Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

Yuka torcik pierwsza klasa ....... z Domowa zakladamy cukiernio - piekarnio - smazalnio cos tam :D w kazdym razie dobre zarcie sie szykuje wiec jak sie piszesz na ten interes do do spolki wchodzisz ...... z nami :yes:

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yuka torcik pierwsza klasa ....... z Domowa zakladamy cukiernio - piekarnio - smazalnio cos tam :D w kazdym razie dobre zarcie sie szykuje wiec jak sie piszesz na ten interes do do spolki wchodzisz ...... z nami :yes:

Cholera Atijka sorrencja z rozmachu pochwaly dla Yuki wpisalam do Twoich komentow ......

Niemniej jednak za pochwały dziękuję;) i do spóły chętnie:yes::yes::yes:, jak mnie przyjmiecie;)

Przyszłam zrobić jak Niwusia :hug::hug:

i zaraz lecę. Padam na .... buziulkę. Po prawie miesięcznym urlopie , drugi dzień w pracy... a książka wczoraj w nocy była taka ciekawa..... i przedwczoraj też..........

Yuka , Edytka :D

Możecie chwalić się i mnię ;) w moich komentach ile chcecie .:D

Hej Karolinko

dawno Cię u mnie nie było. witam serdecznie. Wykończeniówka i owszem, tylko czemu ten najfajniejszy moment budowy jest wtedy kiedy kończy się kasa ????/ :(

Buuu.... to za Paradyżem w miłej cenie ;) Mam nadzieję, że jeszcze coś wynajdziemy. Bo chyba jednak ten Paradyz.... a może Concept Nowa Gala??????

No problem w tym, że obie pikne:D:D:D

Ta NG jest bardziej głądka (na arkesii są te "smugi piasku") i odrobinkę jaśniejsza...

Szczerze mówiąc, bardziej mi się NG podobała... Ale chyba wszystko bardziej widać...

No i m. dopatrzył się, że arkesia ma mniejszą fazę na brzegu, a przez to bardziej jednolitą powierzchnię dać powinna...

Powiem Ci, że namieszała mi ta wizyta bardzo...

Aaa, pani powiedziała, że 80 zł do zapłącenia (bez specjalnego targowanie się;))

Wiesz co, pani która z nami rozmawiała, mówiła, że ma Nową Galę w domu. Nie ma bardzo dużo, 17m, ale powiedziała, że z czyszczeniem nie ma problemu, baaaardzo rzadko myje i wtedy robi to mopem i zwykłym uniwersalnym płynem, bo ma też panele więc jedzie całość i żadnych smug nie znać. Powiedziała, że tak naprawdę wystarczy samo odkurzanie... Ale powiedziała, że na arkesii pewnie będzie to samo:D:D:D

Aaa, pani impregnowała....

Dziewczyny jak ja sie ciesze , ze Wy urzadzacie juz domki ..... plyteczki , lazieneczki , mebelki ........ bo jak ja beda swoj urzadzala to Wy juz uzytkownikami bedziecie swoich czterech katow i bedzie kogo zapytac np. czy te plytki to dobry wybor byl , albo no i jak z tym kominkiem !!!!! :lol2: to sie nazywa SPRYTNE BUDOWANIE ( czytaj ..... uczymy sie na bledach innych ;) ) ......

Buziaki przesylam :hug:

Agulowy dziennik

Witaj w moich skromnych progach .:D

Nie mam pojęcia dlaczego nie ma moich kafli na stronie producenta.Tez szukałam Ale rzeczywiście są piękne. To znaczy podstawowe, białe i szare to sa takie zwykłe, ale... ten szeroki dekor.... jak go wzięłam do łapki to aż mi się buziulka uśmiechnęła. jest taki fajny, wzór tłoczony i lekko błyszczący.

Za około dwa tygodnie będą się kładły na ściany.... :Dnie mogę się doczekać :D

HejBożenko

Widzisz, tego zamawiania w ciemno to Ci nie zazdroszczę. jak nie pomacam :cool: to trudno mi się zdecydować.

A jakie kolory, styl preferujesz? masz już jakieś pomysły na wykończeniówkę?

Yuczka

A Gala to jest rzeczywiście biała? Czy taka ecru? Bo ja bym wolała jaśniejszy ten poler. Coś mnie w jej stronę ciągnie.

Cześć Edytko - spryciulo :lol2:

Chętnie podzielę się doświadczeniami jak tylko mnie ta wykończeniówka nie wykończy ;)

Czapeczka się przydała, oj przydała . Główka nie marzła :D