Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karollinko

Nieee......taka znów szalona to nie jestem. Pomacałam w sklepie gres polerowany, ale Arkesię Paradyż. A Ten co kupiłam to coś jakby to samo, ale jaśniejsze.

Już: jutro przyjeżdżają :):wiggle::wiggle: Nooo i jakby co to wiadomo .... wszystko będzie na Yukę :lol2::lol2:

Jeśli chodzi o materiały do kominka, to kupujemy sukcesywnie, po trochu. Jak będę wiedziała ile czego poszło to Ci napiszę ok?

Karollinko

Nieee......taka znów szalona to nie jestem. Pomacałam w sklepie gres polerowany, ale Arkesię Paradyż. A Ten co kupiłam to coś jakby to samo, ale jaśniejsze.

Już: jutro przyjeżdżają :):wiggle::wiggle: Nooo i jakby co to wiadomo .... wszystko będzie na Yukę :lol2::lol2:

Już sama nie wiem, może jutro nie pokazywać się na FM? Albo kamuflaż jakiś?:lol2:

Zresztą, co mi możesz zrobić:p, najwyżej przyjechać,:lol2::lol2::lol2: a to już takie złe by nie było;)

Zuźka w kieckę już się stroi?

Yuka :hug:

możesz być spokojna. SĄ PIĘKNE!!!!

DSC04107..jpg

zdjęcie z lampą

DSC04109..jpg

a to bez lampy

I tak do Ciebie przyjadę, jak się ciepło zrobi. Muszę Twój ogród zobaczyć na żywo. :)

Zuźka od poniedziałku zaczyna się stroić. Kolega fachman musi dokończyć inne zlecenie.

Makawel

cieszę się, że mogłam pomóc.

Mogę ten sklep polecić, wszystko przyjechało ładnie zapakowane, na czas i w ogóle kontakt ze sklepem ok.

Jakie to sąTwoje ? Pokażesz?

Edytowane przez atija

Cześć Olusia :)

Te moje 60x 60 są duże , ale takie 60x 120 to dopiero muszą robić wrażenie.

Śledzę na bieżąco wasze postępy i z zainteresowaniem zaglądam do Twoich komentów. Dużo fajnych linków tam masz :)

Pozdrawiam

Yuka

jak pizza? Dobra była? Ja ugotowałam cały gar żurku. Mnniiaaamm