę. jak nie pomacam to trudno mi się zdecydować. A jakie kolory, styl preferujesz? masz już jakieś pomysły na wykończeniówkę? Yuczka A Gala to jest rzeczywiście biała? Czy taka ecru? Bo ja bym wolała jaśniejszy ten poler. Coś mnie w jej stronę ciągnie. Cześć Edytko - spryciulo Chętnie podzielę się doświadczeniami jak tylko mnie ta wykończeniówka nie wykończy Czapeczka się przydała, oj przydała . Główka nie marzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 19.01.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Melduję się i przyznaję bez bicia że cichaczem podglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.01.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Melduję się i przyznaję bez bicia że cichaczem podglądałam Wybaczone:D tylko obiecaj poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 19.01.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts