yuka 19.01.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Anuś, Nowa Gala NIE JEST biała, ona jest o jakiś ton tylko jaśniejsza od arkesii i nie ma tych smug piasku, ale nie jest też idealnie gładka:) Dzisiaj jestem jednak bliższa Nowej Gali;) A m. dzwonił do jednej hurtowni (tylko trzeba wziąć poprawkę, że on jest baaaardzo dobry w negocjacjach;)) i dostał cenę 73,5 na I gatunek:D:D:D Bo ja chyba wezmę trochę też w II gatunku... (do spiżarki, garderób, gabinetu, chyba też naszej sypialni i na holl na górze) Salon i Holl na dole muszą być jednak w I gat. już podjęliśmy taką decyzję A też nie mogę się doczekać, kiedy zaczną Ci układać te łazienki:D Wyposażenie już kupiłaś? W leroy jest bardzo dobra cena na stelaż Geberita:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.01.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Kurczę, przydałby mi się taki negocjator My z K to raczej oboje z tych co nie potrafią. Właśnie ja też skłaniam się ku Nowej Gali, nie chcę białych i nie chcę beżowych. Mają być właśnie takie jak Gala na zdjęciu. Znalazłam w sklepie intern. po 80, 22. Chyba zamówię jutro i będę miała z głowy:) Do góry na holl chyba tez wezmę. I zastanawiam się jeszcze nad ścianami w kuchni.....Forumowicze sobie chwalą Jeśli chodzi o wyposażenie łazienek to jeszcze nic nie kupiłam, a nie przepraszam, jeden kibelek już mam. masz rację, że do spiżarni, garderoby i gabinetu chcesz 2 gatunek. Zawsze pare groszy zostanie w kieszeni, a nawet jak będzie coś nie halo z płytkami to nie będzie tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.01.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Widziałam II gatunek w salonie u kogoś ułożony:yes: Ale ja jednak się nie odważę...Ania, idź do sklepu z glazurą u siebie, albo gdzieś w Gdańsku i nie sugeruj się cenami napisanymi, bo te są katalogowe, Zapytaj ile za nie masz zapłacić, bo to też okazuje się, że całkiem sporo będziesz potrzebować... A każdy salon też chce zarobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.01.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Nooo... to rzeczywiście trzeba się wybrać, tylko kiedy??? ja wracam z pracy a K za dwie godziny wychodzi. On wraca a ja za godzinkę wstaję i wychodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.01.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Hmmm, to faktycznie problem... My w sumie też mamy niewiele czasu, bo m. pracuje do 17, albo dłużej, a sklepy do 18 przeważnie... Wczoraj byliśmy w takim salonie czynnym do 19, ale i tak tylko połowę obejrzeliśmy i zaczęli gasić światło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.01.2011 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Edytka, uczymy się na uniwersytetach:lol2::lol2: Dobrze , ze jeszcze nie kwalifikuje sie na ten trzeciego wieku :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.01.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ania piękne zdjęcia z podróży!!!! u nas szaro buro, błoto, a na zdjęciach taka zima jak lubię Kafle do łazienki bardzo ładne- też je miałam na oku ja też mam ceramika końskie i majster mówił, że bardzo proste, dobrze się kładły no i nie ma co się okłamywać cena bardzo korzystna I ja tęsknię za grzebaniem w ziemi (choć zimę bardzo lubię), już nawet zaczęli mnie zasypywać katalogami z nasionami i sadzonkami na sezon 2011. Mam sporą rabatę kwiatową i skalniak u teściów (gdzie teraz mieszkamy) i mam zamiar na wiosnę/jesień poprzenosić swoje zbiory do siebie na działeczkę. Mam nadzieję, że czasu i sił wystarczy Pozdrawiam i ściskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 20.01.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 (edytowane) "HejBożenko Widzisz, tego zamawiania w ciemno to Ci nie zazdroszczę. jak nie pomacam to trudno mi się zdecydować. A jakie kolory, styl preferujesz? masz już jakieś pomysły na wykończeniówkę? " no ja wiem,wiem kochana, ja tez lubie pomacac ))))))))) A kolorki szaro biale, taka wlasnie sobie wydumalam , na pewno szarosci mi w glowie siedza ciagle i nieustannie ,ale nie umiem tego przelac na dziennik Edytowane 20 Stycznia 2011 przez BozenaEwa pomylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.01.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Bozenko Proponuje wklejać foty tego co Ci się spodoba, bo potem nie ogarniesz nadszedł czas na inspiracje Matra ja taka bardzo ogródkowa to nie jestem, ale pogrzebać w ziemi już bym chciała. A tu mróz i śnieg dziś pada. I moja wiosnę w duszy szlag trafił. I dosłownie i w przenośni., Wiesz, tam w Norwegi to zima jest jakaś bielsza, czystsza.To i fotki ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 20.01.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Jestem, jestem, wróciłam!! Co prawda na trochę, ale przegląd już zrobiony!!Płyteczki będziesz miała super!! My z kominkiem trochę przepłaciliśmy - ale tak to just jak się kogoś szuka w ostatniej chwili i chce się mieć wszystko na już... Mieliśmy nie obudowywać go na początku, ale mamy z głowy:) I tak masakryczna iość kurzu jest w domu, bo ciągle osiada... A o takich wakacjach jak Wasze też marzę... Tylko u mnie najwcześniejszy urlop to w połowie lipca... I na zagranicę we trzy osoby to już kasy nie wystarczy, bo wszystko co mam (a nawet więcej) to w domek wkładam... Wszystko chcesz wykończyć przed wprowadzeniem, czy coś sobie zostawiasz na potem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.01.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 hejka Emiluś Fajnie Cie widzieć. Zazdraszczam zamieszkania , ale tak pozytywnie, nasze wakacje zagramaniczne były możliwe tylko dlatego , że zostaliśmy zaproszeni przez znajomych. Nocleg za free :D Pytasz czy wszystko wykończę przed wprowadzeniem???.... hmm.... chciałoby się , oj chciało ale na razie powstało pytanie Kiedy w ogóle się wprowadzimy? Jedziemy na resztówce kaski. A nie wiem kiedy i czy w ogóle uda nam się sprzedać mieszkanie. Na rynku nieruchomości jakby zastój, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 22.01.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Dzień Bobry:) Anuś, Anuś jak te siostrzane problemy się powtarzać lubują my mamy to samo ze sprzedażą mieszkania.... nie mogę się doczekać na pierwsze zdjęcia z realizacji łazienki:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Dziewczyny, wiem jaka to nerwówka, my sprzedawalismy przed rozpoczęciem budowy, każdy klient to nadzieja na sfinalizowanie transakcji.Najważniejsze że macie co sprzedawać, prędzej czy później kupiec sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 22.01.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Będzie dobrze nie załamywać się bo i ja się załamie u nas kaski już brak czekamy na zwrot vat księgowa wyliczyła 7.500 coś zrobimy no i wiosną po kredycik .Ania znajdziesz chętnego na mieszkanko małżeństwa z dziećmi szukają wiosną i latem ,żeby szkoły czy przedszkola nie zmieniać w środku roku no i odpowiednia cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Będzie dobrze nie załamywać się bo i ja się załamie u nas kaski już brak czekamy na zwrot vat księgowa wyliczyła 7.500 coś zrobimy no i wiosną po kredycik .Ania znajdziesz chętnego na mieszkanko małżeństwa z dziećmi szukają wiosną i latem ,żeby szkoły czy przedszkola nie zmieniać w środku roku no i odpowiednia cena. Renatko a możesz zdradzic ile kredytu chcecie wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 22.01.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Karolcia tak między 50 a 70 tys . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Karolcia tak między 50 a 70 tys . my też tyle, ale nie dowiadywalismy sie jeszcze szczegółów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 22.01.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 My też jeszcze nie bo mamy jeszcze dużo materiału dużo chcemy zrobić sami a kredyt odwlec ,może lepsze warunki kredytowe dostaniemy (wartość domku większa ) mamy płytki do garażu i kotłowni do hollu i wiatrołapu kafelki na ścianę do kuchni oraz do 2 garderób i sami to chcemy zrobić troszkę czasu to pewnie nam zajmie więc kredyt nie potrzebny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.01.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Dzięki dziewczynki za słowa otuchy. mam właśnie nadzieję na sprzedaż mieszkania na wiosnę Teraz jeszcze troszkę robotę podciągniemy i potem , jakby znalazł się kupiec to można już iść mieszkać i wykańczać My braliśmy kredyt na początku, założenie było takie , że do stanu deweloperskiego za bankowe, a wykończeniówka za nasze. Niwka, my forumowe siostry to rzeczywiście i gusta i problemy mamy podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.01.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 No mam nadzieję ,że już lepiej i koniec dołów .Damy radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts