Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Ani

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Yuczka :hug::hug:

Miałam na myśli młodszego Przystojniaka, ale co tam Chivaska mogę wypić za Niego. A jemu dam buźki od Cioci Yuki .

Starszy Osobisty Przystojniak też się pewnie ucieszy :D

Hmmm... no to namieszałam:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dobrze, że ich podzieliłaś:yes:

Gdybyś napisała które to urodziny, chyba bym się zorientowała;)

atijko a czy ja też bym kawałeczek ciastka mogła dostać:oops: taki malutki kawałeczek http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif. Sto lat dla Twojego synka 16-tka to piękny wiek, a gdzie tam setka hmmm też by się chciało tą 16 jeszcze mieć. Atijko przepiękna łazienka u Ciebie powstaje. Ja również rozglądam się już za łazienkami - umywalki i wc już mniej więcej wybrane, ale co do płytek to jest masakra. Na dole również chciała bym mieć szare płytki - czy mogła byś coś więcej o Twoich powiedzieć, bo bardzo mi się podobają. Zastanawiam się nad polerowanymi, bo ponoć matowe gorzej jest w czystości utrzymać, ale nie wiem, czy to prawda. Pozdrawiam serdecznie i całuski przesyłam:hug:

Beatko

oczywiście , że możesz się częstować. Wystarczy dla wszystkich, a jak nie to upiekę jeszcze jedno

DSC04261..jpg

nasze płytki to Trend Grey i Trend White Ceramika Końskie. Kupione w castoramie,

http://lazienkowe-inspiracje.castorama.pl/#/aranzacje/80

Na podłodze vulcano

http://lazienkowe-inspiracje.castorama.pl/#/aranzacje/67

Nie strasz z tymi matowymi, mam nadzieję, że nie będzie tragedii. Teraz po położeniu nie wydają się być brudne, a wiem , że czyste nie są.;)

makawel

Panna Zuzanna przesyła ukłony za dobre słowo.

Widzisz, ja w tej sytuacji jestem po tej fajniejszej stronie ;) zazwyczaj jest tak jak ja powiem :D:D

Ale obiecałam K. , że górną łazienkę On wybiera. ja się nie wtrącam. ( znaczy do kafli, bo na resztę zaczynam mieć pomysła ;) )

Hej, Atijka! ;)

Wpadłam na momencik, bo mnie z ciekawości sręcało. Kominek macie piękny, śliczny i cudny :) Płytki w łazience też super! Ależ wy zaiwaniacie z tymi wykończeniami! Zazdroszczę, ale ja też lada dzień zaczynam atak na chatę - już się nie mogę doczekać. :)

Po weekendzie znowu wskoczę poczytać, bo uwielbiam ten Twój dziennik. A teraz specjalnie dla Ciebie:

Pewna parka nie mogła poradzić sobie z prokreacją. Próbowali wszystkiego i wreszcie wylądowali u lekarza. Ten nakłonił ich, by zademonstrowali mu jak to robią... no to zademonstrowali - a co! Lekarz po chwili wręczył im receptę a na niej tryinotherhole. Facet pobiegł do apteki i czeka na lek - aptekarz stoi i się śmieje. Pacjent znecierpliwony pyta o co chodzi, a aptekarz czyta głośno: TRY IN OTHER HOLE! :)

Pozdrowionka :D

Lidka :D:D:D

Umiesz mnie rozbawić....... :rotfl::rotfl:

jak dobrze, że jesteś. .Fajnie, że podoba Ci się moja Panna Zuzanna. A z łazienki jestem baardzo zadowolona. Podoba mi się jak jasny gwint . Już jest zafugowana i śliiicznaaa...... Taka skromna jestem,.... a co.... ?;)

Czekam na fotki z Twojego wjazdu na chatę. Będzie się działo.

Yuczka

jak się do mnie wybierzesz to upiekę orzechowca specjalnie dla Ciebie. Z podwójną porcją orzechów :yes:

A w ogóle to gdzie Ty????