atija 21.02.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Nooooo.... do parapetów już tuż, tuż. Tylko reszta jakaś taka odległa bardzo.... finansowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.02.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Cześć Yuczka :hug: Miałam na myśli młodszego Przystojniaka, ale co tam Chivaska mogę wypić za Niego. A jemu dam buźki od Cioci Yuki . Starszy Osobisty Przystojniak też się pewnie ucieszy Hmmm... no to namieszałam:rolleyes::rolleyes: Dobrze, że ich podzieliłaś Gdybyś napisała które to urodziny, chyba bym się zorientowała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.02.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Ups.... moja wina no to , żeby była jasność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.02.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 I stała się jasność Piękny wiek:yes: P.S. A torcika troszkę dla cioci zostało?:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.02.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 :oops: A może być ciasto własnoręcznie przez mła upieczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.02.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Jasne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 22.02.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 PIĘKNA TA TWOJA PANNA ZUZANNA hmmm o podobnym wykończeniu myślałem ale jak wiadomo facet może sobie myśleć a i tak będzie jak kobitka powie Pozdrawiam i dzieki za foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 22.02.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 atijko a czy ja też bym kawałeczek ciastka mogła dostać taki malutki kawałeczek http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif. Sto lat dla Twojego synka 16-tka to piękny wiek, a gdzie tam setka hmmm też by się chciało tą 16 jeszcze mieć. Atijko przepiękna łazienka u Ciebie powstaje. Ja również rozglądam się już za łazienkami - umywalki i wc już mniej więcej wybrane, ale co do płytek to jest masakra. Na dole również chciała bym mieć szare płytki - czy mogła byś coś więcej o Twoich powiedzieć, bo bardzo mi się podobają. Zastanawiam się nad polerowanymi, bo ponoć matowe gorzej jest w czystości utrzymać, ale nie wiem, czy to prawda. Pozdrawiam serdecznie i całuski przesyłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.02.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Beatko oczywiście , że możesz się częstować. Wystarczy dla wszystkich, a jak nie to upiekę jeszcze jedno nasze płytki to Trend Grey i Trend White Ceramika Końskie. Kupione w castoramie, http://lazienkowe-inspiracje.castorama.pl/#/aranzacje/80 Na podłodze vulcano http://lazienkowe-inspiracje.castorama.pl/#/aranzacje/67 Nie strasz z tymi matowymi, mam nadzieję, że nie będzie tragedii. Teraz po położeniu nie wydają się być brudne, a wiem , że czyste nie są. makawel Panna Zuzanna przesyła ukłony za dobre słowo. Widzisz, ja w tej sytuacji jestem po tej fajniejszej stronie zazwyczaj jest tak jak ja powiem :D Ale obiecałam K. , że górną łazienkę On wybiera. ja się nie wtrącam. ( znaczy do kafli, bo na resztę zaczynam mieć pomysła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.02.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Oj, wpadłam na chwilę a tu taki piękny torcik...czyli: Wszystkiego najlepszego dla przystojnego solenizanta :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.02.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Mmmm, mniamniuśne:D:D:DCo to za smakołyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.02.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Hejka Amtla miło Cię u mnie gościć. Dziękuję za życzenia dla Młodego . częstuj się torcikiem lub ciastem, jeśli wolisz. Yuczka Ciasto z przepisu Pani Matki Teściowej. Wykonanie ja, ja sama hi , hi . nawet mi się udało. Zwiemy je Orzechowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.02.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Wow!!! Uwielbiam orzechy!!!! Pod każdą postacią:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.02.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 a ja na włoskie mam lekkie uczulenie, piecze mnie język i policzki od środka, ale tego ciasta nie umiem sobie odmówić. Zresztą takie upieczone jakby mniej mnie nie lubiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.02.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Włoskie, laskowe, ziemne, pistacje (mniam)w cieściew lodachsamena ostrona słodkoWszystkie uwielbiam:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.02.2011 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Hej, Atijka! Wpadłam na momencik, bo mnie z ciekawości sręcało. Kominek macie piękny, śliczny i cudny Płytki w łazience też super! Ależ wy zaiwaniacie z tymi wykończeniami! Zazdroszczę, ale ja też lada dzień zaczynam atak na chatę - już się nie mogę doczekać. Po weekendzie znowu wskoczę poczytać, bo uwielbiam ten Twój dziennik. A teraz specjalnie dla Ciebie: Pewna parka nie mogła poradzić sobie z prokreacją. Próbowali wszystkiego i wreszcie wylądowali u lekarza. Ten nakłonił ich, by zademonstrowali mu jak to robią... no to zademonstrowali - a co! Lekarz po chwili wręczył im receptę a na niej tryinotherhole. Facet pobiegł do apteki i czeka na lek - aptekarz stoi i się śmieje. Pacjent znecierpliwony pyta o co chodzi, a aptekarz czyta głośno: TRY IN OTHER HOLE! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.02.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Lidka :D:D Umiesz mnie rozbawić....... :rotfl: jak dobrze, że jesteś. .Fajnie, że podoba Ci się moja Panna Zuzanna. A z łazienki jestem baardzo zadowolona. Podoba mi się jak jasny gwint . Już jest zafugowana i śliiicznaaa...... Taka skromna jestem,.... a co.... ? Czekam na fotki z Twojego wjazdu na chatę. Będzie się działo. Yuczka jak się do mnie wybierzesz to upiekę orzechowca specjalnie dla Ciebie. Z podwójną porcją orzechów A w ogóle to gdzie Ty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.02.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Łuuuuuu Wrrrrrrrrrrrrr no to lipton z tym zaworkiem yyyyeh, bidna bidulka jezdeś ,dobzie zie koleżanka wiosna zaczyna wyłaniać się zza zaśnieżonych chmurek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.02.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Niwusianie jest tak źle, sytuacja opanowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Cześć atija , kominek się mnie wielce podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts