makawel 27.01.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 o takie Ceramika Tubądzin Terra del Fuoco szare http://img11.imageshack.us/img11/3965/pytki.jpgtylko patrze ze teraz u nich ich nie ma ale spokojnie jutro zadzwonie i sie podpytam kiedy beda je mieli u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.01.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Aniu to te same płyteczki co kupiłaś? Bo fajne takie delikatne http://images47.fotosik.pl/572/1cb3422c9b50c55emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.01.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Witajcie w piątkowy , mroźny wieczór. jak go spędzacie ? Makawel śliczne te płytki. Gdzie zamierzasz je położyć? Renatko chodzi Ci o dekor? na tym zdjęciu on jest podobny do moich łazienkowych, ale to nie do końca jest to . Musiałam zajrzeć do dziennika i zobaczyć fotkę, bo już sama ich nie pamiętam tak dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.01.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Cześć:D:D Ja oglądam jednym okiem Rodzinkę Robinsonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.01.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 oj oj, niech mi ktoś szybko powie, co to za płytki z tym kwiatem na zdjęciu wyżej, bo śliczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.01.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 hejka Tatarak, nie mam pojęcia , trzeba pytnąć Renatkę skąd ta fota i jakie płytki. Naprawdę śliczne. Yuka a ja idę coś pichcić do kuchni. Dziś wieczorem u mnie babski bal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.01.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 hejka Tatarak, nie mam pojęcia , trzeba pytnąć Renatkę skąd ta fota i jakie płytki. Naprawdę śliczne. Yuka a ja idę coś pichcić do kuchni. Dziś wieczorem u mnie babski bal :D Ania widzę że i u Ciebie dziś imprezowo:) Udanego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Udanej zabawy na babskim balu Anuś. p.s. super Zuzkę macie zazdraszczam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.01.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Czy będzie jakiś ten, no.... niespodzianek na tym balu?;) W razie co, podrzucę http://blindgossip.com/wp-content/uploads/2010/10/chippendales-dancer-1.jpg Bawcie się dobrze:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.01.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Dziewczyny nie wiem co to za płytki w jakimś dzienniczku widziałam wcześniej u Ciebie Aniu tylko ten twój dekor jasny myślałam ,że Ty wiesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.01.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 no kurna maaać Yukuś chyba był niespodzianek, bo Atijki jeszcze ni mo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.01.2011 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 jestem już . Główka troszkę boli ale fajnie było. Niespodzianek niestety nie było, ale i tak bawiłyśmy się świetnie. Potem tylko mój K został dopuszczony do uczestnictwa, ale w celu odwiezienia uczestniczek balu do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Super, że jesteś już z nami:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.01.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Zajrzałam też wczoraj... nie dziś rano o....5.30 jak wyżej wymieniony K odwoził dziewczyny. Widziałam , że Niwcia wstawiła dużo zdjęć, muszę lecieć do niej i obejrzeć dokładnie A Tobie jak minął weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Spokojnie i bezboleśnie:lol2: Poważnie to ferie nam się właśnie kończą i postanowiliśmy zostać w domu, bo jutro muszę moją gwiazdkę do przedszkola odprowadzić, a nie była od 17grudnia:o więc chciałam, żeby ten weekend był spokojny, żeby można było jakoś pszychcznie się przygotować Ale za tydzień jakieś plany już mamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.01.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 U nas też ferie się kończą. A że świąteczny czas był wyjazdowy to teraz ferie były stacjonarne. Jakie plany na za tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 A taka impreza karnawałowa połączona z imieninami;)Wyjazdowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 31.01.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 płytki te beda w czesci salonu(czesci bo chcemy zrobic z nich ramke a w srodku umieścic panele by wygladały jak dywan ...ciekawe co z tego wyjdzie) beda także w kuchni holu wiatrołapie oraz w przejściach do łazienki oraz naszej sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 31.01.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Hej To ja forumowiczka marnotrawna Widzę że dopadł Cię szał zakupowy no i wreszcie się zdecydowałaś na gres ,muszę powiedzieć ze trafny wybór ,płytki się pięknie prezentują Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.02.2011 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Cześć Marnotrawna Forumowiczko Gdzieżeś się tyle czasu podziewała.?? Ano troszku kupowałam Dziękuję za dobre słowo w sprawie gresu. Nasz Kolega Kafelkarz, powiedział, że ma frezowane ranty i to dobrze, bo w razie krzywizny, nie będzie jej tak widać. Ale na pytanie , czy ładne? / Odparł, ładne, ale dla mnie za jasne. Ale jak lubisz sprzątać.... Otóż nie lubię ....... ale nic to. Zauważyłam pewna prawidłowość. Na gres polerowany narzekają ci , co go nie mają Makawel, na Twoich przynajmniej nic nie będzie widać.Są śliczne, ale dla mnie troszkę za ciemne. Kombinacja z panelami może wyjść całkiem fajnie. Obiecaj foty. Yuczka do Mamy jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts