atija 29.05.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Kurcze, szkoda ,że nie dotrwałam wczoraj do Twojej bytności tutaj. A brakowała tylko godzinka. I nie opowiadaj takich głupot, że jesteś niepotrzebna. ! Nawet w żartach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.05.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 No, no, no Edytko żartować tak...ale, mówić tak serio NIewolnoCi nono:) Mnie jesteś bardzo potrzebna- 3masz mnie w ryzach Anusiu ja boję dużych, znaczy dorosłych kocurków bo mam w tej pustej swojej łepetynie zakodowane, że drapią i gryzą.... :oops: ja wiem, że nie wszystkie tak mają- ale ja się wsiech dużych bojeju kociaczki malutkie to kocham i uwielbiam ... taka ze mnie troszku histeryczka de lla dużokociofobiczka hihihihh:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.05.2010 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 No dobra, lecę na spóźnioną imieninową imprę do Mojej Mamuńty. Do wieczorka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 29.05.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Wpadam się przywitać Czytam posty 'grupy oszołomów' i patrzę a tu Twoja lokalizacja: żuławy ... moje serce drgnęło...stare rodzinne strony... mieszkałam w Stegnie (moja mama tam jeszcze mieszka) ale budujemy pod Bydzą. Mogę się zatem wślizgnąć na imprezkę? ))) ps. swoją drogą to idziesz z tą budową jak przecinak! patrzę na daty i nie wierzę zaraz stanie ci cały surowy ! pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.05.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witam Papuch Możesz się wślizgnąć na imprezkę oczywiście, ale bez imprezki też zapraszam;) My budujemy w gminie Cedry Wielkie, także do Stegny kawałeczek, ale nie taki znów wielki. A możesz bliżej nakreślić okolice gdzie budujesz? Bydza niestety nic mi nie mówi, ale nigdy nie byłam orłem z geografii. Jeśli chodzi o tempo pracy to zasługa moich Bobów Budowniczych, rzeczywiście chłopaki pracują sumiennie po 10 godzin dziennie, nawet w soboty:eek:. O alkoholu na budowie nie ma mowy.I wiesz , nawet my ich nie ciśniemy z tym tempem, bo nam się właściwie nie śpieszy, oni tak sami:eek: Pozdrawiam i zapraszam na pogaduchy częściej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.05.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Wlazłam do Twojego dziennika i już wiem gdzie budujesz;) Ależ jestem mało rozgarnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 30.05.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Hi hi- nic się nie martw z tym rozgarnięciem u mnie też szwankuje (szczególnie po imprezce;-) U mnie niestety Boby mają 3 inne budowy pod sobą więc co raz to zmykają kończyć coś u innych ;-( Buduje nam firma ale znajomego mojego teścia- majster jest super jeśli chodzi o kasę bo gdzie się da to umie zawalczyć i obciąć koszty (tu znajomy da mu cenę netto, tam nie skasują go za transport ale za to firma pracuje do ...16.00 ! U nas od 8 rano (ale wcześniej zdarza się że jadą na 4 rano na inną budowę ;-( ... wtedy u nas nie ma nikt serca dusić ich dłużej bo popadają nam jak muchy... pozdrowionka i będę wpadać na częste imprezki oględnicze ps. jakie pokrycie dachu macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.05.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 (edytowane) Atijuś, z tymi oknami tio ja potwierdzam co mówi Edytka( tylko mimo, że Jareko fajnie wyjaśnia ja i tak niewiele rozumiem .... ) .... tak czy owak to kurna cieszę się, że te Wasze Boby Dają CZADDUUUUUUU hihiihihiihhih A i pozdrowionka i uściski dla mamuśki buźki, buźki Edytowane 30 Maja 2010 przez Niwa no co może byuć rypsłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.05.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Papuch Dach będziemy deskować, bo dużo desek zostało z szalowania stropu. Oczyścimy je i zaimpregnujemy, co braknie to dokupimy. Potem zamiast papy, taka membrana co się nadaje na dechy.A na to wszystko dachówka roben monza plus Ależ te Wasze to ranne ptaszki Moi pracują od siódmej, ale tylko moja budowa jest na tapecie.Po prostu nie biorą kilku na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 30.05.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witaj Atija Wpadłam z małą rewizytą Fajnie Wam idzie - tylko ta pogoda... U mnie na szczęście panowie skończyli już 2 tyg temu - bo inaczej szlag by mnie trafił bo znowu ma cały tydzień padać... U mnie Panowie byli od 7 do 19-20 w zależności od pogody. Ale spali na miejscu - może dlatego. Deskowanie pod dachówke to bardzo dobre rozwiązanie, bo konstrukcja jest stabilniejsza. Cenę za okna z bramą garażową masz bardzo dobrą, ale popytaj jeszcze, bo wydaje mi się nawet za dobra... Będziesz miała PCV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.05.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witaj Emilus18 okna będą plastikowe. U nas jest ich tylko 14 dlatego cena nie jest zbyt wysoka. Nie będzie żadnych bajerów typu szprosy i wypasione wersje. Z bardzo prozaicznych powodów. Budujemy na kredyt i liczę każdy grosz. Zapraszam częściej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartyś 30.05.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 atija nareszcie się zebrałam, żeby poczytać Twój dziennik i jestem w szoku jak szybko idzie Wam budowa ! Cieszę się razem z Tobą i trzymam kciuki, żeby wszystko szło szybko i gładko aż do przeprowadzki Czas tak szybko leci, że czasem nie chce mi się wierzyć, że my mieszkamy już 9 miesięcy w naszym domku , a dziewczynki skończyły tydzień temu już pół roczku Obiecuję niedługo wkleić ich zdjęcia Będę wpadać i podglądać kolejne zdjęcia Przesyłam buziaki i do "usłyszenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Kurcze, szkoda ,że nie dotrwałam wczoraj do Twojej bytności tutaj. A brakowała tylko godzinka. I nie opowiadaj takich głupot, że jesteś niepotrzebna. ! Nawet w żartach! No szkoda ........... Atijka Siostro moja .... Milego dzionka i tygodnia Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.05.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 No, no, no Edytko żartować tak...ale, mówić tak serio NIewolnoCi nono:) Mnie jesteś bardzo potrzebna- 3masz mnie w ryzach Anusiu ja boję dużych, znaczy dorosłych kocurków bo mam w tej pustej swojej łepetynie zakodowane, że drapią i gryzą.... ja wiem, że nie wszystkie tak mają- ale ja się wsiech dużych bojeju kociaczki malutkie to kocham i uwielbiam ... taka ze mnie troszku histeryczka de lla dużokociofobiczka hihihihh:) Niwuska .............. No tos trafila ....... moj znak zodiaku to LEW i co tera ....... i to calkiem duzy lew ( juz nie kociak ) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 31.05.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Niwuska .............. No tos trafila ....... moj znak zodiaku to LEW i co tera ....... i to calkiem duzy lew ( juz nie kociak ) :cool: A ja jestem rak... ale Niunia, my przecież nie będziemy kotów drzeć, nieeem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.05.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hejka Atija, coś tam czytam, że znowu pogoniliście z robotą Jakieś okienka już na tapecie:jawdrop: Na razie tylko zaznaczam swoją obecność Podziękować przyszłam, że na posterunku u mnie stałaś:hug:A za dzienniczek wieczorkiem się zabiorę. Ufff zaległości tyyyyyyleeeee;) Buziak wielki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.05.2010 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 atija nareszcie się zebrałam, żeby poczytać Twój dziennik i jestem w szoku jak szybko idzie Wam budowa ! Cieszę się razem z Tobą i trzymam kciuki, żeby wszystko szło szybko i gładko aż do przeprowadzki Czas tak szybko leci, że czasem nie chce mi się wierzyć, że my mieszkamy już 9 miesięcy w naszym domku , a dziewczynki skończyły tydzień temu już pół roczku Obiecuję niedługo wkleić ich zdjęcia Będę wpadać i podglądać kolejne zdjęcia Przesyłam buziaki i do "usłyszenia" bartyś : Jak się ciesze, że Cię tu widzę :yes: Zaglądaj dziewczyno jak najczęściej, bo my tu fajną rodzinkę siostrzaną mamy. Wesolutko tu u nas, że hej Z niecierpliwością czekam na zdjęcia dziewczynek. Buziaki i do "usłyszenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 31.05.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Edytko Tobie też miłego tygodnia życzę i pogody lepszej niż u mnie,Leje deszcz niemiłosiernie Żeby było zabawnie to ja też LEW jestem, ale małe RACZKI mogą czuć się przy mnie bezpieczne:yes: Yuka pełniłam straż dzielnie,ale na szczęście nie sama. Dobrze, że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.05.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hej Atijko No, no pędzicie z robotą, że hej!!! Moje siostrzane serce niezmiernie się raduje:D W sprawie bramy nie pomogę, bo to jeszcze przede mną w okienkach ważna jest mikrowentylacja, chyba, że będziesz miała wentylację mechaniczną, to wtedy warto zainwestować w superszczelne;) Ale pomóc Ci mogę w innej sprawie, a mianowicie w sprawie wiechy;) Bo jeszcze jesteś przed??? Skubnęłam od kogoś z dienniczka, chyba od Sipatki:cool: więc jeśli jeszcze nie było u Ciebie to daj znać, to wkleję jak to powinno wyglądać Buziak:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.05.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 A ja jestem rak... ale Niunia, my przecież nie będziemy kotów drzeć, nieeem No ma sie rozumiec , ze TAK :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts