Niwa 23.01.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 My też z nadzieją, że na wiosnę będzie popyt, ale jak patrzymy na ogłoszenia mieszkań z okolicy to bryndza...i cenowo tyż bez brawury...., ale Matko Kochano Jedynoooo, aby sprzedać i przed kredytem się nie ugiąć:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.01.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Renatka Dołom mówimy kategoryczne NIE !!!! Będzie dobrze , Niwka , kiedyś te mieszkania sprzedamy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.01.2011 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Aniu trzymam kciuki za sprzedaz mieszkanka .... ..... najgorsze jest to , ze kaski potrzeba jak najwiecej i szkoda schodzic z ceny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.01.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ania i ja trzymam kciuki, abyście sprzedali jak najszybciej za jak najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.01.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Trzymajcie dziewczynki, trzymajcie. Tylko, żeby Wam te kciukaski nie zdrętwiały. Bo to może potrwać. jestem na to przygotowana. Zdecydowałam się na płytki do holu na dole, u góry i do kuchni. Będzie Nowa Gala Concept 01 gres polerowany. Wynalazłam po 79,11 zł z gratisową dostawą.Czekam do jutra, bo na stronie pisze NEGOCJUJ CENĘ a teraz już biuro zamknięte.Zobaczymy , a nóż widelec coś mi się uda zaoszczędzić. Choćby na worek kleju. To już będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.01.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Pewnie ,że dobrze bo pójdzie oj pójdzie tego kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.01.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Super płytki wybrałaś A jak nie uda Ci się utargować ceny, to poproś właśnie o klej albo inny gratis:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.01.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 mam nadzieje, że klej nie puści mnie z torbami Yuczka , no powiedz sama, najpiękniejsze :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.01.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Najpiękniejsze:cool:Podrzucę Ci linka jeszcze http://www.irena-wnetrza.pl/asortyment/nowa-gala/concept-plytki-podlogowe-plytki-lazienkowe/117 tylko nie wiem, jak wyjdzie z transportem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.01.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Z transportem wychodzi więcej jak tam gdzie ja wynalazłam. Jednak dzięki za troskę Siostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.01.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Szukam tego kominka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.01.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 cześć Aniu, to dzisiaj u Ciebie miał byc Pan od kominka?napisz po wizycie co i jak i najwazniejsze jak Cię podliczył za materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 25.01.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 no i napisz co to za sklep wynalazłaś z płytkami bo jestem na etapie szukania dobrej ceny z dowozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.01.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Cześć Atija, Fajne foteczki masz w dzienniku z wycieczki, ładne widoczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.01.2011 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Hejka Mariomili, dziekuję za dobre słowo.Bardzo mi się podoba Norwegia, ale latem jest łatwiej dostępna, jak napisała Aneta, która tam mieszka . W komentach stronę albo dwie wstecz są letnie zdjęcia. Makawel Tutaj maja fajne ceny http://glazurypolskie.pl/ a ja kupiłam tutaj http://kupujemykafelki.pl/ przy dużym zamówieniu można negocjować cenę.A przy zakupie powyżej 2000 transport jest gratis. Karollinko spotkał się z panem kominkowym małż. A teraz śpi , bo po nocce był. Jak się wszystkiego dopytam to chętnie Ci pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Cześć kochana:D Czyli kupiłaś już?:D:D Też jestem ciekawa jak przebiegła rozmowa z panem kominkowym:D Dzisiaj dowiedziałam się, że nasz kominek też już do odbioru jest, trzeba tylko azymut na stolyce ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.01.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 zamówiłam, będą pojutrze. Ale rabatu nie dali, wrrr bo ja tylko 30 m2 brałam. Nooo dobra , niech im będzie, za to transport jest gratis. Kominkowy Kolega, okazał się być dość konkretnym człowiekiem. Mamy kupić 10 m2 wełny takiej specjalnej kominkowej, 1 m rury i kolanko regulowane. Płyty ogniowe, stelaże, kleje, szpachle i inne drobiazgi, Kolega kupi sobie na nasz rachunek w pobliskim składzie, według potrzeb. Za robociznę chce 2000, po tym co wołali inni to mało. Yuczka, sami będzieci odbierać kominek w Stolycy? A czemuż to tak? Nie przywiozą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Wiesz, sytuacja jest taka, że kolega nasz ze studiów (bardzo dobry kolega, właściwie przyjaciel) ma sklep z kominkami właśnie w stolycy Wierz mi, warto po niego tam pojechać A u Ciebie widzę pełną parą Kiedy kolega zaczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.01.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 aaaa, jak tak , to w porządku :D masz farta Kobieto, masz farta. Tu kolega, tam wyprzedaż i się kręci :D:D Dobrze, fajnie, że udaje Wam się zaoszczędzić kaski. Przyda się na pewno ja dziś idę spać zadowolona. Parę groszy zostanie w kieszeni. Kolega zrobi kominek trochę taniej niż firmy, które robiły wycenę. Noooo i..... kafle zamówione i niech się dzieje co chce. Nie ma odwrotu.oby tylko dobrze się sprawowały i nie chciały się myc codziennie , hi , hi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Będą piękne!!!! Ty je w ogóle widziałaś na żywo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts