atija 03.02.2011 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Beatko , Sipatka Robi się cieplej na sercu , patrząc na ten własny ogień . Leniwiej , to prawda i coraz bardziej żal, że trzeba stamtąd wracać do mieszkania. Tam jest tak przyjemnie, cieplutko, ( zapominamy o bałaganie , oczywiście ) Marjucha na Tobie jak na Zawiszy, można polegać. Trzymasz rękę na pulsie i wychwycisz uchybienia. I dzięki Ci stokrotne za to. Obudowa tak ma być.Zdjęcie gotowego kominka, który bezczelnie zgapiamy jest u mnie w dzienniku .Tam będzie kamień. Nawet dziś zamówiłam.:lol2: Yuka czyli w dzienniku możesz wielkimi literami napisać zaczynamy wykończeniówkę :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Aniu, ależ byłam ciekawa Twojej Zuzinki, mąż mi na chwilę pozwolił wstać do kompa i zobaczyć Pięknie wyszło, szybko i sprawnie, nie mogę się doczekać kiedy u nas ogień zapłonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.02.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 mąż mi na chwilę pozwolił wstać do kompa i zobaczyć . Karollinko Czy Ty leżąca jesteś? Bo coś o chorobie ostatnio wspominałaś, tej co zakupów budowlanych robić nie pozwoliła, ale ciuszkowe to już tak;) A wasza Zuzia już kupiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.02.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Yuka czyli w dzienniku możesz wielkimi literami napisać zaczynamy wykończeniówkę :lol2::lol2: Taaak jest!!!! A jak kamień??? Byłaś? Wybierałaś? I co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.02.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Byłam , wybrałam i jeśli wykonanie będzie takie fajne jak cena to będę baaardzo zadowolona:D jasna ramka to będzie marmur CREMA MARFIL, a ciemna półka i wewnętrzna ramka to granit STAR GALAXY. Wybierał K , bo to jego kominek, on się na niego uparł i doprojektowaliśmy komin.Ale kamień uzyskał moją pełną akceptację. Ma być gotowy na poniedziałek / wtorek to myślę, że w środę się pochwalę. Kolega Kominkowy wymyślił i trochę pokombinowaliśmy z ramką , żeby obniżyć koszty kamienia. Widziałam na forum u Bartyś , że też tak zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.02.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 CREMA MARFIL nie znam, ale STAR GALAXY cuuuuudny:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.02.2011 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Atijka ...... a dlaczemu mnie tam u Ciebie nie ma przy tym ogniu palacym sie w ZUZCE ??????? :( normalnie czad ...... ale w znaczeniu , ze czadersko ........ normala moje klimaty ...... ogien , cieplo , domek ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.02.2011 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Byłam , wybrałam i jeśli wykonanie będzie takie fajne jak cena to będę baaardzo zadowolona:D jasna ramka to będzie marmur CREMA MARFIL, a ciemna półka i wewnętrzna ramka to granit STAR GALAXY. Wybierał K , bo to jego kominek, on się na niego uparł i doprojektowaliśmy komin.Ale kamień uzyskał moją pełną akceptację. Ma być gotowy na poniedziałek / wtorek to myślę, że w środę się pochwalę. Kolega Kominkowy wymyślił i trochę pokombinowaliśmy z ramką , żeby obniżyć koszty kamienia. Widziałam na forum u Bartyś , że też tak zrobili. CREMA MARFIL nie znam, ale STAR GALAXY cuuuuudny:D:D:D I druga czesc mojej wypowiedzi ........ o czym Wy mowicie ????? , a tak juz rozumiem .... ja to dopiero bede przerabiala w 2015 roku ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.02.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Karollinko Czy Ty leżąca jesteś? Bo coś o chorobie ostatnio wspominałaś, tej co zakupów budowlanych robić nie pozwoliła, ale ciuszkowe to już tak;) A wasza Zuzia już kupiona? Aniu, ja leżąca i ledwo żyjąca, zakupy przesunęły się kilka dni bo nie mieliśmy czasu ani głowy do tego, mąż skupił się na opiece nade mną i Kingą. Ale się bidny omęczył:lol2: Jak będzie wszystko ok, to już w nast tygodniu kupujemy Zuzinkę. Policzyliśmy ile wszystko będzie kosztować, cały osprzęt to wyszło ok. 6 tys. U Was podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.02.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Karolinko zdrowiej nam szybciutko. My zakupy robimy tak trochę spontanicznie. Nie wyliczam dokładnie , co ile będzie kosztowało. Oczywiście tak pi razy oko to wiem, ale dokładnie ??? Nie wiem. Wkład , nóżki i dolot powietrza z zewnątrz kosztował 2300 z transportem. K. kupił wełnę niepalną, kolanko i rurę za 490 w casto. Płyty ogniowe, stelaże i całe te pierdołki bierze Kolega Kominkowy z lokalnej hurtowni na wz.Nie wiem ile tam juz sie nazbierało. Za kamień mamy zapłacić 650 . Trochę się tego nazbiera. mam nadzieję w 5000 się zamknąć do tego robocizna Kolegi Kominkowego 2000 Edytko myślę , że uda Ci się trochę wcześniej , niż w 2015 rozpalić swój ogień w Stylusiu. Będzie Cie do niego ciągnęło jak już dostanie okna, tynki i zacznie się wykańczać. A póki co, proszę Cię bardzo. Ogrzej się przy moim ognisku. Yuczka CREMA MARFIL też cudny , tylko trochę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.02.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Że cudny, to nie wątpię (w końcu podobają nam się te same rzeczy, nie?, tylko ja go nie znam, niestety:( A Ty znowu imprezujesz, czy z Norwegią na skypie konwersujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 04.02.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 noo jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa miałam tylko wpaść podglądnąć co tam słychować a tu świszcze w kominku jak ta lala ....... fiuu fiuuuuuuuuuuuuuuuu ale się cieszę Anuś :D:D:D gratululuję jeszcze raz Zuzanki, pikna jezd a z tym "odzieniem" to w ogóle , a z płomieniem to już w ogóle:D to musi być faajnie tak na żywo we własnym domkowym kominku, cioooooooooooooooom... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) rozmażyłam się .... winko, kominek hęęęęę p.s. kuchnia gra i buczy ogólenie u nas ok. jutro opiszę co tam w trawie piszczy. no buźki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.02.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Yuczka imprezuję dopiero jutro, a dziś byłam u szwagierki włoski farbować bo coś siwa się zrobiłam;) Niwa jak dobrze , że u Ciebie gra i buczy. Kominek , fajna sprawa, nie mogę się doczekać kiedy będzie skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.02.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 uuuu, ciocia Ania całkiem nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.02.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Nieeee stara, tylko trochę odświeżona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.02.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ja też muszę odwiedzić jakiegoś pana Adriana;) albo innego, który głowę dobrze wymasuje;)Zaplanowałam przed 17, czyli już niedługo:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.02.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ooooo to Ty masz duuużo lepiej, moją głowę masuje fryzjerka pani Karolina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.02.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Pewnie teraz też do pani jakiejś się udam, bo pan Adrian dobrze masuje;) ale ceni się A wiadomo: BUDUJEMY SIĘ:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.02.2011 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 O nieee... znowu zaczynamy o oszczędzaniu? Chodź do Ciebie , tam fajniejsze tematy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.02.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Dobra, dobra, to się już nie powtórzy:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts