Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

Beatko , Sipatka

Robi się cieplej na sercu , patrząc na ten własny ogień :D. Leniwiej , to prawda i coraz bardziej żal, że trzeba stamtąd wracać do mieszkania. Tam jest tak przyjemnie, cieplutko, ( zapominamy o bałaganie , oczywiście ;))

Marjucha :D

na Tobie jak na Zawiszy, można polegać. :D

Trzymasz rękę na pulsie i wychwycisz uchybienia. I dzięki Ci stokrotne za to. Obudowa tak ma być.Zdjęcie gotowego kominka, który bezczelnie zgapiamy jest u mnie w dzienniku .Tam będzie kamień. Nawet dziś zamówiłam.:lol2::lol2:

Yuka

czyli w dzienniku możesz wielkimi literami napisać zaczynamy wykończeniówkę :lol2::lol2::lol2::lol2:

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byłam , wybrałam i jeśli wykonanie będzie takie fajne jak cena to będę baaardzo zadowolona:D

jasna ramka to będzie marmur CREMA MARFIL, a ciemna półka i wewnętrzna ramka to granit STAR GALAXY. Wybierał K , bo to jego kominek, on się na niego uparł i doprojektowaliśmy komin.Ale kamień uzyskał moją pełną akceptację. Ma być gotowy na poniedziałek / wtorek to myślę, że w środę się pochwalę.:D

Kolega Kominkowy wymyślił i trochę pokombinowaliśmy z ramką , żeby obniżyć koszty kamienia.

Widziałam na forum u Bartyś , że też tak zrobili.

Atijka ...... a dlaczemu mnie tam u Ciebie nie ma przy tym ogniu palacym sie w ZUZCE ??????? :(:(:( normalnie czad ...... ale w znaczeniu , ze czadersko :D ........ normala moje klimaty ...... ogien , cieplo , domek ......... :p

Byłam , wybrałam i jeśli wykonanie będzie takie fajne jak cena to będę baaardzo zadowolona:D

jasna ramka to będzie marmur CREMA MARFIL, a ciemna półka i wewnętrzna ramka to granit STAR GALAXY. Wybierał K , bo to jego kominek, on się na niego uparł i doprojektowaliśmy komin.Ale kamień uzyskał moją pełną akceptację. Ma być gotowy na poniedziałek / wtorek to myślę, że w środę się pochwalę.:D

Kolega Kominkowy wymyślił i trochę pokombinowaliśmy z ramką , żeby obniżyć koszty kamienia.

Widziałam na forum u Bartyś , że też tak zrobili.

CREMA MARFIL nie znam, ale STAR GALAXY cuuuuudny:D:D:D

I druga czesc mojej wypowiedzi ........ o czym Wy mowicie ????? , a tak juz rozumiem .... ja to dopiero bede przerabiala w 2015 roku ......

Karollinko

Czy Ty leżąca jesteś? Bo coś o chorobie ostatnio wspominałaś, tej co zakupów budowlanych robić nie pozwoliła, ale ciuszkowe to już tak;)

A wasza Zuzia już kupiona?

Aniu, ja leżąca i ledwo żyjąca, zakupy przesunęły się kilka dni bo nie mieliśmy czasu ani głowy do tego, mąż skupił się na opiece nade mną:) i Kingą.

Ale się bidny omęczył:lol2::lol2:

Jak będzie wszystko ok, to już w nast tygodniu kupujemy Zuzinkę. Policzyliśmy ile wszystko będzie kosztować, cały osprzęt to wyszło ok. 6 tys. U Was podobnie?

Karolinko

zdrowiej nam szybciutko. :yes:

My zakupy robimy tak trochę spontanicznie. Nie wyliczam dokładnie , co ile będzie kosztowało. Oczywiście tak pi razy oko to wiem, ale dokładnie ??? Nie wiem.

Wkład , nóżki i dolot powietrza z zewnątrz kosztował 2300 z transportem.

K. kupił wełnę niepalną, kolanko i rurę za 490 w casto.

Płyty ogniowe, stelaże i całe te pierdołki bierze Kolega Kominkowy z lokalnej hurtowni na wz.Nie wiem ile tam juz sie nazbierało.

Za kamień mamy zapłacić 650 .

Trochę się tego nazbiera. :o mam nadzieję w 5000 się zamknąć do tego robocizna Kolegi Kominkowego 2000

Edytko

myślę , że uda Ci się trochę wcześniej , niż w 2015 rozpalić swój ogień w Stylusiu. Będzie Cie do niego ciągnęło jak już dostanie okna, tynki i zacznie się wykańczać. A póki co, proszę Cię bardzo. Ogrzej się przy moim ognisku. :hug:

Yuczka

CREMA MARFIL też cudny , tylko trochę mniej ;)

noo jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :jawdrop:

miałam tylko wpaść podglądnąć co tam słychować a tu świszcze w kominku jak ta lala ....... fiuu fiuuuuuuuuuuuuuuuu ;) ale się cieszę Anuś :D:D:D:D gratululuję jeszcze raz Zuzanki, pikna jezd a z tym "odzieniem" to w ogóle , a z płomieniem to już w ogóle:D to musi być faajnie tak na żywo we własnym domkowym kominku, cioooooooooooooooom... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):) rozmażyłam się .... winko, kominek hęęęęę :oops:

p.s. kuchnia gra i buczy ogólenie u nas ok. jutro opiszę co tam w trawie piszczy. no buźki:hug::hug::hug: