Niwa 01.02.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 jestem już . Główka troszkę boli ale fajnie było. Niespodzianek niestety nie było, ale i tak bawiłyśmy się świetnie. Potem tylko mój K został dopuszczony do uczestnictwa, ale w celu odwiezienia uczestniczek balu do domku. Tak, w tym celu tio K i wszystkie inne małże mogą być dopuszczani do uczty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 01.02.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ahah, a ja jeszcze ferii nie zaczęłam hihihiih:D Natenczas onegdaj stwierdzam iiiiż każdy wolny dzień jest wskazany i każdy wypoczynek stacjonarny or not stacjojnarny tyż hihihihihihi:D:D:D a takiej troszku głupawki dostala żem;) hihihihihiihihih:D:DD: buzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Hejka:D Atija, jadę do siostry ciotecznej, mamy kuzyneczek, tej, która z całą ekipą zawsze się stawia jak jest potrzebna i do której wiem, że mogę jechać czy zapowiadam się, czy nie, czy wyjazd planowany, czy sponton... W drugą stronę też tak to działa;) (Aczkolwiek teraz zaproszenie wpłynęło;) Niwusia, ta głupawka to pewnie z radości, że Qchnię masz:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.02.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Jaką kuchnię? co kuchnię??? Leeecęęę oblukać. Ta głupawka to dzisiaj chyba rodzinna:D:D Yuka pozdrów kuzyneczkę ode mnie, bo na zdjęciach widać, że fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 A w realu, mmm;) Dzięki, pozdrowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Jak ja Ci zazdroszczę, że coś się dzieje u Ciebie:D:D:D Chyba z tej zazdrości pojadę do siebie na budowę (ale dopiero w weekend, buuuu), wezmę jakąś wiertarkę albo inne ustrojstwo i będzie normalnie teksańska masakra piłą mechaniczną 8;) A tak na poważnie to super, SUPER SUPER !!! I bakłażany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 02.02.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 obiecuje fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.02.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Te bakłażany prawie , prawie na pewno. Ale tak sobie myślimy , że nie teraz. Jeszcze ściany trzeba wycekolowac i dopiero malować. Makawel trzymam za słowo i w odpowiednim czasie się upomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 02.02.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 no ja nie mogie baldzio ładniusia Zuzanka no i jak ja bym chciała mieć taką jej siostrę bliźniaczkę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.02.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Hejka Anulka melduje , ze podgladam ........ Twoje postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.02.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Hej Edytko:hug: A która u Ciebie jest godzina???? Co Ty tu robisz o tej porze??? Niwa a Ty masz w domku miejsce dla Zuźki2 ? W sensie czy planowana jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Te bakłażany prawie , prawie na pewno. Ale tak sobie myślimy , że nie teraz. Jeszcze ściany trzeba wycekolowac i dopiero malować. Czyli ziarno zasiane, na plony poczekać trzeba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Hej Edytko:hug: A która u Ciebie jest godzina???? Co Ty tu robisz o tej porze??? A daj spokoj ...... sniegu mi dowalilo ....... zobacz w dzienniku ....... :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.02.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Powiem Ci Yuczko , że właściwie to K. jest bardziej zdecydowany ode mnie On mówi : bakłażan , a ja : czy aby na pewno. Oszaleję sama ze sobą wrrr..... tyle rozterek... jutro ( chyba ) jadę wybierać kamień dla Zuźki Edytko , słyszałam , że za wielką wodą śniegu dowaliło. A teraz lecę do Cię zobaczyć na własne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 WOW Anulka:jawdrop: TY MASZ OGIEŃ!!!! Jak cudnie to wygląda!!!! Coraz ładniej w tym Twoim domeczku:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.02.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 mam, mam , maaaam........:lol2: a w domu to nie piękniej ...tylko coraz większa rozpierducha się robi. Salon tak zawalony gratami, że się mikroskopijny zrobił.Ale ciesze się straśnie, straszecznie nareszcie coś się dzieje. wybrałaś już wiertarę z którą uderzasz na masakrę teksańską8 ?/ ile już schną Twoje wylewki? Kiedy możecie zacząć działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Właśnie poprosiliśmy Teścia, żeby w sobotę zaczął płytki w kotłowni:D:D:DTylko pod piecem chociaż, i na ścianie za.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 03.02.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Hejka!!! Aniu ten płomień jest przepiękny, to ciepło z Twojego kominka to aż do mojego domu dotarło:D musi to bardzo cieszyć no nie - Własny ogień , we własnym salonie SUPER!!! Oby prace tak dalej szły, bo dzieje się u Ciebie rzeczywiście dużo. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.02.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No dobra, widzę że praca wre.Napisz mi, czy ta decyzja o cofnięciu kominka względem frontu obudowy była przemyślana? Jakie będzie wykończenie? Mam wrażenie, że to może być nie do końca praktyczne. No chyba, że tak jakiś kamień będzie położony, tyle, czy jest na to miejsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.02.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Ach kominek...... Zaraz człowiekowi myśli leniwiej płyną. I jakoś tak cieplej się robi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts