atija 25.01.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A Kolega dziś postawił Zuźkę na nóżkach. Jutro K mój osobisty ma zakupić co potrzeba i do dzieła.Kto wie, kto wie może jutro lub pojutrze będę palić domowe ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Super!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.01.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Będą piękne!!!! Ty je w ogóle widziałaś na żywo???? NIE........ będzie na Ciebie.... :lol2:Zaufałam Ci . Widziałam arkesię i była ciut za ciemna. A Ty mówiłaś, że concept jest jaśniejszy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Kilerka:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.01.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Oj tam , oj tam.... wielkie słowa. Kiler to był Jerzy a ja jezzzdem Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Mam nadzieję, że spodobają Ci się W końcu to tylko 3 dni:D:D:D niepewności;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.01.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Dwa dni, Kochana , dwa. pojutrze będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ciekawa jestem czy Ty jesteś ciekawa czy warto było zdać się na siostrzaną intuicję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.01.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Jakoś jestem spokojna. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.01.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.01.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ania, no ty to szalona dziewczyna jesteś, w ciemno płytki kupować Ciekawa jestem kominka, jak wyjdzie, u nas tez jak tylko kasa wpadnie to kupujemy wkład i obudujemy, tzn mąż obuduje. Ile będą kosztowały materiały kominkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.01.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Karollinko Nieee......taka znów szalona to nie jestem. Pomacałam w sklepie gres polerowany, ale Arkesię Paradyż. A Ten co kupiłam to coś jakby to samo, ale jaśniejsze. Już: jutro przyjeżdżają :wiggle: Nooo i jakby co to wiadomo .... wszystko będzie na Yukę :lol2: Jeśli chodzi o materiały do kominka, to kupujemy sukcesywnie, po trochu. Jak będę wiedziała ile czego poszło to Ci napiszę ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.01.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Karollinko Nieee......taka znów szalona to nie jestem. Pomacałam w sklepie gres polerowany, ale Arkesię Paradyż. A Ten co kupiłam to coś jakby to samo, ale jaśniejsze. Już: jutro przyjeżdżają :wiggle: Nooo i jakby co to wiadomo .... wszystko będzie na Yukę :lol2: Już sama nie wiem, może jutro nie pokazywać się na FM? Albo kamuflaż jakiś? Zresztą, co mi możesz zrobić, najwyżej przyjechać,:lol2: a to już takie złe by nie było;) Zuźka w kieckę już się stroi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 27.01.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 i jak płytki sa takie jakie chciałaś ?? dzięki za info w sprawie sklepu z płytkami te moje tez są w dobrej cenie i jeszcze można coś wyrwać od jutra zaczynam ich nękać tzn negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.01.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Yuka możesz być spokojna. SĄ PIĘKNE!!!! zdjęcie z lampą a to bez lampy I tak do Ciebie przyjadę, jak się ciepło zrobi. Muszę Twój ogród zobaczyć na żywo. Zuźka od poniedziałku zaczyna się stroić. Kolega fachman musi dokończyć inne zlecenie. Makawel cieszę się, że mogłam pomóc. Mogę ten sklep polecić, wszystko przyjechało ładnie zapakowane, na czas i w ogóle kontakt ze sklepem ok. Jakie to sąTwoje ? Pokażesz? Edytowane 27 Stycznia 2011 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.01.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Uffff Ale się cieszę To teraz mogę spokojnie pizzę iść robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.01.2011 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Możesz, możesz. Ja wygodniejsza jestem, wczoraj K przywiózł 3 z pizzerii. mówiłam , że leń jestem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.01.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ja też czasami lubię z pizzerii, ale często robię sama;)Ale śliczne te płyteczki:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.01.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Cześć Olusia Te moje 60x 60 są duże , ale takie 60x 120 to dopiero muszą robić wrażenie. Śledzę na bieżąco wasze postępy i z zainteresowaniem zaglądam do Twoich komentów. Dużo fajnych linków tam masz Pozdrawiam Yuka jak pizza? Dobra była? Ja ugotowałam cały gar żurku. Mnniiaaamm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.01.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Pychota;) (i pizza, i mam nadzieję żur;)) Rodzina spałaszowała ze smakiem, ale może zwyczajnie głodni byli, bo z basenu wrócili, a wiadomo, woda wyciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts