Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trzymajcie dziewczynki, trzymajcie. Tylko, żeby Wam te kciukaski nie zdrętwiały. Bo to może potrwać. jestem na to przygotowana. :D

Zdecydowałam się na płytki do holu na dole, u góry i do kuchni. Będzie Nowa Gala Concept 01 gres polerowany. Wynalazłam po 79,11 zł z gratisową dostawą.Czekam do jutra, bo na stronie pisze NEGOCJUJ CENĘ a teraz już biuro zamknięte.Zobaczymy , a nóż widelec coś mi się uda zaoszczędzić. Choćby na worek kleju. To już będzie dobrze.:D

Hejka

Mariomili, dziekuję za dobre słowo.Bardzo mi się podoba Norwegia, ale latem jest łatwiej dostępna, jak napisała Aneta, która tam mieszka . W komentach stronę albo dwie wstecz są letnie zdjęcia. :)

Makawel

Tutaj maja fajne ceny

http://glazurypolskie.pl/

a ja kupiłam tutaj

http://kupujemykafelki.pl/

przy dużym zamówieniu można negocjować cenę.A przy zakupie powyżej 2000 transport jest gratis.

Karollinko

spotkał się z panem kominkowym małż. A teraz śpi , bo po nocce był. Jak się wszystkiego dopytam to chętnie Ci pomogę:)

zamówiłam, będą pojutrze. Ale rabatu nie dali, wrrr bo ja tylko 30 m2 brałam. Nooo dobra , niech im będzie, za to transport jest gratis. :D

Kominkowy Kolega, okazał się być dość konkretnym człowiekiem.

Mamy kupić 10 m2 wełny takiej specjalnej kominkowej, 1 m rury i kolanko regulowane.:)

Płyty ogniowe, stelaże, kleje, szpachle i inne drobiazgi, Kolega kupi sobie na nasz rachunek w pobliskim składzie, według potrzeb.

Za robociznę chce 2000, po tym co wołali inni to mało.

Yuczka, sami będzieci odbierać kominek w Stolycy? A czemuż to tak? Nie przywiozą?

aaaa, jak tak , to w porządku :D:D

masz farta Kobieto, masz farta. Tu kolega, tam wyprzedaż i się kręci :D:D:D

Dobrze, fajnie, że udaje Wam się zaoszczędzić kaski. Przyda się na pewno :):hug:

ja dziś idę spać zadowolona. Parę groszy zostanie w kieszeni. Kolega zrobi kominek trochę taniej niż firmy, które robiły wycenę.:)

Noooo i..... kafle zamówione i niech się dzieje co chce. Nie ma odwrotu.oby tylko dobrze się sprawowały i nie chciały się myc codziennie , hi , hi,