yuka 11.02.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Cześć kochana;)Jak już ma się wolne, to południe jest z rana;)Przedłużony weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.02.2011 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 O cholera, to już południe????? Lecę się brać za jakąś robotę A taki niespodziewany wolny piąteczek się trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 11.02.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Farciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.02.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Atijka!!!! Chodź już do nas!!!! Fotki miałaś pokazać:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.02.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 (edytowane) Z całego serca przepraszam za niedotrzymanie obietnicy. Byłam wczoraj u Magdy, siostry K , winko degustować Już lecę się poprawiać, tylko kawkę sobie zrobię. Edytowane 12 Lutego 2011 przez atija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 12.02.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Witaj Atija!! Ale się u Ciebie dzieje!! Kominek z ogniem wygląda już super! Rany, ale szybko Ci to teraz idzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.02.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Cześć Emiluś Jak się mieszka? U Ciebie to dopiero szło piorunem, u mnie pomału się rozkręcamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.02.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Wow, no, ruszyliście faktycznie z kopyta:D:D:DW łazience do góry jeszcze będą szły jakieś płytki, czy to już koniec?A co do kominka, to ja bym go oddzieliła po lini, którą wyznacza nadproże (czy to podciąg jakiś?) (chociaż pomysł z przejściem na klatkę nie jest taki zły;))Ogólnie pięknie:yes: Ślicznie wyglądają te płyteczki:D A co to za listewka z jakimś "czymś"? Ta szara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.02.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 No cześć Siostro Ma Forumowa W łazience płytki będą szły do sufitu. Jeszcze dwa pasy szarych i do góry białe,ta listewka z czymś to taki wąziutki dekorek, a coś to małe srebrne kwadraciki, wyglądają jakby były z foli aluminiowej. Będzie z nich zrobiona cała ramka wokół lustra. Zakupiliśmy dziś jasnoszarą fugę i zestaw umywalka+ szafka . Koło. 398zł. Pytałam o kabinę przyciemnianą , ale podobno Koło nie robi takich przydymionych. Wizja oddzielenia kominka rysuje się w mojej głowie.... ale na razie jest mało konkretna....... A co tam u Ciebie? kotłownia uzbrojona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.02.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Coś tam skrobnęłam u siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.02.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Byłam już i podziwiałam, fajnie , ze masz w rodzinie fachowców. ja niestety za położenie kafli muszę płacic , ale powiem Ci , że Kolega Kominkowo- Kafelkowy ładnie kładzie i jak na nasze strony ceny ma normalne. 50zł/ m2. . W małej łazience robi obudowę do stelaża+ kafle za 1250zł. Tragedii nie ma, ale jakby tak teść lub tata położył to zawsze parę groszy w kieszeni by zostało.Niestety teść wyjechany a tata bardzo już wiekowo zaawansowany i chory bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.02.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 To prawda, fajnie jak ma kto pomóc:DTeść nam położy kafle wszystkie, tylko pewnie mu zejdzie trochę, ale co tam, powoli zdążymy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.02.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Pewnie, że zdążycie, mieszkać macie gdzie. Na głowę nie pada, a policz ile kaski zaoszczędzicie. Błłeeee ... znowu to bardzo nielubiane słowo mi się wymknęło ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.02.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 A ja tak starałam się go uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.02.2011 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Poczytałam sobie swój dzienniczek.... echhh.... tak dawno i niedawno to było...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 12.02.2011 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 No powiem Wam, że i ja chciałabym mieć kogoś z rodziny (najlepiej ojca, teścia albo siebie oczywiście) kto by znał się na rzeczy i porobił jakieś rzeczy. Ile zaoszczędzić przy tym by się dało - nawet liczyć nie chcę bo tylko się zdenerwuję... My tak całkiem sami to tylko panele na całej górze położyliśmy, no i malować tam też będziemy. Wszystko inne niestety...ale trochę się usprawiedliwiam - bo sprawnie i szybko wszystko poszło i wyrobiliśmy się jeszcze nawet odrobinkę przed czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 13.02.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 :jawdrop: pozwolisz że wrócę po szczękę bo gdzieś u Ciebie w dzienniku została . Aniu jestem w szoku , olbrzymie postępy w tak krótkim czasie. A do tego jaki efekt , no co tu dużo mówić REWELACJA , bardzo ładny kominek prosty i bardzo elegancki a płytki jeszcze ładniejsze niż myślałam Kurde , super ...... aż mnie zamurowało Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.02.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Matko Kochano Jedyynoooo : lecisz Atijuś jak szaloooona, no szok już macie kominek prawie, prawie wykończony już grzejący i łazienkę na dniach można odpalać no siostra SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! badzio siem cieszem:D:D::hug: i no, ten ...wichry u Nas tyż zapindalały jak sie masz... drzwi nie mogłam otworzyć , no serio... to jak u Was zwiało dachówkę to o kurczę musiało pizgać jak ta lala .... ale dobrze, że już wszystkie elementy na swoim miejscu no i wyszesanego dnia Św.Walentego :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.02.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Cześć i czołem:D:D Dla takich wpisów warto prowadzić dziennik :lol2: Kochane jesteście łazienkę juz prawie odpalać można, ino szamba ni ma. I póki co nie będzie. Trza do lata czekać, bo wody gruntowe wypchną szambo w górę jak nic.Ale bólu nie ma bo... PRZECIEŻ NAM SIĘ NIE SPIESZY A wiecie, że z tym niespieszeniem to K. i szwagier mieli rację?. Podłoga i ściany w kilku miejscach sobie leciutko popękały, i teraz to nie problem, ale jakbym tak już miała kafelki położone.... fajnie by nie było. Pawciuniu Płytki łazienkowe na ścianie podobają mi się bardziej niż w sklepie. maleńka łazienka zrobiła się trochę większa. I znaczy to , że jak coś mnie w sklepie zawoła i na widok tegoż zrobi mi się.... ACHHHH......to trza brać i się nie zastanawiać Niwa walentynki świętujemy od wczoraj....... winko dobre dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.02.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 hihihihihhhh:D:D:D:D:D:D no jak nie jak tak- świętować, świętować i samych ACHHHHHHHHHHÓW Ci/Wam życzę - że sklepowych w sensie;) tych świętowalentynkowych tyyyż;) a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts